آخرین خبرپادشاه اردن هم اسرائیل را بزرگترین خطر منطقه می‌داند
1بازدید

مخالفت با دو فوريت افزايش تعطيلي عيد فطر

نمايندگان مجلس شوراي اسلامي با 143 راي موافق، 68 راي مخالف و هفت راي ممتنع با دو فوريت طرح اختيار دولت براي تعيين ساعات كار در ماه مبارك رمضان و افزايش تعطيلي عيد سعيد فطر مخالفت كردند، اما يك فوريت اين طرح با 145 راي موافق، 58 راي مخالف و شش راي ممتنع به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيد.

به گزارش ايسنا، ايجاد فرصت مناسب براي بهره‌مندي كارمندان دولت از فيوضات معنوي ماه مبارك رمضان و همگرايي بيشتر با كشورهاي اسلامي دليل توجيهي اين طرح عنوان شده كه به امضاي 53 نفر از نمايندگان رسيده است.

به موجب ماده واحده‌ي اين طرح هيات وزيران مي‌تواند در ماه مبارك رمضان ساعات كاري كاركنان دولت را متناسب با فصل و شرايط اقليمي و جغرافيايي مناطق مختلف كشور، حداكثر به ميزان 15 ساعت در هفته كاهش دهد به نحوي كه منجر به تعطيلي يك يا چند روز كاري يا اخلال در انجام وظايف قانوني و ارائه‌ي خدمات به ارباب رجوع و عدم هماهنگي بين دستگاه‌ها و كاهش بهره‌وري نشود.

همچنين اين طرح مقرر مي‌كند كه تعطيلات عيد سعيد فطر سه روز خواهد بود و در ازاي آن 15 خرداد و 29 اسفند تعطيل رسمي نخواهند بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.