رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرسرخط اخبار اجتماعی یکشنبه؛ روز پرحادثه در کشور با ۲۵ کشته
5بازدید
۱۳۰

سه هزار و سیصد و سی‌ و هفتمین بسته ویژه خبری «تابناک»

هشدار رئیس کل بانک مرکزی به واردکنندگان متخلف/رئیسی به دنبال قطع بندناف اقتصاد ایران از دلار / ادامه ماجرای ۷۰ شاسی‌بلند وزارت صمت؛ سایت نزدیک به احمدی‌نژاد لیست منتشر کرد و نماینده مدعی به دادستانی رفت / معاون حقوقی رئیس‌جمهور: پیشنهاد مذاکرات حقوقی ایران و آمریکا را به دولت ارائه دادیم

در بسته خبری امروز «تابناک» تیتر‌هایی مانند استاد اقتصاد: کسی جرات برخورد با ابربدهکاران بانکی را ندارد / نامه پور ابراهیمی در واکنش به ادعای دریافت ۷۰ خودرو شاسی بلند /ضرب الاجل ده روزه برای ساماندهی بازار اجاره / جزییات حادثه «حمله به یک روحانی» در قم / کی‌روش به پدیده تیم ملی فوتبال ایران پیشنهاد داد به تیم ملی قطر بپیوندد/ دستیار رئیسی پاسخِ کیهان را داد و... را می‌خوانید.

«تابناک» هر روز سعی دارد با انتخاب تیتر‌هایی از حوزه‌های مهم خبری به خصوص سیاسی و اقتصادی، شما را در جریان اخباری مهم و اثرگذار قرار دهد که قطعا باید شنیده و خوانده شوند. در این بسته خبری، نگاهی به آخرین مواضع جناح‌های سیاسی و تحولات مهم داخلی و اوضاع اقتصادی کشور انداخته می‌شود که مخاطبان با مطالعه آن به رهیافت‌های مهمی از سیر وقایع اثرگذار کشور دست خواهند یافت.

ادامه ماجرای ۷۰ شاسی‌بلند وزارت صمت؛ سایت نزدیک به احمدی‌نژاد لیست منتشر کرد و نماینده مدعی به دادستانی رفت
سایت دولت بهار از قول احمد علیرضابیگی، نماینده مجلس فهرستی از نمایندگان را منتشر و ادعا کرده که این نمایندگان در جریان منتفی شدن استیضاح وزیر صمت، خودروهای شاسی بلند دریافت کرده اند. نام منتشرشده فهرست مذکور به دلیل ملاحظات حقوقی مخدوش شده است. 

همچنین  احمد علیرضابیگی، نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی که ادعای دریافت ۷۰ شاسی‌بلند از سوی نمایندگان مجلس را مطرح کرده بود، امروز  در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: ‏ «به فضل الهی ۱۰:۳۰ صبح در دادستانی کل و ساعت ۱۲:۳۰ در هیات نظارت بر رفتار نمایندگان پاسخگو خواهم بود. می‌دانم پیمودن مسیر حق و ‎عدالت پرمخاطره و آکنده از مشقت خواهد بود.»

دستیار رئیسی پاسخِ کیهان را داد
سکینه سادات پاد، دستیار ابراهیم رییسی در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی به یادداشت اخیر روزنامه کیهان که به او به دلیل تاکید بر حقوق‌شهروندی زنان بدون حجاب حمله کرده بود، پاسخ داده و نوشته است: ستم روا داشتن به زنان، ویژگی اصلی نظام‌های طاغوتی است. سکینه سادات پاد در پاسخ به کیهان نوشته است: قانون ‌اساسی دارای مقدمه‌ای است که هرچند الزام‌آور نیست، راهنمای تفسیر آن است. قانون‌گذار در دیباچه قانون، به بحث مهم «زن در قانون اساسی» اشاره نموده؛ ستم روا‌ داشتن به زنان، ویژگی اصلی نظام‌های طاغوتی محسوب و اقدامی در جهت استثمار آنان شمرده می‌شود. این مهم به این دلیل توسط قانون‌گذار اساسی ذکر شد که گروه‌های مارکسیستی و غیرانقلابی، تهمت ضد ‌زن ‌بودن و تحجر‌ مذهبی را به نیروهای راستین انقلابی (خط امام و رهبری) روا داشته ‌بودند. قانون‌نویسان اساسی ایران در اصل بیست‌ویکم، دولت‌ (حاکمیت) جمهوری ‌اسلامی را موظف به رعایت همه‌جانبه حقوق زنان و ایجاد زمینه‌ مساعد برای رشد شخصیت مادی/معنوی زن دانسته است.

