لانه اسرار آمیز پلمب شد

کد خبر: ۱۲۱۴۴۷۷
|
۱۷ دی ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۳ 07 January 2024
|
3063 بازدید

دانشگاه علوم پزشکی مشهد،منزلی را پلمب کرد که یک زن جوان با تحصیلات ابتدایی و با تبلیغات گسترده درفضای مجازی مدعی بود بیماری های زنان و نازایی را درمان می کند!

به گزارش خراسان، ماجرای لانه اسرارآمیز اواخر آذر گذشته در بولوار توس 81 هنگامی لو رفت که زن 28 ساله ای با تلاش پزشکان از مرگ گریخت و بعد از آن  که وضعیت جسمی وی رو به بهبودی گذاشت، از زنی شکایت کرد که با دخالت در امور پزشکی، وی را به سر حد مرگ رسانده بود .

بعد از آن که این زن جوان ماجرای لانه اسرارآمیز را برای ماموران انتظامی بازگو کرد ،گروهی از نیروهای کلانتری معراج با دستور مقام قضایی، وارد عمل شدند و زنی را در یک منزل مسکونی دستگیر کردند که مقادیر زیادی ابزار و لوازم پزشکی نیز در اختیار داشت.

در حالی که تحقیقات پلیس برای ریشه یابی این ماجرای تکان دهنده آغاز شده است، نماینده دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز این مکان را تا زمان رسیدگی به پرونده پلمب کرد. در خور یادآوری است ماجرای لانه اسرارآمیز  روز گذشته در صفحه حوادث روزنامه خراسان منتشر شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