بازداشت نماینده پارلمان اوکراین به ظن همکاری با روسیه

دادستانی کل اوکراین سه شنبه اعلام کرد که یک عضو پارلمان این کشور به ظن همکاری با روسیه بازداشت شده و قرار است به اتهام خیانت محاکمه شود.
کد خبر: ۱۱۸۴۹۵۲
|
۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۳۵ 26 July 2023
|
1994 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از رویترز، اولکساندر پونوماریوف به ارتباط با روسیه متهم شده و دادگاه منطقه پرچرسک در کی‌یف وی را بدون تعیین وثیقه، به بازداشتگاه فرستاد. اما این نماینده اتهامات خود را رد کرده است.

سرویس امنیت اوکراین در بیانیه‌ای گفت که پونوماریوف زمانی که در بخش اشغالی منطقه زاپوریژیا بود، مشتاقانه با روسیه همکاری می‌کرد.

این نهاد اطلاعاتی پونوماریوف را متهم کرد که طبق قوانین روسیه کسب و کار خود را در آن منطقه دوباره ثبت کرد و از طریق شعب محلی بانک‌های روسیه مبادرت به انتقال پول کرد.

وی همچنین متهم شده که برای خودروهای ارتش روسیه سوخت تهیه کرده و تجهیزات لازم برای ایجاد سنگر و استحکامات فراهم کرده بود.

یک رسانه اوکراینی دوشنبه در مقاله‌ای نوشت که پونوماریوف ۶ ماه را در بندر بردیانسک در منطقه ژاپوریژیا گذرانده بود. این بندر در همان روزهای آغازین جنگ به تصرف روسیه درآمد.

اما پونوماریوف مدعی شد که وی در ۲۰ مارس ۲۰۲۲ توسط روس‌ها بازداشت و شکنجه شد. وی افزود که پیشنهاد همکاری با روس‌ها را رد کرده بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