او سپس تاکید کرد: مکتوب کردید مطابق اصل ۲۰ همه شهروندان در حمایت قانون هستند؛ بنابراین، برداشت جنابعالی از اصل ۲۰ نیز این نتیجه حاصل می‌شود که محرومیت شهروندان‌ از خدمات اجتماعی و مجازات آنها، مستلزم تصریح قانونی و اثبات جرم در محکمه صالح است. اصول قانون ‌اساسی، آحاد مردم اعم از مجرم و غیرمجرم را از حقوق انسانی برخوردار می‌داند. محدودیت در بعضی از این موارد، نیازمند اثبات از طریق دادگاه صالح است و فرض حضرتعالی در صورت تصریح قانونی جرم، مطابق ماده ۲ قانون مجازات اسلامی و نیز اصل۳۶ قانون ‌اساسی، محقق است. مطابق مقررات و موازین اسلامی باید جرم مندرج در ماده و تبصره ۶۳۸ قانون مجازات که در درجه‌بندی حسب ماده۱۹ همین قانون درجه۸ و تابع شرایط درجه جرم است، پس از اثبات مجرمیت، قطعا بایستی اجرا شود.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور: پیشنهاد مذاکرات حقوقی ایران و آمریکا را به دولت ارائه دادیم
محمد دهقان درباره پیشنهاد معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری برای مذاکرات ایران و آمریکا در خصوص تعیین خسارات ناشی از خروج آمریکا از برجام، اظهار کرد: هنوز مذاکراتی انجام نشده است بلکه ما تنها در این زمینه به دولت پیشنهاد داده‌ایم. در موضوع خسارات وارده به ایران، طبق رای دیوان بین‌المللی دادگستری لاهه، باید در دو سال مذاکرات، میزان خسارات تعیین شود. وی در گفت وگو با ایسنا ادامه داد: پیشنهاد ما این است که این مذاکرات حقوقی در دیوان رسیدگی به اختلافات ایران و آمریکا که از ۴۰ سال پیش در لاهه تشکیل شده است، دنبال شود. آنجا سه داور از طرف ایران، سه داور از طرف آمریکا و سه داور هم داور وسط حضور دارند که این داوران وسط را دیوان عالی کشور هلند تعیین می‌کند. یک نماینده ما در آن دیوان داریم و یک نماینده هم آمریکا دارد. معاونت حقوقی رئیس جمهور افزود: بهترین راه برای این مذاکرات حقوقی، مذاکره بین نماینده ما و آمریکا در همان دیوان است چون جای آن مشخص است و یک موضوع نهادینه شده و نیاز به تشکیلات جدید ندارد. در این سال‌ها هم مذاکراتی بین طرفین در موضوعاتی از جمله موضوعات حقوقی، دعاوی و خسارات انجام شده است. این مذاکرات طبیعی تا الان انجام شده است.

کی‌روش به پدیده تیم ملی فوتبال ایران پیشنهاد داد به تیم ملی قطر بپیوندد
علیرضا منصوریان سرمربی تیم فوتبال فولاد در یک گفت‌وگوی تلویزیونی تایید کرد که فدراسیون فوتبال قطر به دنبال اعطای تابعیت به محمد امین حزباوی پدیده جدید فوتبال ایران بوده است. علیرضا منصوریان سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان در یک گفت‌وگوی تلویزیونی خبر از پیشنهاد فدراسیون فوتبال قطر به دنبال به محمد امین حزباوی پدیده جدید فوتبال ایران داد و گفت این بازیکن جوان پیشنهاد قطری‌ها را رد کرده است. علیرضا منصوریان، درباره پیشنهاد کارلوس کی روش در خصوص پدیده ایرانی گفت: قصد پنهان کردن چیزی را ندارم. ما هم شنیده‌ایم که قطر به دنبال محمدامین حزباوی است و پیشنهاد شهروندی دادند تا او بتواند برای تیم ملی این کشور بازی کند. خود حزباوی علاقه دارد تحت لوای پرچم کشورمان بازی کند و وقتی این شایعات را شنید به شدت ناراحت شد؛ از طرفی امیر قلعه‌نویی هم روی او نظر مثبتی دارد و اجازه نمی‌دهیم چنین ستاره‌ای از کشور خارج شود.

روایتی از وضع محدودیت‌ها برای نصب بیلبوردهای تبلیغاتی
محمدرضا منصوری تهیه کننده فیلم دسته دختران در گفت‌وگو با امیرعباس صباغ در برنامه این هفته سینما معیار گفت: «اتهام ما این بود که وقتی تهیه کننده فیلم حزب اللهی نیست، اصلا چرا باید سراغ ساخت چنین فیلمی با این موضوع رفت! چرا تاریخ نمی‌خوانید که ببینید در هفته اول جنگ در سال ۵۹ که حدود ۱/۵ سال از انقلاب اسلامی گذشته بود و ما هیچ خط کشی در جامعه نداشتیم، چه زنانی رو به روی دشمن ایستادند! باید همه این زنان را با پوشش شبیه چادر نشان می‌دادیم؟! ما امروز عکس فرشته حسینی که انگشتش را به نشانه پیروزی بالا برده نمی‌توانیم در سطح شهر نشان دهیم، چون می‌گویند ممنوع است... هفته اول جنگ خانم‌ها چه گرایش هایی داشتند و از چه طبقاتی بودند و چگونه جنگیدند؟ اشکالی دارد یک خانم این‌ها را نشان دهد و به نسل امروز بگوید با هر پوشش و از هر طبقه و قشری کنار هم بودیم و اگر باز هم اتفاقی برای این کشور بیوفته باز هم همه از آن دفاع خواهند کرد؟»

