رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرگردنهٔ ژالانه سفیدپوش شد + عکس
3بازدید
۱۹۷

سه هزار و صد و شصت و دومین بسته ویژه خبری «تابناک»

انتقاد علم‌الهدی از دیدار وزیر ورزش با «الناز رکابی» / سردار اشتری: بنا بر آمار تنها یک درصد از دانش‌آموزان کشور اقدام به اعتراض کردند / هشدار رئیس کمیسیون انرژی مجلس: ناترازی‌ها در حوزه انرژی تهدید هستند / روایت دری نجف‌آبادی از ترفند اسرائیل برای قطع اشراف اطلاعاتی ایران

در بسته خبری امروز «تابناک» تیتر‌هایی مانند: انتقاد وزیر اقتصاد از بی‌انضباطی مالی در برخی بانک‌های خصوصی / فارس: تورم‌های تکراری، اقتصاد آمریکا را به رکود می‌برد / احمد خاتمی: این روز‌ها یکی خودکشی می‌کند یا بیماری زمینه‌ای دارد، اما ربطش می‌دهند به اغتشاش / امام جمعه قم: به استعمار مجازی کشور شبکه‌های اجتماعی مانند توییتر، تلگرام و... پایان دهیم و ... را می‌خوانید.

انتقاد علم‌الهدی از دیدار وزیر ورزش با «الناز رکابی» / سردار اشتری: بنا بر آمار تنها یک درصد از دانش‌آموزان کشور اقدام به اعتراض کردند / هشدار رئیس کمیسیون انرژی مجلس: ناترازی‌ها در حوزه انرژی تهدید هستند / روایت دری نجف‌آبادی از ترفند اسرائیل برای قطع اشراف اطلاعاتی ایران

‍«تابناک» هر روز سعی دارد با انتخاب تیتر‌هایی از حوزه‌های مهم خبری به خصوص سیاسی و اقتصادی، شما را در جریان اخباری مهم و اثرگذار قرار دهد که قطعا باید شنیده و خوانده شوند. در این بسته خبری، نگاهی به آخرین مواضع جناح‌های سیاسی و تحولات مهم داخلی و اوضاع اقتصادی کشور انداخته می‌شود که مخاطبان با مطالعه آن به رهیافت‌های مهمی از سیر وقایع اثرگذار کشور دست خواهند یافت.

نماینده مجلس: در ماجرای مرگ دختر اردبیلی اظهارات خانواده، موثق‌ترین نظر است
احمد متفکر آزاد، نماینده مردم تبریز در پاسخ به این که درباره موضوع مرگ دختری در اردبیل با اظهارنظرهای متناقضی مواجه بودیم از جمله اینکه نماینده مردم اردبیل گفتند آن دختر خودکشی و عموی آن دختر نیز اعلام کرد به دلیل نارسایی قلبی فوت کرده است؛ علت این اظهارنظرهای مختلف چیست، گفت: عموما در شرایط امروز که اعتراضات خیابانی که وجود دارد، کشور آبستن خبرهای درست و نادرست است؛ لذا سواد رسانه‌ای ایجاب می‌کند در هر جایی موضع رسمی نگیریم تا موضوع مسجل و روشن شود و بعد اظهارنظر کنیم. وقتی فردی یا یکی از مشاهیر می‌آید حرفی می‌زند و معلوم شود که اصلا موضوع چیز دیگری بوده خب مشخصا آبروریزی می‌شود. به نظرم این موضوع درباره همه افراد حتی نمایندگان مجلس هم صدق می‌کند. من فکر می‌کنم درباره این موضوع اظهارنظر خانواده می‌تواند موثق‌ترین نظر باشد. لذا من توصیه‌ام به همگان این است که عجولانه نظر ندهند.

حمله‌ فیزیکی به پزشکیان در تبریز
در حاشیه‌ی حضور دکتر مسعود پزشکیان نماینده‌ی اول تبریز در مسجدی در این شهر، یک فرد معلوم الحال ضمن اهانت به او، قصد حمله‌ی فیزیکی داشت اما موفق نشد. به گفته‌ی شاهدان عینی، این اتفاق در زمان هنگام خروج پزشکیان از مسجد رسول الله (ص) کوی دانشگاه تبریز در روز پنجشنبه رخ داده است.

