رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرعکس: سیاه‌پوشی گنبد و نصب کتیبه‌های فاطمی در حرم مطهر رضوی
3بازدید
۰

سد جیرفت ۴۴ درصد آبگیری شد

مدیر بهره‌برداری و نگهداری از سد مخزنی و نیروگاه برقابی جیرفت در جنوب کرمان از آبگیری ۴۴ درصدی سد این شهرستان در بارش های اخیر خبر داد.

سد جیرفت ۴۴ درصد آبگیری شد

به گزارش «تابناک»، علیرضا عادلی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا حجم فعلی آب سد جیرفت را ۱۴۲ میلیون مترمکعب اعلام و بیان کرد: در جریان بارش های اخیر ۱۸ میلیون مترمکعب آب وارد سد جیرفت شد که پیک (اوج) سیلاب ۳۵۰ مترمکعب بر ثانیه بوده است.

وی ادامه داد: اینک ورودی به سد ۱۰ مترمکعب برثانیه است.

تولید برق ماهانه یکهزار مگاوات

مدیر بهره‌برداری و نگهداری از سد مخزنی و نیروگاه برقابی جیرفت همچنین از تولید ماهانه یکهزار مگاوات ساعت برق توسط نیروگاه برق سد جیرفت خبر داد و تصریح کرد: این میزان برق فقط با کارکرد ۲ روز در هفته با نیمی از ظرفیت نیروگاه سد تولید می شود.

وی ادامه داد: این نیروگاه بر اساس حجم فعلی آب فعالیت خود را برنامه ریزی می کند لذا در صورت افزایش حجم آب توان بسیار زیادی در تولید برق دارد.

رهاسازی هفتگی آب

عادلی همچنین از رهاسازی آب سد جیرفت برای تامین زمین های زیرپوشش این سد خبر داد و گفت: روزهای شنبه و یکشنبه هر هفته سد جیرفت ۱۰ مترمکعب بر ثانیه آب را برای پوشش زمین ها رهاسازی می کند.

تامین آب یکهزار هکتار زمین

مدیر بهره‌برداری و نگهداری از سد مخزنی و نیروگاه برقابی جیرفت از تامین آب کشاورزی یکهزار هکتار از اراضی زیرپوشش این سد خبر داد.

به گزارش ایرنا سد جیرفت یکی از سدهای بزرگ و پیشرفته کشور است که اواخر سال ۱۳۷۰ عملیات اصلی ساختمان آن به پایان رسید و در دی‌ماه همان سال آبگیری آن آغاز شد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۰
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است.

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.