هشدار رئیس کل بانک مرکزی به واردکنندگان متخلف/رئیسی به دنبال قطع بندناف اقتصاد ایران از دلار/ادامه ماجرای ۷۰ شاسی‌بلند وزارت صمت؛ سایت نزدیک به احمدی‌نژاد لیست منتشر کرد و نماینده مدعی به دادستانی رفت/معاون حقوقی رئیس‌جمهور: پیشنهاد مذاکرات حقوقی ایران و آمریکا را به دولت ارائه دادیم

جزییات حادثه «حمله به یک روحانی» در قم / مضروب، «فوت» کرد؟
 فرمانده انتظامی شهرستان قم با بیان این که فرد ضارب هم در بیمارستان تحت مراقبت های ویژه قرار داد، گفت: تا زمانی امکان بازجویی از این فرد نباشد، نمی‌توان از علت و انگیزه فرد ضارب صحبت کرد. سرهنگ امیر مختاری روز شنبه افزود: صبح امروز در پی وقوع یک فقره تصادف منجر به جرح بین یک دستگاه خودروی تیبا و دو نفر عابر پیاده در خیابان شهدا قم، راننده خودروی تیبا که اهل قم نیز است بعد از تصادف و پیش از خارج شدن از خودرو، اقدام به خودزنی کرده و سپس با چاقو به یکی از مصدومان حادثه که معمم بود حمله ور می شود. وی با بیان این که هر سه مصدوم حادثه بلافاصله با آمبولانس به مرکز درمانی منتقل شدند و تحت درمان قرار گرفتند گفت: جراحت نفر دوم حادثه ، سطحی بوده و از بیمارستان ترخیص شده است اما روحانی که با چاقو مورد حمله قرار گرفته بود از اتاق عمل خارج شد و تحت مراقبت های ویژه قرار دارد. وی با اشاره به این که در برخی از کانال ها خبر فوت این طلبه منتشر شده است، این خبر را تکذیب کرد و افزود: خبر فوت مربوط به حادثه امروز صبح نیست و مصدومین هم اکنون در بیمارستان هستند. مختاری با بیان این که فرد ضارب هم در بیمارستان تحت مراقبت های ویژه قرار دارد گفت: تا زمانی امکان بازجویی از این فرد نباشد، نمی توان از علت و انگیزه فرد ضارب صحبت کرد./ایرنا

هشدار رئیس کل بانک مرکزی به واردکنندگان متخلف
محمدرضا فرزین طی مکاتبه با معاون ارزی این بانک تاکید کرد: در راستای تقویت اقدامات لازم برای مدیریت بازار ارز در بازار غیررسمی و بر اساس اطلاعات کسب‌شده در خصوص نحوه تامین ارز توسط برخی شرکت‌های واردکننده، از این تاریخ به بعد تخصیص ارز به تمام شرکت‌هایی که قبل از مرحله تخصیص، در بازار آزاد ارز خریداری کنند، ممنوع است و بدون تایید اینجانب هیچ گونه تخصیصی صورت نپذیرد.

رئیسی به دنبال قطع بندناف اقتصاد ایران از دلار
سیدابراهیم رییسی شامگاه جمعه هشتم اردیبهشت در نشست مشترک شورای برنامه‌ریزی و توسعه و فعالان اقتصادی خوزستان بیان کرد: در بانک مرکزی دبیرخانه‌ای برای تغییر نوع مبادلات ارزی تشکیل شده تا بند ناف‌مان از دلار بریده شود که این کار در راستای تقویت ارزش پول ملی و انجام بسیاری از کارها با برخی از کشورهاست. وی خطاب به مدیران نیز گفت: اگر نگاه تحولی و جهادی نداشته باشند، خواسته‌های بحق مردم محقق نمی‌شوند. اختیار مدیران استانی کم و به گونه‌ای نیست که همه اختیارات در مرکز باشد و باید به میزان اختیاراتی که دارند و طبق قانون می‌توانند کار کنند اما برخی جرات کار ندارند.

ضرب الاجل ده روزه برای ساماندهی بازار اجاره
خلیل محبت خواه مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران خطاب به صاحبان خانه‌های خالی در شهر تهران و ۴۸ شهر استان تهران گفت: دولت مصمم است برای ساماندهی بازار اجاره خانه‌های خالی را شناسایی کند و در این راه از آمار شهرداری‌ها، سامانه جامع املاک و اسکان، دستگاه‌های خدمات رسان و.... استفاده می‌کند و پس از شناسایی قانون مالیات بر خانه‌های خالی و مالیات بر خانه‌های لوکس اعمال خواهد شد. وی افزود: مقرر است شهرداری‌های استان تهران آمار شهرهای خود را به استاندار ارائه کنند و استاندار تهران پای این موضوع ضرب الاجل ده روزه در نظر گرفته است. محبت خواه در پایان تصریح کرد: دولت در بودجه سال جاری خود اخذ مالیات از خانه‌های خالی را پیش بینی کرده و موجران به نفعشان است که خانه‌های خود را هرچه سریع‌تر اجاره بدهند.