 

انتقاد علم‌الهدی از دیدار وزیر ورزش با الناز رکابی
سید احمد علم‌الهدی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته مشهد به انتقاد صریح از وزیر ورزش به خاطر دیدارش با «الناز رکابی» پرداخت. امام جمعه مشهد در بخشی از خطبه‌های نماز جمعه این هفته عنوان کرد: تا این حد نظام بدهکار شود که یک دختر ناهنجاری که در اجرای برنامه سنگ‌پیمایی روسری خود را برداشته و کشف حجاب کرده، آن هم در مقابل چشم تمام مردم دنیا به عنوان یک ورزشکار اعزام شده از جمهوری اسلامی، آبروی نظام را برده و بعد بگوید روسری‌ام افتاد، حالا قبول می‌کنیم، سیاست این است این خانم از کشور طرد نشود و به مملکت و خانواده برگردد، اما این آقای وزیر ورزش کنار او بایستد و او هم به جای روسری کلاه سرش بگذارد و عکس بردارد، این قابل تحمل نیست، این دهن‌کجی به دخترها و زن‌های باحجابی است که در این مجامع و راهپیمایی‌ها حرکت میلیونی انجام دادند.

* بانوان ورزشکاری که خارج رفتند، برخی باحجاب بودند و مدال آوردند، این آقای مسئول با این افراد باحجابی که مدال آوردند عکس برندارد و با این عنصر ناهنجار عکس بردارد، او هم به جای روسری کلاه بگذارد و این بعد رسم می‌شود که روسری بیفتد و کلاه بگذارند عین زمان رضاخان. خواص ما بی‌بصیرت هستند یا بصیرت در اندیشه و یا عمل ندارند. آقای عزیز شما وزیر کدام دولت هستید؟ دولتی که متدینین به آن رای دادند.

امام جمعه قم: به استعمار مجازی کشور شبکه‌های اجتماعی مانند توییتر، تلگرام و... پایان دهیم
آیت الله سید محمد سعیدی، در خطبه نمازجمعه ۲۹ مهرماه قم که در مصلی قدس قم برگزار شد، عنوان کرد: فتنه اخیر درس‌هایی را برای مردم و مسئولان داشت که روایت سازی وارونه‌ای که دشمن از این حرکت کرد اولین این درس‌هاست که باید بدانیم دشمنان این شیوه گسترش کنش‌گری را تکرار خواهد کرد. وی با اشاره به اینکه در مواجهه با این حوادث باید به چند نکته توجه کنیم، افزود: باید ضمن تقویت شبکه‌های اجتماعی داخلی به استعمار مجازی کشور در حوزه بسترهای اینترنت محور و شبکه‌ها اجتماعی مانند توییتر، تلگرام و... پایان دهیم و شبکه‌های اجتماعی خارجی را مجبور به پذیرش قوانین جمهوری اسلامی ایران کنیم. خطیب جمعه قم با بیان اینکه باید برای روایت‌های درست و دست اول از رخ دادهای کشور تلاش کرد، گفت: تسریع و تقویت دستگاه‌های مسئول در رابطه با پاسخگویی درباره عملکردشان همچنین تسریع در خنثی سازی عملیات روانی فعالان این جنبش با عملیات رسانه‌ای هماهنگ از سوی رسانه‌های انقلاب از دیگر درس‌هاست.

احمد خاتمی: این روز‌ها یکی خودکشی می‌کند یا بیماری زمینه‌ای دارد اما ربطش می دهند به اغتشاش
احمد خاتمی خطیب موقت تهران گفت: قوه قضائیه طوری با اغتشاشگران برخورد کند که بعدی‌ها دیگر هوس اغتشاش نکنند. وی افزود: این روز‌ها هم یکی خودکشی می‌کند، می‌گویند اغتشاش؛ یکی به اذعان اقوامش بیماری زمینه‌ای دارد، اما ربط می‌دهند به اغتشاشات، ولی این خطوطشان بی‌ثمر است.

