رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرشکار ششمین پهپاد شناسایی آمریکایی در قشم
3بازدید
۰

آخرین آمار کرونا در ایران تا ۲۹ آبان/ یک بیمار دیگر جان باخت

در ۲۴ ساعت اخیر، شمار واکسن‌های تزریق شده از ۱۵۵ میلیون و ۴۵ هزار دوز گذشت، در حالی که آزمایش کمتر از صد تن دیگر مثبت شد تا به شمار مبتلایان «کووید-۱۹» اضافه شوند؛ مبتلایانی که بسیاری شان بهبود یافته و مرخص شده‌اند، ولی هنوز برخی شان بستری هستند و حال ۸۰ تن از ایشان وخیم است.

آخرین آمار کرونا در ایران تا ۲۹ آبان/ یک بیمار دیگر جان باخت
تابناک اجتماعیتاکنون ۶۵ میلیون و ۱۳۵ هزار و ۳۸۳ دوز اول و ۵۸ میلیون و ۵۴۳ هزار و ۵۹۷ دوز دوم واکسن کرونا در کشورمان تزریق شده و همچنین ۳۱ میلیون و ۳۶۶ هزار و ۹۱۷ نفر دوز سوم و بالاتر را دریافت کرده‌اند؛ تزریق مجموعا ۱۵۵ میلیون و ۴۵ هزار و ۸۹۷ دوز واکسن در ایران که ۳ هزار و ۱۶۵ دوز آن در شبانه روز اخیر تزریق شده است.

به گزارش «تابناک»؛بر پایه اطلاعیه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از ظهر دیروز تا ظهر امروز و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۳۸ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی و از این بیماران، ۱۵ مورد بستری شدند. با احتساب این افراد، مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به ۷ میلیون و ۵۵۹ هزار و ۲۹۶ تن رسید.

در ۲۴ ساعت گذشته، ۵ تن از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و بدین ترتیب مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۴ هزار و ۶۲۶ تن رسید. این در حالی است که تا به امروز خوشبختانه ۷ میلیون و ۳۳۴ هزار و ۷۳۲ تن از بیماران بهبود یافته‌اند.

همچنین ۸۰ تن از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند و همچنین تاکنون ۵۴ میلیون و ۵۰۸ هزار و ۶۹۴ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر صفر شهرستان در وضعیت قرمز، ۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۳۸ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۰۶ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

بر پایه آمار‌های ۲۴ ساعت اخیر، «نرخ مرگ» در کشورمان ۱.۹ درصد است و به همین تناسب، «نرخ بهبود» ۹۸.۱ درصد. این در حالی است که میانگین نرخ مرگ در جهان ۱.۱ درصد است.

 

 
برای مشاهده آخرین و به روزترین آمار مبتلایان، جان باختگان و بهبود یافتگان ویروس کرونا و همچنین اطلاع از «نرخ مرگ» و «نرخ بهبود» در کشورمان و جهان، اینجا را کلیک کنید.
 
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.