شرط بانک مرکزی برای واردات خودروهای کارکرده 
بانک مرکزی: پیرو ارائه لایحه دوفوریتی الحاق موادی به قانون ساماندهی صنعت خودرو توسط ریاست‌جمهوری به مجلس شورای اسلامی به‌منظور تسهیل شرایط واردات خودرو به‌ویژه واردات خودروهای کارکرده، بدین‌وسیله اعلام می‌گردد: در صورت تصویب این لایحه در مجلس شورای اسلامی و بر اساس آیین‌نامه اجرایی آن که با همکاری وزارت صمت و سایر دستگاه های ذی‌ربط تهیه می‌شود؛ شرایط واردات خودروهای کارکرده مبتنی بر "ثبت سفارش" توسط اشخاص حقیقی و حقوقی و اعلام "منشأ ارز" مورد تأیید بانک مرکزی تهیه و ابلاغ خواهد شد.

ترکیه و روسیه در حال ایجاد سامانه‌ پرداخت جدید هستند
منابع آگاه از دولت ترکیه اعلام کردند که آنکارا و مسکو در حال ایجاد یک سامانه پرداخت جدید برای تسهیل انجام عملیات‌های پرداخت برای اتباع روس در ترکیه هستند. گفته می‌شود نام این سامانه "ربیت‌کارت" است و شهروندان روس می‌توانند در قالب آن با استفاده از یک نرم‌افزار موبایلی به راحتی عملیات‌ پرداخت خود در داخل ترکیه را انجام دهند.

نامه پور ابراهیمی در واکنش به ادعای دریافت ۷۰ خودرو شاسی بلند 
محمدرضا پور ابراهیمی از تدوین نامه ای به رئیس مجلس شورای اسلامی درباره بررسی موضوع «دریافت ۷۰ خودرو شاسی بلند توسط برخی نمایندگان مجلس در ازای پس گرفتن امضا از طرح استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت در سال گذشته» خبر داد. متن این نامه به شرح زیر است:

باسمه تعالی

جناب آقای دکتر قالیباف
رئیس محترم مجلس شورای اسلامی
با سلام

احتراما، اخیرا انتشار اظهار نظری منتسب به جناب آقای بیگی نماینده مردم شریف تبریز در مجلس شورای اسلامی مبتنی بر دریافت ۷۰ خودرو شاسی بلند توسط برخی نمایندگان مجلس در ازای پس گرفتن امضا از طرح استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت در سال گذشته و رای ندادن به آن، موجب نگرانی جدی دلسوزان نظام مقدس جمهوری اسلامی و سوء استفاده گسترده معاندین نظام در داخل و خارج از کشور با هدف تشویش افکار عمومی گردیده است.

با توجه به ضرورت دفاع از جایگاه، شان و حیثیت مجلس شورای اسلامی که به استناد مفاد قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی به عهده رئیس و اعضای محترم هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی می باشد،خواهشمند است، دستور فرمایید جلسه هیات نظارت بر رفتار نمایندگان در اولین روز هفته آتی و بصورت فوق العاده و با حضور جنابعالی تشکیل شود و با اخذ کلیه مدارک و مستندات و دفاع نماینده مذکور موضوع بررسی گردد تا در صورت اثبات ادعای مورد نظر مراتب در جلسه صحن علنی قبل از ورود به طرح استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت به اطلاع نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و ملت شریف ایران رسانده شده و فهرست نمایندگان خاطی به همراه فهرست مسولین ذیربط از وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام عمومی و برای برخورد قانونی به مرجع ذیصلاح ارجاع گردد و در صورت غیر واقعی بودن ادعای مزبور، نتایج بررسی به ملت شریف ایران گزارش و اقدام نماینده مزبور که در راستای کاهش سرمایه اجتماعی و خدشه دار کردن شان و جایگاه مجلس انجام شده است از طریق مراجع قضائی مورد رسیدگی و برخورد قانونی قرار گیرد. در پایان با توجه به حساسیت موضوع خواهشمند است با قید فوریت و تاکید دستور فرمائید گزارش اقدامات در تمامی مراحل به صحن علنی مجلس شورای اسلامی ارائه شود.
محمدرضا پورابراهیمی
رئیس کیسیون اقتصادی مجلس