سردار اشتری: طبق آمار تنها یک درصد از دانش‌آموزان کشور اقدام به اعتراض کردند
سردار اشتری: ما در کشور ۳۰ میلیون دانش‌آموز داریم و طبق آمار تنها یک درصد از این دانش‌آموزان اقدام به اعتراض کردند، ۱۱۰ هزار مدرسه در کشور وجود دارد که تنها در ۵۰ مدرسه اعتراضاتی روی داد و در مجموع کشور ما ۸۰ میلیون جمعیت دارد و نهایتا ده‌ها هزار تن به خیابان‌ها ریختند و این‌ها در برابر جمعیت مردم ایران و جمعیتی که روز سوم مهر در سراسر کشور به خیابان آمدند قابل مقایسه نیستند. فرمانده کل انتظامی کشور بیان کرد: البته که حتی یک نفر هم زیاد است، اما این اواخر واقعا افراد دیگر تنها برای زدن و کشتن به خیابان می‌آمدند و به قصد براندازی. همین اواخر ۱۷ نفر مسلح دستگیر کردیم و ۹۴ نفر از افراد وابسته به سازمان منافقین و خانواده‌های آنان و به این دلیل است که می‌گویم به قصد جنگ با جمهوری اسلامی آمده بودند، اما به یاری خداوند، حمایت مردم، رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری و ایستادگی نیرو‌های انتظامی و امنیتی نتوانستند کاری از پیش ببرند.

هشدار وزیر دادگستری به گرانفروشان
امین حسین رحیمی در مورد اولتیماتوم قیمت گذاری کالاهای اساسی از سوی وزارت دادگستری گفت: تمام کالاهایی که مردم خریداری می‌کنند، قیمت آنها در سامانه ۱۲۴ وزارت صمت ثبت شده و همان قیمت ملاک است، اگر تولید کننده‌ای خارج از قیمت تعیین شده بر روی کالایی برچسب بزند و یا فروشنده‌ای خارج از قیمت تعیین شده اقدام به فروش کالا کند، مرتکب گرانفروشی شده است. وزیر دادگستری با اشاره به ثبت گرانفروشی در سامانه ۱۲۴، تاکید کرد: بیش از ۵۲ هزار کالا در اجرای مصوبه ۱۸ خرداد قیمت گذاری شده و وزارت صمت هم قیمت‌ها را تایید کرده است، اگر هر ذینفعی بخواهد قیمت‌ها را اصلاح کند باید از سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان اجازه بگیرد تا بتواند روی قیمت‌های درج شده اصلاحاتی را ایجاد کنند. تا زمانی‌که قیمت کالاها در سامانه اصلاح نشده باشد، ملاک نرخ ‌گذاری مصرف کالا همان مبلغ ثبت شده در سامانه ۱۲۴ وزارت صمت است، در واقع اجرای مصوبه تنظیم بازار «ثبت قیمت کالا در سامانه وزارت صمت» است.

روایت دری نجف‌آبادی از ترفند اسرائیل برای قطع اشراف اطلاعاتی ایران
حجت‌الاسلام والمسلمین دری نجف آبادی گفت: موساد نیروهای مرتبط با میز ایران را کُشته‌ است تا راه ارتباط با سربازان گمنام امام زمان (عج) مسدود شود؛ اما اشراف ایران فراتر از چنین اقداماتی است.

فارس: تورم‌های تکراری، اقتصاد آمریکا را به رکود می‌برد
خبرگزاری فارس: موسسه «فیچ» هشدار دارد که به دلیل افزایش تورم و نیز کاهش سرمایه‌گذاری، اقتصاد آمریکا وارد رکود می‌شود. فیچ اعلام کرده است که تورم‌های تکراری و نیز افزایش مکرر نرخ بهره از سوی فدرال رزرو، اقتصاد آمریکا را در بهار سال آینده به رکود می‌برد که مشابه سال ۱۹۹۰ خواهد بود.

هشدار رئیس کمیسیون انرژی مجلس: ناترازی ها در حوزه انرژی تهدید هستند
فریدون حسنوند، نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: «نبود سرمایه‌گذاری در سال‌های گذشته و تحریم جدی حوزه صنعت نفت و نبود منابع مالی و سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی منجر شده است که کشور با شرایط ناترازی روبه‌رو شود، اگر مجلس در برنامه هفتم توسعه و بودجه سال ۱۴۰۲ و پس از آن فکر جدی نکند با بحران‌هایی بیش از پیش روبه‌رو خواهیم شد. یکی از آثار موضوع ناترازی مستقیم در حوزه نیروگاه‌های برقی است، نیروگاه‌های برقی چه در تابستان و چه در زمستان با کاهش تأمین سوخت روبه‌رو هستند. در زمستان پارسال حدود ۱۹۰ میلیون مترمکعب کاهش و ناترازی گاز داشتیم. پیش‌بینی ما افزایش هشت درصدی این آمار در زمستان است که معادل بیش از ۲۳۰ میلیون مترمکعب کاهش گاز خواهد بود.

نیروگاه‌های برق‌آبی کشور که حدود ۱۲ هزار مگاوات تولید برق دارند و بیشتر در استان خوزستان فعال هستند، به‌ دلیل خشکسالی‌ها تقریباً همه آنها از مدار تولید برق خارج شده‌اند و امروز تعطیل هستند. یعنی مضاف بر ناترازی و نبود تأمین سوخت نیروگاه‌ها با مشکل نیروگاه‌های برق‌آبی نیز روبه‌رو هستیم. همه مسئولان کشور به ناترازی و آثار منفی آن اذعان دارند. ناترازی گاز، تعطیلی کارخانه‌ها را در تابستان و زمستان به‌ دنبال دارد. تعطیلی کارخانجات، بیکاری کارکنان، نبود تولید، نبود صادرات و ارزآوری را به‌دنبال دارد و در عمل زنجیره‌ای از موضوع‌های امنیتی، سیاسی و اجتماعی خود را نشان می‌دهد. امیدواریم در نشست سران قوا موضوع ناترازی‌ها مطرح شود تا همه قوا بدانند ناترازی‌ها تهدید هستند و در صورت مدیریت نشدن، به بحران‌های امنیتی تبدیل می‌شوند.»

انتقاد وزیر اقتصاد از بی‌انضباطی مالی در برخی بانک‌های خصوصی
وزیر اقتصاد خطاب به مدیران استانی گفت: به نظر من موضع وزارت اقتصاد باید در کنار استاندار موضع مطالبه کننده باشد، بدانید فعالان اقتصادی، تجار، تولیدکنندگان و عامه مردم با شما همکاری خواهند کرد و این نارضایتی را از عملکرد بانک‌های خصوصی در اکثر استان‌ها دارند. عملکرد بانک‌های استان از لحاظ رعایت تکالیف را ماهانه و متناوب اعلام کنید، اسامی بانک‌های با عملکرد ضعیف و خوب را اعلام کنید، زمانی که ماهانه و متناوب این کار صورت گیرد آرام آرام جامعه حساس می‌شود و می‌توانیم این مطالبه را از بانک‌های خصوصی داشته باشیم. خاندوزی تاکید کرد: برخی بی‌انضباطی‌ها را در بانک‌های خصوصی رسماً در سامانه کدال مشاهده می‌کنیم که نرخ‌های مصوب را صراحتاً پشت سر می‌گذارند، این جزو کار ویژه‌های جدی و جدیدی است که خوب است در استان‌ها بخش نظارت بر بیمه و بانک‌ها را تقویت کنیم.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۱۹۷
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰
بی سواد

یکی میگه 16 میلیون دانش آموز داریم یکی که کارش شغلش این نیست میگه 30 میلیون دانش آموز داریم!!!! بالاخره کدوم آمار درسته!!!؟؟ مشکل ما همینه هرکی از راه میرسه واس خودش نطق میکنه!!!!!!!!!

مرد کهن

عجب آمار اطلاعات دقیقی!!! وزیر آموزش پرورش میگه 16 میلیون دانش آموز داریم!!! اونوقت سردار کشور میاد میگه 30 میلیون دانش آموز داریم!!!!!! اختلاف نه صد تا هزار تا!!! اختلاف میلیونی آمار!!! لابد سردار تعداد نوزادان، مهد کودک، پیش دبستانی، ترک تحصیل شده ها، همه رو باهم یک جا حساب کردند!!! اینطوری که نوجوان ترین کشور دنیا هستیم بجای پیر ترین!!! حضرت محمد که پیامبر خدا بود از همه چیز اطلاع با اطرافیان مشورت به حرف همه چه انتقاد چه پیشنهاد چه اعتراض گوش میکرد اجازه صحبت کردن می داد!!!!

ناشناس

جالبه که بعضیها فکر میکنن هر کس منتقده، حتما داره از آلبانی کامنت میذاره. چقدر بعضیها هنوز در توهم هستند.

ناشناس

آقای علم الهدی برای سفره خالی مردم برای عرق شرم مرد نزد خانواده اش برای سنگینی غم پدر و مادری که شاهد ذره ذره آب شدن جوانشان در چنگال اعتیاد هستند برای جوانان بیکار اعم از فارغ التحصیل و غیره برای خرید دو عدد مرغ به قیمت 400 هزار تومان و برای ... انتقاد کرده یا میکنید ؟ شیخ کجای کار هستید ؟!

