پنالتی در بازی‌های مرحله گروهی

قانون جدید و جنجالی فیفا در جام جهانی بعدی

کد خبر: ۱۱۵۲۷۰۵
|
۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۴ 30 November 2022
|
9189 بازدید

به نقل از تایمز، در جام جهانی بعدی، در صورت تساوی در یک بازی مرحله گروهی، تیم‌ها ممکن است در ضربات پنالتی برای کسب یک امتیاز اضافی رقابت کنند. چنین نوآوری شانس برابر شدن امتیاز تیم‌ها را در گروه کاهش می دهد.

قانون جدید و جنجالی فیفا در جام جهانی بعدی

فیفا در نظر دارد ضربات پنالتی را در بازی‌های مرحله گروهی جام جهانی بعدی که در سال ۲۰۲۶ در ایالات متحده آمریکا، کانادا و مکزیک برگزار می شود اجرایی کند. تیمی که در ضربات پنالتی برنده شود، می تواند یک امتیاز بیشتر کسب کند. این نوآوری شانس برابری امتیازات تیم ها در پایان مرحله گروهی را کاهش دهد.

در سال ۲۰۲۶ برای اولین بار ۴۸ تیم در جام جهانی شرکت می کنند. انتظار می‌رود در این مسابقات ۱۶ گروه سه تیمی به جای ۸ گروه چهار تیمی باشد و دو تیم برتر از هر گروه به مرحله یک شانزدهم نهایی راه خواهند یافت که در مقایسه با فرمت فعلی یک دور حذفی اضافی است.

مارکو فان باستن، مدیر توسعه فنی فیفا در سال ۲۰۱۷ این طرح را تایید کرده بود. 

اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