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: لیست افرادی که خودرو گرفتند، منتشر شود
مهدی عیسی زاده رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به حواشی ایجاد شده در خصوص خبر توزیع 75 خودروی شاسی بلند به نمایندگان مجلس در جریان استیضاح وزیر صمت، تصریح کرد: ضرورت دارد، آقای بیگی نماینده محترم تبریز که این موضوع را مطرح کرده، مستندات خود را به هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان و هیأت رئیسه و نمایندگان مردم و افکار عمومی ارائه کند. نماینده مردم میاندوآب، چهاربرج و باروق در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نباید با آبروی نمایندگانی که در قید و بند مادیات نیستند و برای خدمت به مردم پا به صحنه گذاشتند، بازی کرد، خواستار انتشار علنی لیست افرادی که این خودروها را تحویل گرفتند، شد. وی اضافه کرد: بیان این مسائل در جامعه نسبت به نمایندگانی که پاکدست هستند، ایجاد شبهه می‌کند. در این مجلس افرادی نمایندگانی داریم که با وجود چندین دوره نمایندگی مردم حتی حقوق مجلس را دریافت نمی‌کنند و حتی ناهار خود را از منزل می‌آورند، چطور با آبروی این مجلس بازی می‌کنند. رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: هیأت نظارت باید شفاف به این مسئله رسیدگی کند و پیش از بررسی استیضاح وزیر صمت این موضوع باید تعیین تکلیف شود.

نماینده مجلس: اقتصاد چکشی در هیچ جای دنیا جواب نداده است
جلال محمود زاده با اشاره به افزایش قیمت مرغ و کمیاب شدن این محصول در بازار بیان کرد: سرپرست وزارت جهاد کشاورزی اگر محلی برای توزیع مرغ ۶۰ هزار تومانی می شناسد، آدرس آن را به مردم بدهد چرا که مرغ با قیمت ۶۰ هزار تومان در کشور توزیع نمی شود. وی با بیان اینکه اقتصاد چکشی و اجباری در هیچ جای دنیا جواب نداده است، اظهار کرد: اینکه مرغ با قیمت ۸۰هزارتومان هم به دست مردم نمی‌رسد، جای سوال دارد و مسئولان باید در این زمینه پاسخگو باشند. این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکل حذف یارانه به نهادهای دامی اظهار کرد: از زمانی که ارائه ارز ۴۲۰۰ تومانی به نهاده های دامی قطع شد، یکدفعه نهاده های دامی، مثلاً محصولی به نام ذرت از قیمت ۱۸۰۰ تومان به ۱۹ هزار تومان رسید و یا اینکه محصولی همچون کنجاله سویا از ۲۵۰۰ تومان به رقم ۲۴ هزار تومان رسید؛ بنابراین، وقتی قیمت نهاده ها سر به فلک کشید، مشکلات زیاد شد. محمود زاده با بیان اینکه مرغ داران برای تهیه نهاده‌های دامی با قیمت بالا نیاز به نقدینگی دارند ،تاکید کرد: به واقع یک مرغ دار باید دو و نیم میلیارد تومان نقدینگی داشته باشد تا برود و نهاده لازم فعالیت خود را تامین کند که متاسفانه مرغداران نقدینگی لازم را در دست ندارند، از سوی دیگر بانک ها به این مرغداران تسهیلات لازم را ارائه نمی دهند. از این روی، این سلسله عوامل باعث شده تا تعداد زیادی از مرغداران از چرخه تولید خارج شده و مرغداری‌ها دیگر جوجه ریزی نکنند. 

استاد اقتصاد: کسی جرات برخورد با ابربدهکاران بانکی را ندارد
حسین راغفر استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا درباره مقاومت برخی از بانک‌ها و معرفی از ابربدهکاران بانکی اظهار داشت: دلیل این مقاومت بسیار روشن است، چون آنهایی که این وام‌ها را دریافت کرده‌اند، خیلی راحت می‌توانند قانون را دور بزنند و کسی هم جرات برخورد با این‌ها را ندارد. راغفر تاکید کرد: رفع بحران بانکی در کشورمان نیازمند عزم سیاسی است که این عزم فراتر از دولت بوده چه برسد به رییس بانک مرکزی. باید این عزم سیاسی باشد و حاضر شوند که انحلال و ادغام بانک‌ها صورت بگیرد. /ایلنا

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۱۳۰
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰
ناشناس

به قدری وابسته به چین شدیم که اگر چین دستور بدهد در عرض یک ماه با آمریکا هم مانند عربستان سفیر رد و بدل میکنیم

ناشناس

رییسی از فقر مردم شرم کن و استغفار کن و استعفا بده
از مردم بخاطر وعده های دروغین و صدمات ناشی از توهماتت، عذر بخواه
خجالت بکش دلار رو کردی ۵۶۰۰۰ تومان، چرا نمیفهمی چه میکنی ‌ چه بر سر مردم مظلوم میاوری

رضایی

سلام، آقای رئیسی با جراحی اقتصادی می خواست ابرو شو درست کنه چشمش را هم کور کرد ، حالا می خواهد بند ناف دلار را جدا کند می ترسم این آقای دکتر با این عملش شارگ ملت را قطع کنه ، خدا عاقبت بخیر کند ، آخر کسی نیست به این ۶قا بفرمایید آیا پول ما را دوست و برادر چین و روسیه و سوریه قبول می کنند؟

ستار

قریان جسارتا جای بند ناف در حال قطع گردن مردم هستید و غیر ولاغیر

ناشناس

اونی که زیر تیغه بند ناف نیست، گردنه...