ناشناس

یک درصد اعتراض کردند اینترنت ۹۹ درصد را قطع کردند

ناشناس

آقای علم الهدی بخدا با دیدن شما بعد از 27 سال افتخار نوکری امام حسین دارم یواش یواش از دین اسلام زده می شم به اسلام بد نکنید به اعتقادات مردم بد نکیند جامعه داره از درون تهی میشه این راهش نیست اگر از اعتقادات تهی بشه فاجعه به بار خواهد آمد و دیگر هیچکس در امان نخواهد ماند نه متدین و نه غیر متدین.

ناشناس

آقای علم الهدی از جمعیت 3 میلیونی مشهد چند نفر پست سرت نماز جمعه میخونن؟.همون 1 درصد سردار اشتری هم نمیشه.

افشین

واقعا شرایط طوری است که یک نفر می توان د بجای چند میلیون نفر تصمیم بگیرد. این اقای علم الهدی از جانب چند نفر حرف می زند؟ اصلا چرا ما نماینده نداریم که حرف بزند؟

ناشناس

باید قبول کنیم که اگر میخواهیم یک کشور بین المللی باشیم باید در افکارمون تجدید نظر بکنیم.

ناشناس

این روز ها حرفهای بی منطق از مسولین زیاد می شنویم

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

قبلا حرف منطقی شنیده بودی؟

اسلامي

سلام بعضي افراد خصوصا بعضي نمايندگان حرف يا اظهار نظرنكنندكسي به آنها مي گويد .... ؟

فریدون

علم الهدا تو که از وزیر وزیرتر نیستی که برو نمازتو بخون بزار مردم زندگی شونرو بکنن

ناشناس

حالا تکلیف چیه؟
خانم رکابی رو محاکمه کنند؟ از تیم صخره نوردی حذفش کنند؟بیادتوی صدا و سیما با پوشیه معذرت بخواد؟ یا چی ....؟
یا وزیر ورزش استعفا کنه؟ برش دارن؟ بیاد عذرخواهی رسمی بکنه؟ یا استیضاحش کنن؟؟ یا چی...؟
یا رییس جمهور محترم معذرت خواهی کنه؟...توضیح بده ؟...یا چی؟؟
در برخورد با این موضوع که دارن بزرگش میکنن چه موضعی صحیحه؟؟ بفرمایید تا همون کار انجام بشه.

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

همه زنها را اعدام کنند تا مشکل آقایان به کل حل بشه

بهمن

شما که اینهمه اشراف اطلاعاتی دارید و سریع درصد و تعداد معترضان را محاسبه میکنید چطوری زیر چشمتون اختلاس 92 هزار میلیاردی و گم شدن دکل نفتی و کلاهبرداری سکه ثامن و صندوق ثامن و ....... اتفاق میوفته ؟

ناشناس

مسئولین انگار تو ایران زندگی نمی کنند اگر از 80 میلیون 110 هزار نفر معترض هستند چرا موقغ انتخابات شورای نگهبان نمایندگان مخالف را رد صلاحیت میکند

حسین
در پاسخ به ناشناس

احسنت

علی

ناب الم الهدی دارین میفرمایید که متدینین به دولت رئیسی رای دادن و باقی شرکت کنندگان در انتخاب دین ندارن؟؟؟ کاری نداره ما هم دیگه شرکت نمی‌کنیم در انتخابات تا شما متدینین راختتر به اهدافتان برسین بدون مزاحم خوش باشین

ناشناس
در پاسخ به علی

کاملا موافقم

ناشناس

خدائیش برخی سخنان امامان جمعه روی مخ است

آقا مجتبی
در پاسخ به ناشناس

برخی؟!

ناشناس

الناز آبروی هیچ کس را نبرد
تمام کشورهای مسلمان حجاب اختیاری دارند
در بازی های ملتهای مسلمان دیدیم که هیچ کشوری شبیه ما گرفتار روسری زنان نشده
آبروی افرادی رفت که ادعا می کردند مردم این سبک زندگی را بطور خودجوش انتخاب کرده اند
یا افرادی که در چشم ملت ما خیره شدند و گفتند در ایران حجاب اجباری نیست !

