آخرین خبرپاسخ صمیمانه رهبر انقلاب به نامه دانش‌آموز ۱۰ ساله + عکس
5بازدید

مهدی قدیمی، خبرنگار، بازداشت شد

یکی از اعضای خانواده مهدی قدیمی، خبر دستگیری او را تایید کرد.

مهدی قدیمی، خبرنگار، بازداشت شد

به گزارش تابناک، اعتمادآنلاین نوشت: روز گذشته ماموران امنیتی با حضور در خانه پدری «مهدی قدیمی» در فردیس کرج، این روزنامه‌نگار را بازداشت کردند.

یکی از اعضای خانواده «مهدی قدیمی» در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین در این باره گفت، صبح دیروز حدود ۱۰ نفر مامور امنیتی با مراجعه به خانه، ضمن تفتیش اتاق و خودرو شخصی مهدی، موبایل و لپ‌تاپ او را ضبط کردند. به گفته این عضو خانواده مهدی قدیمی، دوربین مداربسته ساختمان محل سکونت آنها نیز از سوی ماموران امنیتی ضبط شده است. او همچنین گفته که مدتی پس از بازداشت مهدی، به دلیل اینکه ضابطان از تهران نیابت داشتند، این روزنامه‌نگار را به تهران منتقل کردند.

او با بیان اینکه شعبه رسیدگی‌کننده به پرونده مهدی قدیمی شعبه ۲ بازپرسی دادسرای اوین است گفت، امروز با سند برای وثیقه به دادسرای اوین مراجعه شد که گفتند فعلاً زمانی برای تعیین قرار وثیقه مشخص نشده است. او همچنین گفت، تا این لحظه مهدی تماسی با خانواده نداشته است و از محل نگهداری او نیز خبری نداریم.

مهدی قدیمی، روزنامه‌نگار، سابقه همکاری با روزنامه‌های اعتماد، شرق، روزگار و... را در کارنامه خود دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۱۲ ۱۶:۰۶

جالبه ۱۰ نفر می ریزن به خونه که یه خبرنگار رو بگیرن انگار میخوان به پاتوق باند خلافکارا حمله کنن

اسماعیل۱۴۰۱/۱۰/۱۲ ۱۶:۰۱

گفتند هر کسی هر حرفی داره بیاد بشینه صحبت کنیم ببینیم چی میگه . به خیلی ها گفتند
حالا مردم رعایت نمیکنند. ماموران زحمت کش هم مجبور میشند بیاند در خونه مردم ، برشون دارند ببرند باهاشون صحبت کنند .
وگرنه مشکل خاصی نیست . از کشور ما آزادتر در بیان نظرات مگه داریم ؟ اصلا اگر شما جایی این حد از همکاری رو دیدید بگید

بهمن۱۴۰۱/۱۰/۱۲ ۱۵:۵۱

آخر آزادی بیان و مطبوعات !!!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.