ناشناس

جالبه‌ !
نمایندگان‌ مملکت‌ بفکر‌ شاسیبلند‌ هستند‌!!!

ناشناس

یا نمیدونی پاکدست چیه یا اشتباه به عرضت رسوندن. ما نماینده پاکدست نداریم.
ناهار از خونه میاره؟؟؟؟ جوک خوبی بود!!! ممکنه ناهار از خونه بیاره اما حقوق نجومی میگیره رانت نجومر داره خونه نجومی داره ماشین نجومی داره و ...
حقوق هم نمیگیره؟؟

ناشناس

آقای رییسی اونی که یریدی شاهرگ حیاتی یه ملته نه بند ناف دلار !
با شش کلاس سواد خدایی کدوم آدم عاقلی شما رو راه داده به اتاق جراحی !؟

ناشناس

بی خودی دست وپا برای مذاکره باامریکا نزنید چون اولا قراربود برجام رااتیش بزنید که نزدید وبرعکس به التماس وگریه افتادید ودر ثانی امریکا به هیچ وجه باما دیگه حتی مذاکره هم نمیکنه چه برسه به توافق برجام وضمنا چه بابرجام چه بی برجام هیچ نفعی به حال مردم نداره اخرین مطلب این هواپیماهای سوخو35ها کجاهستن؟
چی شدن؟فقط پهباد وموشکهایی که به چند برابر قیمت ایران خریده بود را دودستی دادید به روسیه وحتی قرار دادهواپیماهم باما امضا نکرده .حالا مردم فهمیدند لقبی که به عربستان به عنوان گاو شیرده میدادید لایق کی هستش.یک روزی این حیف ومیل واین تاراج ها باید تکلیفش مشخص بشه

ناشناس

آقای ریسی تو ریس جمهور هستی برو قطع کن اگر راست مگویی

مهدي

از قديم گفته اند: تا نباشد چيزکي مردم نگويند چيزها
منظورم شاسي بلندهاست.

ناشناس

آقای ریسی همان بند ناف برجام را که قطع کردی برای هفتاد پشتمان بس است . دست از دلار بردار که همه می دانند یک شعار پوچ است .

ناشناس

رئیسی به دنبال قطع بندناف اقتصاد ایران از دلار
فقط مواظب باش خیلی از پایین تر قظع نکنی

جناب اقای ریسی

بند ناف وزرا خود به پرداخت رشوه را ببرید مملکت بهتر میچرخد

علی

نامه پور ابراهیمی در واکنش به ادعای دریافت ۷۰ خودرو شاسی بلند ، مردم کدام یکی را باور کنند دم خروس یا قسم حضرت عباس را ، اصلا بیان میشه یکی از عوامل گرانی خودرو خود کمیسیون اقتصادی مجلس هست. والله الاعلم

نصیر کیانی

الان هیات دولت افتاده به جون خودروسازی که ماشین هارو تحویل داده اگه بگی از کره زمین محوت میکنم و فلان

تربتی

فعلا که به جای بریدن بند ناف اقتصاد از دلار جناب رئیسی بند ناف مردم را بریده اند.

ناشناس

جریان اقای رئیسی شده جریان مردی که تو دریا ماست می ریخت: اگه بشه چی میشه.......

ناشناس

فرشته حسینی همون نبود که نوید توی مراسم ماچ ماچی میکرد؟زن افغان و اینهمه حاشیه؟!؟

مجید

یه جراحی اقتصادی کردی مردم و بیچاره کردی هنوز اون چهار تا قلم کالا را که گرانی کردی یادم نمیره شما این کاره نیستی برید کنار بذارید مردم در أسایش و رفاه زندگی کنند تا کی هروز گرفتار گرانی این جنس و اون جنس باشند بسه دیگه مردم خسته شدن مردم گرفتارند یه سر بزن داروخانه یه سر بزن هرجا که دوست داری ببین چه خبره البته تنها و بصورت ناشناخته

ناشناس

از این تیتر: «رئیسی به دنبال قطع بندناف اقتصاد ایران از دلار»
عبارت «از دلار» را حذف کنید، واقعیت کاملاً صحیح خواهد شد و واقعیت ماجرا را نشان خواهد داد.

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

دیگه باید یک‌چیزی بگن تا رسانه ها تیتر کنن و خالی از عریضه نباشه جنبه سرگرمی هست

شهروند

درود بر نماینده با غیرت تبریز / ما که میدانیم فردی که میلیاردی هزینه می‌کنه تا بره به مجلس برای چی داره می‌ره و این کمترین هدیه ای است که گرفتند هیچ نیازی به تحقیق و تفحص نیست. حتما گرفتند و مطمئنا اختلافی پیش اومده و باعث رسانه ای شدن موضوع شده. آره آقای دادستان.