ناشناس

آقای اشتری صورت مسیله را پاک میکنی ولی نوشتی یکدرصد شرکت کردند..ولی ۹۰ درصد دیگه هم معترضند

ناشناس

درود بر الناز رکابی

ناصر همایونی

اقای علم الهدی مطلب دیگه ای در خصوص مملک جزء حجاب ندارن ؟ متدینین رای دادن که فقر اقتصادی و تورم توی جامعه حاکم شه ؟

آقا مجتبی

آقای علم الهدی متوجه نشده اند که دوره تعیین تکلیف برای ملت تمام شده

بانام

مملکت آرام شد دوباره دوستان پیدا شدن تا یکماه پیش همه فکر می کردیم که همه تشریف بردند خارج هیچ کس نطقی نمی کرد

ناشناس

علم الهدي جان الناز ركابي به با حجابان دهن كجي كرد قبول بگو اختلاس گران به چه كساني دهن كجي كردند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حسن عسگری

آقای علم الهدی! شما و کسانی که به نزدیکان شما رای دادند در اقلیت هستید

ناشناس

علم الهدی .... خخخخخخخخخخخخخخخخخخ.....

ناشناس

قیمت گذاری کالاهای اساسی ....
فقط هیمن ؟ قیمت های دیگر چرا کنترل نمی شود ؟؟

ناشناس

آقای اشتری عدم اعتراض دلیل بر راضی بودن از عملکرد مسولین و خصوصا اقدامات ناجا نیست!
بیش از 80% مردم از تبعیض و سوئ مدیریت و تبهکاری در اقتصاد و فرهنگ ناراضی هستند و تنها بخاطر اینکه اعتراض با شیوه های جاری را تف سربالا می دانند سکوت کرده اند!!!

سلام

بخاطر یک درصد غافل فیلتر کردین

مجید کوثر

واقعا چه اصراری داره خبرگذاری فارس که بخواد ثابت کنه آمریکا تورم بالایی داره وقتی ما اقتصاد ۳۰۰ درصدی را در یک سال تجربه میکنیم یعنی نمیدونه اقتصاد آمریکا اقتصاد اول دنیا هست

ناشناس

لطفا حرفهای علم الهدی را بازنشر نکنید. به مصلحت خودتون نیست. از ما گفتن بود.

شهروند

برای یک درصد جامعه کل اینترنت را قطع کردید پس و این همه نیرو ریختید تو خیابان

ناشناس

نماینده مجلس: در ماجرای مرگ دختر اردبیلی اظهارات خانواده، موثق‌ترین نظر است


دو هفته شد هنوز نتونستین برای مرگ این دختر به اجماع برسین؟

ناشناس

برخی از امامان جمعه آتش بیار معرکه شده اند. واقعا با این همه خروجی حوزه ها یک نفر را ندارید که جایگزین این افراد کنید.

رضا

ای کاش آقای علمالهدی اختلاس ها رو هم ایراد میگرفت
گرانی رو ایراد میگرفت .ظلم به ملت با ایجاد تورم رو ایراد میگرفت.
فقط چشم شون ۴ تار مو رو مببینه .مشکل اصلی کشور رو فراموش میکنن.
اینجور افراد شدن مسول کشور این میشه اوضاع جامعه

سامان

کوچک نمایی وقایع عینی و بزرگنمایی وقایع غیر عینی از بلایایی است که آقایانی همچون شما به آن دچار است. بطور مثال هر نابینا و ناشنوایی اعتراضات جوانان به خشونت علیه بی حجابی را همه دیده ایم و اذعان داریم که نمی دانیم چند نفر در این اعتراضات شرکت داشتند ولی آنقدر بوده اند که با کوچک نمایی تعداد آنها نمی توان روی خطای گشت های ارشاد پوشش گذاشت و در رسانه ای که مردم در آن نقشی ندارند، فردی مانند رسایی می گوید تعدادی هستند که نوبتی در محلات اغتشاش می کنند یا آن کارگردان رانتی با آثار در پیتی در همان رسانه می گوید از آگاهان امر پرسیده ام 50 هزار نفر در کل کشور. یک روحانی می گوید آنقدر کم بودند که با یه کاشین میشد جمعشون کرد. و الا آخر. بعد یک واقعیت غیر عینی مانند سقط جنین همسر یکی از بسیجیان یکی از دانشگاه های کشور را آنقدر بزرگ می کنند که گویی همه بسیجیان سقط جنین کرده اند. لذا اگر شما هم همچون آقایان و مسئولین عینک بدبینی خود به مردم یا خوش بینی به پاچه خواران خود را بردارید دنیای اطراف خود را واقعی خواهید دید نه بزرگ نه کوچک، واقعی . باور ندارید. لحظه ای بردارید و به خودتان نگاه کنید، واقعیت را می فهمید. . لذا به این نتیجه می رسید که مردم هم واقعی شما را می بینند.

