رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرشکار ششمین پهپاد شناسایی آمریکایی در قشم
6بازدید
۰

شاهرخ بیانی: مشکل، مدیران استقلال اند و پرسپولیس را مقصر می‌کنند

مشکل استقلال از درون باشگاه و مدیریتش است اما ماجرا به پرسپولیس کشیده می‌شود. چه ربطی به پرسپولیس دارد؟  درست مدیریت کنید و هواداران را با پرسپولیس سرگرم نکنید. هر دو تیم برای وزارت هستند. به هر دو تیم هم به اندازه نیازشان پول می‌دهند.

شاهرخ بیانی بازیکن قدیمی تیم ملی و استقلال و پرسپولیس؛ علیه مدیران باشگاه آبی موضع‌گیری کرد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ پیشکسوت استقلال گفت: قضیه علیرضا بیرانوند شاهکار مدیریتی بود، یعنی واقعا نمی‌دانستند او به استقلال نمی‌آید؟

کاپیتان نامدار استقلال در دهه شصت و اوایل دهه ۷۰ گفت:  اصلاً فرض محال؛ بیرانوند را با ۱۰۰ میلیارد نه ۹۰ میلیارد دو ساله می‌خریدید. بقیه بازیکنان حاضر می‌شدند برای استقلال بازی کنند وقتی مبلغ قرارداد بیرانوند را می‌دیدند؟

بیانی افزود: نکونام آمده ولی او را تنها گذاشتید. برانکو با ۱۳ بازیکن پرسپولیس را قهرمان کرد و تا فینال لیگ قهرمانان آسیا برد. برای استقلال نباید سیاهی لشگر جذب کرد.

مشکل استقلال از درون باشگاه و مدیریتش است اما ماجرا به پرسپولیس کشیده می‌شود. چه ربطی به پرسپولیس دارد؟  درست مدیریت کنید و هواداران را با پرسپولیس سرگرم نکنید. هر دو تیم برای وزارت هستند. به هر دو تیم هم به اندازه نیازشان پول می‌دهند. 

شاهرخ بیانی در پایان تصریح کرد: قائم مقام باشگاه ریز و درشت تیم را به هواداران می‌گوید تا سوژه به دست همه بدهد؟ از طرفی چه کسی می‌داند آنهایی که می‌آیند جلوی ساختمان باشگاه یا وزارت ورزش توهین می‌کند طرفدار دو آتشه استقلال است؟

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.