ناشناس

خدایش مرغ رو نمیتونن کنترول بکنن دنبال حذف دارن . تنها راه حذف دلار مردن و رفتن به اون دنیا می‌باشد و امیدوار باشیم اون دنیا هم دلار آمریکا نباشه

ناشناس

قرار شد کسانی که فساد افشا کنند میلیاردی جایزه بگیرند

ناشناس

تا اونجائی که من میدوتم
در حال حاضر
بند ناف رو تیم جراحی دکتر متخصص جراحی زنان قطع میکنه
نه قابله های بیسواد قرنها پیش که بجای بند ناف ،گاها بند زندگی نوزاد رو قطع میکردند و وبعدش هم با قرائت ادعیه خاص ،میگفتند که این پرنده معصوم، از معبودش جدا نشد و نیامده بازگشت

ناشناس

نتیجه کامل این امتحانات ۴۴ ترمه ، کاملا مشخص و معلومه و احتیاج به هیچ ملاحظات اضافه ای هم نیست

ناشناس

بسیار بعید است که آمریکا حاضر به مذاکره رو در رو شود

ناشناس

کسی که کمترین اطلاع از اقتصاد داشته باشد به خوبی میداند که در عرصه تجارت بین الملل نمی توان با هیچ ارزی قطع ارتباط کرد . این نوع گفتمان جهت انحراف افکار عمومی است

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

منظورتون همه ارزهاست

ناشناس

منظور از دولت و مجلس هماهنگ این بود؟ خودرو هدبه بدن و بگیرن!!!

سعید

جناب رییسی لطفاً با این دست از افاضات بیش از این میزان سواد خود را نمایان نفرمایید
تا مرد سخن نگفته باشد. عیب و هنرش نهفته باشد

ناشناس
در پاسخ به سعید

حلا چرا ناراحت شدی از ناف آمریکا بریدن؟!!! خخخه

ناشناس

فقط شرکتها و کارخونجات رو تهدید می کنن و هر روز هم یک بخشنامه و دیتورالعمل جدید ،

ناشناس

تجارت خارجی زمانی به تقویت ریال منجر میشود که با ریال مبادلات صورت گیرد ولی بصورت کلی تجارت خارجی به بهبود وضعیت ریال کمک میکند

ناشناس

با مسکونی شدن خانه های خالی دیگر کمبود مسکنی وجود نخواهد داشت

ناشناس

اگر چند نفر در مجلس حقوق نمی گیرند دلیل نمی شود که بقیه رشوه یا حق ‌السکوت نگیرند.

ناشناس

مشکل اقتصاد دلاری بودن یا نبودن نیست دلار مثل طلا یک قیمت جهانی دارد ارزش ریال در مقابل تمام ارزها پایین می آید

ناشناس

مرغ / تخم مرغ / بی حجابی / خودرو / مسکن

اصل موضوع را رها کرده و دنبال مسائلی هستند که ۴۰ سال است که فقط حرف بوده و حرف و هر روز بدتر شده است

موضوع امروز جامعه تورم افسارگسیخته است که عامل آن رشد نقدینگی است و رشد نقدینگی هم عاملش نظام بانکداری غلط است

از قدیم گفته اند که دندان لغ را باید کشید
بانکی که برای کشور تولید نقدینگی کند و دولتی که با کسری بودجه اش تولید نقدینگی کند همان بهتر که تعطیل شود و وزیر و یا هر مقام مسئول در این زمینه که نمی تواند جلوی نقدینگی را بگیرد بهتر است استعفا دهد یا بیرونش بیندازند و جای خودش را به یک کاردان متبحر بسپارد

در کل جهان فقط چند کشور هستند که تورم بالای ۱۰ درصد دارند و ۲ و ۳ کشور هستند که تورم بالای ۵۰ و ۶۰ درصد دارند که ما هم یکی از آنها هستیم و کاملا مشخص است که اقتصادان های در دولت و نظریه پردازان اقتصادی در دولت بی سواد اینکار هستند

ناشناس

رئیسی = عشق

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

عشقی بیشتر بهش میاد

قابله

خدایی این تشبیه ها چطور به ذهن این بنده خدا میرسه؟
بند ناف واسط بین جنین و مادر است.
در جمله ی "بند نافمان از دلار بریده شود" یا در جمله ی "رئیسی به دنبال قطع بندناف اقتصاد ایران از دلار"، اقتصاد ایران در نقش جنین و دلار در نقش مادر است؟
اگر دلار وجهه ی مناسبی از نظرتان ندارد، بند نافتان (بند ناف اقتصادتان) از یک طرف به یک عنصر نامطلوب متصل است؟
حس بدی پیدا نمی کنید این گونه بیان کنید که اقتصاد ایران والده ی نامناسبی دارد؟
این چه مثالی است؟
حالا اینجا به پرسنل اتاق زایمان که بند ناف رو می برند ناهار هم دِدَن؟

ناشناس

یکی از روش های خروج از دلاریزه شدن تهاتر است

این کار باید توسط بخش خصوصی به نمایندگی از دولت انجام شود (مثل دولت الکترونیک)
چون بخش خصوصی بر خلاف دولتی هم چابکتر است و هم خلاق تر است و اگر هم فسادی در آن رخ دهد پاسخگوتر و آنرا به دیگر نهادها حواله نمی دهد