شمس

اقای علم الهدی مساله ی مهم تر از این هم بخدا قسم وجود دارد اینها که از مریخ نیامدن بچه های ما و شما هستند اگر فک می کنید هنجار شکنی ست مدینه فاضله که نساختید که حالا مو لای درزش رفته باشد . مسولان درایت /درایت ......

ناشناس

چرا ناترازی تامین انرژی کشور را از جنبه مصرف نمی بینید فکر می کنید تا کی می توان افزایش مصرف را با فشار بر حوزه تولید پی گیری کرد وقتی شما از تولید خودروهای با متوسط مصرف بالای 10 تا 12 لیتر حمایت می کنید و بیشترین سهم مصرف سوخت خودروهای کشور در شهرهای بزرگ در ترافیک های شهریست و حتی زمان بندی چراغ های راهنمایی به نوعی است که برای مثال خیابان بهشتی یا سمیه پشت همه چراغ قرمزها ماشین متوقف می شودو از طرفی کمترین توجه رابه توسعه حمل نقل عمومی و مترو دارید و حتی می توانستید عرضه گسترده پنجره های PVC دوجداره با قیمت یارانه ای یا وام بلاعوض را پی گیری کنید ولی هیچ کدام مورد توجه قرار نگرفت و هر روز شرایط مصرف بدتر خواهد شد چون کاهش مصرف انرژی نیاز به برنامه جامع در همه حوزه ها دارد

ناشناس

مقام روسی: تشدید تحریم‌های ایران خبر خوبی برای کرملین است

علیجانی

انتقاد علم‌الهدی از دیدار وزیر ورزش با الناز رکابی
اگر ایشان تا کنون یک حرف درست زده باشه همین حرف است به ویژه اینکه ایشان با کلاه امده

ایرانی آگاه

"انتقاد علم‌الهدی از دیدار وزیر ورزش با الناز رکابی"
شاید و شاید اون دختر خانوم کار اشتباهی کرده باشه ولی سخنان شما اون هم تو نماز جمعه خیلی دیگه تند رویه و شبیه افراطیون مذهبی است ... در هر صورت این تند رویهای شما کار دست این دولت و کشور داده جناب آقا

ناشناس

وقتی بسته خبری رو میخونم متوجه میشم مسوولین و امام جمعه‌ها در جای دیگری زندگی میکنند

ناشناس

عع!! اقای علم‌الهدی ی مدتی تشریف نداشتید ؟!؟

ناشناس

علم الهدا گفت : یک دختر ناهنجاری که در اجرای برنامه سنگ‌پیمایی روسری خود را برداشته و کشف حجاب کرده، آن هم در مقابل چشم تمام مردم دنیا به عنوان یک ورزشکار اعزام شده از جمهوری اسلامی، آبروی نظام را برده و بعد بگوید روسری‌ام افتاد،....
، بدان كه اختلاص ، دزدي ، فقر و فلاكت مردم بيشتر آبروي نظام را در بين مردم دنيا برده كه توجه نداري

رضایی

سلام، یکی تنیست به آقای علم الهدی بفرمایید برداشتن روسری یک خانم خطرناک تر است یا دزدی و غارت بیت المال و دروغ ؟ یا فقر و فساد و تبعیض و بیکاری ؟

پسرک فضول

وای به حال کشوری که مجبور است توصیه های علم الهدی را به گوش جان نیوش کند

پسرک فضول

خبرگزاری فارس از خط فقر ۱۸ میلیون تومانی گزارشی نداشت، خط فقری که اعضای هیئت علمی و قضات و امرای ارتشش هم به زیر آن افتاده اند؟

ناشناس

"سردار اشتری: طبق آمار تنها یک درصد از دانش‌آموزان کشور اقدام به اعتراض کردند"

خوب احتمالا دفعه های بعد بیشتر میشه. چون این جمله تحریک کننده هست ما دانش آموزان رو به سخره گرفته

ناشناس

وقتی که پزشکیان هم تحمل نمی شود !!!! ؟؟؟؟؟

ناشناس

وزیر ورزش باید استیضاح و محاکمه بشه

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.