وزیر کشور: پاسخی قاطع به تروریست‌ها می‌دهیم

وزیر کشور گفت: به گروهک‌های تروریستی و آشوبگران پاسخی محکم می‌دهیم و به هیچ وجه حاضر نخواهیم بود به آنها اجازه نفوذ دهیم.
کد خبر: ۱۱۴۳۷۵۷
|
۱۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۴ 06 October 2022
|
3727 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، احمد وحیدی در ادامه سفر به زاهدان در حاشیه بازدید از مجروحان حوادث اخیر این شهر اظهار داشت: حادثه تلخی در زاهدان اتفاق افتاد که موجب داغدار شدن گروهی از هم وطنانمان شد که جای تأسف و ناراحتی دارد.

وی افزود: با حجم زیاد تخریب از سوی اغتشاشگران و آشوبگران مواجه بودیم و کسانی وحدت، آرامش و آسایش مردم بلوچ و غیر بلوچ را هدف قرار دادند و از دشمن نیز بیش از این انتظار نمی‌رود.

وزیر کشور تاکید کرد: وظیفه داریم به پاس حرمت آنان که از میان ما رفتند آرامش خود را حفظ کنیم و به گروهک‌های تروریستی و آشوبگران پاسخی محکم می‌دهیم چراکه به هیچ وجه حاضر نخواهیم بود به آنها اجازه نفوذ دهیم.

وی ادامه داد: باید مسببین این اقدامات شناسایی و مجازات شوند.

وحیدی تصریح کرد: دشمن؛ وحدت ما را هدف قرار داده بنابراین ما نیز باید بیش از پیش نشان دهیم که تیر دشمن به سنگ خورده و از ایران قوی و مرزهای خود دفاع می‌کنیم و اجازه نخواهیم داد در امور کشورمان دخالت کنند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