تهاتر می تواند دوجانبه یعنی بین دو کشور و یا چندجانبه یعنی بین چند کشور باشد
در تهاتر در هر کشور حساب و صندوقی وجود دارد که وارد کننده پولی را که باید برای محصول وارداتی پرداخت کند در آن واریز می کند و از همان پول به صادرکننده داده می شود و اگر این صندوق با تراز منفی مواجه شد برای جبران آن از یک حساب تامین اعتبار در داخل کشور و یا از کشور مورد تهاتر ارز دریافت می کند

اما این صندوق باید بگونه ای باشد که مبلغ ریالی در مقابل ارز منطقی و دقیق محاسبه شده باشد تا اجحافی صورت نگیرد و همان مبلغ ارزی که برای صادرات در نظر گرفته می شود برای واردات هم در نظر گرفته شود

دومین روش برای خروج از دلاریزه شدن کشور کنترل نقدینگی است
وقتی نقدینگی هر روز افزایش و از ارزش پول ملی کاسته شود جمیع مردم به سمت خرید مسکن و خودرو و دلار می شتابند تا هم سرمایه خودشان را حفظ و هم از طریق نوسانگیری صاحب سودهای بادآورده شوند و در چنین حالتی حتی از نهادهای نظارتی هم کاری برنخواهد آمد و عملا به نهادهایی بی خاصیت و هزینه بر تبدیل می شوند

افزایش نقدینگی افسارگسیخته باعث گرایش ثروت به سمت فعالیت های دلالی و بیهوده جریان پیدا کند و تولید با مشکل نقدینگی مواجه شود که خودش عامل بیکاری و فساد و رکود است و بانک ها هم به سمت بنگاه داری متمایل می شوند

با افزایش نقدینگی هم تقاضا برای دلار افزایش یافته و هم تقاضا برای انباشت کالاهای خارجی برای حفظ سرمایه افزایش می یابد که خودش تاثیر بسیار زیادی در دلاریزه شدن کشور دارد
و هم شرکت های دلاری طمع بیشتری برای صادر کردن مواد خام و اشتیاق به افزایش دلار خواهند داشت

ناشناس

استیضاح با طعم شاسی بلند

ناشناس

ضعیف چزونی خوب نیست، پهلوان. یه رحمی به این دلار مادر مرده بکن، اینقدر بهش ضربه نزن.

ناشناس

نماینده مجلس جرأت افشای فساد رو نداره اونوقت دم از تشويق مالی سوت زنان می زنند

ناشناس

تا اومد بند ناف رو ببره دلار رفت تا ۵۵ تومن

ناشناس

یکی لطفا به رییسی بگه دلار قطع کنی بازم فرق نمیکنه یورو و روبلم صعودیه اقا... ریال داره ارزشش کم میشه دلار همونه... البته با شش کلاس فکر نکنم متوجه بشه اخه اونم با پارتی بازی گرفته

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

مدیر مدرسش ترسیده اعدامش کنه !!!!

رضا اهوازی

جناب عیسی زاده مت بیانیه شما دل منو بدرد آورد و یکساعتی بحال معیشت سخت نمایندگان گریستم
من تو یه مجتمع زندگی میکنم و تا یکی از همسایگان خودرو جدیدی می‌خره به نصف روز نرسیده کل مجتمع خبردار میشن حالا شما تو این مدت از پارکینگ مجلس رد هم نشدی؟!!
نکنه با اسنپ رفت و آمد می‌کنی برادر

ناشناس
در پاسخ به رضا اهوازی

کولش می کنن

پیر مرد

تغییر ارز مرجع از دلار به ارز کشوری دیگر مانند حذف زبان انگلیسی و جایگزینی زبان روسی بجای آن است و با آن اوصاف چنانچه کتابی در ایران به زبان روسی نگاشته شود و بخواهیم آن کتاب را در سطح دنیا مطرح کنیم ناچار هستیم که آنرا به انگلیسی ترجمه کنیم ..... چقدر جالب بلدیم خودمانرا دور بزنیم .....

رضا اهوازی

جناب رئیسی بجای بریدن بند ناف دلار بفکر قطع کردن سر تورم و دست رانت خوارایی مثل خودرو ساز ها و بانک ها باش چون تو این مدتی که دلار ۱۵ برابر شده قیمت یوان و درهم ثابت‌شده و اونها هم ۱۵ برابر شدن

ناشناس

تا سال 1404 که تمامی یارانه های دولتی به صفر برسد و کشور مستقیما از جیب خود مردم اداره شود مشکلات افزایش قیمتها بصورت نابهنجار کنونی ادامه خواهد داشت و پس از آن سفره ملت حتی یک ریال از این منابع سهمی نخواهد داشت ..... اختتام پروژه ایکه از اواخر سال 1369 و با زیر مجموعه برنامه های پنجساله توسعه طراحی گردید

سيد

نمايندگان پاك دست خوب گفتي

ناشناس

رئیسی به دنبال قطع بند ناف دلار ....
فقط یکی بهش بگه بعد از قطع حتما گره بزنه تا همه جا به گند کشیده نشه

مجید
در پاسخ به ناشناس

خیلی لایک

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.