هزینه‌ های میلیاردی النصر را چه کسی پرداخت کرد؟

باشگاه النصر بر طبق قوانین AFC به عنوان تیم میهمان تمام هزینه‌های حمل‌ونقل و اسکان خود را در هتل اسپیناس پالاس پرداخت کرده و از این نظر هزینه‌ های بر عهده باشگاه پرسپولیس نبوده است.
کد خبر: ۱۱۹۴۰۹۷
|
۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۸ 20 September 2023
|
4995 بازدید
|
۲

 به گزارش تابناک به نقل از ایسنا ، باشگاه النصر که دو طبقه از هتل اسپیناس پالاس را به صورت کامل در اختیار گرفته بود، تمام هزینه‌های اسکان خود را پرداخت کرده است.
 تیم فوتبال پرسپولیس در جریان هفته نخست لیگ قهرمانان آسیا میزبان النصر عربستان بود که دو بر صفر برابر این تیم شکست خورد اما در این میان حضور النصر در ایران و هزینه‌های اسکان این تیم در هتل اسپیناس پالاس سوالاتی را در ذهن‌ها ایجاد کرد.
 
برا اساس پیگیری‌های ایسنا، باشگاه النصر بر طبق قوانین AFC به عنوان تیم میهمان تمام هزینه‌های حمل‌ونقل و اسکان خود را در هتل اسپیناس پالاس پرداخت کرده و از این نظر هزینه‌های بر عهده باشگاه پرسپولیس نبوده است.
 
در این میان باشگاه پرسپولیس صرفا هزینه‌ حضور داوران و ناظران بازی را پرداخت کرده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۹
هزینه داوران و ناظران را که ای اف سی می دهد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۹
خوب خیالم راحت شد...
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت