رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرپشت‌پرده تجمع جنجالی زنان کفن‌پوش علیه فرماندهان
9بازدید
۲۶

ششصد و هشتاد و ششمین روز از حمله روسیه به اوکراین

آماده باش پدافند موشکی روسیه برای مقابله با حملات ناتو در لنینگراد/کشته شدن 130 فرانسوی در اوکراین/واکنش روسیه به طرح ترامپ درباره صلح در اوکراین

ششصد و هشتاد و شش روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

آماده باش پدافند موشکی روسیه برای مقابله با حملات ناتو در لنینگراد/کشته شدن 130 فرانسوی در اوکراین/واکنش روسیه به طرح ترامپ درباره صلح در اوکراین

آماده باش پدافند موشکی روسیه برای مقابله با حملات ناتو در لنینگراد

بین الملل تابناک: ششصد و هشتاد و شش روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

{$smarty_live_blog}

آماده باش پدافند موشکی روسیه برای مقابله با حملات ناتو در لنینگراد

 یک اندیشکده معتبر آمریکایی روز دوشنبه از تقویت مواضع پدافندی روسیه در استان «لنینگراد» برای  مقابله احتمالی با اهداف هوایی ناتو خبر داد.

اندیشکده «جنگ» نوشت، سامانه‌های پدافند هوایی روسیه در استان لنینگراد برای دفاع برابر ناتو تا دفع پهپادهای اوکراین طراحی شده‌اند.

یک مقام روس گفت که پدافند هوایی روسیه در استان لنینگراد برای محافظت برابر حمله فرضی ناتو از غرب یا شمال غرب در نظر گرفته شده است.

بر اساس این گزارش، ارتش روسیه در حال حاضر در حال اصلاح منطقه نظامی لنینگراد است تا برای جنگ احتمالی با ناتو آماده شود و ممکن است تجهیزات نظامی را در امتداد مرز با کشورهای عضو ناتو مستقر کند.

پدافند کوتاه برد مانند «پنتسیر» ممکن است برای محافظت از هر هدف بالقوه مهم در استان لنینگراد بدون استقرار سامانه‌های اضافی کافی نباشد.

سخنگوی نیروی هوایی اوکراین نیز از تقویت یگان‌های پدافند هوایی روسیه در خطوط مقدم و شبه جزیره کریمه خبر داد.

«یوری ایحنات» سخنگوی نیروی هوایی اوکراین نیز گفت که روس‌ها سامانه‌های پدافند هوایی بیشتری را در کریمه و خط مقدم مستقر کرد‌ه‌اند.

او افزود: «این حقیقت که آنها خط مقدم را تقویت کرده‌اند و همچنین تقویت پدافند کریمه نیز صد در صد درست است.»

وی ادامه داد: «مسکو و سن پترزبورگ کم و بیش محافظت خواهند شد، اما پهپادهای ساخت اوکراین قادر به رسیدن به مسکو، سنت پترزبورگ و دیگر انبارهای نفت این کشور هستند. این نشانه بسیار خوبی است.»

رکن اطلاعات وزارت دفاع انگلیس نیز اعلام کرده که روسیه سامانه‌های راهبردی پدافند هوایی خود را از منطقه راهبردی کالینینگراد به مناطق عملیاتی اوکراین منتقل کرده است.

روسیه، کالینینگراد، غربی‌ترین پایگاه نظامی خود که از سه طرف با کشورهای عضو ناتو هم مرز است را یکی از حساس‌ترین مناطق می‌داند. استقرار انواع سامانه‌های موشکی روسیه از جمله سامانه‌ موشک زمین به هوای «اس-۴۰۰» و سامانه موشکی «اسکندر» در کالینینگراد روسیه موجب نگرانی ناتو است.

این منطقه از زمان آغاز جنگ سرد محل سرفرماندهی ناوگان بالتیک اتحاد جماهیر شوروی سابق بوده و دارای اهمیت راهبردی است. کالینینگراد در منطقه بالتیک بین کشورهای لیتوانی و لهستان واقع شده است.

رکن اطلاعات وزارت دفاع انگلیس اعلام کرده که روسیه با این اقدام چالش‌های پدافندی ناوگان دریای سیاه روسیه در شهر بندری «نووروسیسک» را که  بر توانایی آن‌ها برای پرتاب موشک‌های کروز به سمت اوکراین تاثیر می‌گذارد، بر طرف خواهد کرد.

روایت «فارن افرز» از شکست اوکراین در جنگ‌های پهپادی

 مجله «فارن‌افرز» در تحلیلی نوشت: روسیه از اواخر سال ۲۰۲۲ از ترکیب پهپادهای جاسوسی اورلان-۱۰ و تهاجمی لانست برای حمله به جنگ‌افزارهای اوکراین استفاده کرده و در حال حاضر کی‌یف هیچ ترکیب پهپادی برای مقابله با این سیستم دوگانه مسکو را ندارد.

به گزارش این پایگاه تحلیلی آمریکایی، روسیه صنعت دفاعی خود را با توجه به موضوع جنگ تنظیم کرده و هزینه‌های نظامی کنونی این کشور را به بیش از دو برابر قبل از جنگ رسانده است. در همین راستا مسکو هزاران هواپیما بدون سرنشین (پهپاد) با قابلیت‌های جدید برای هدف قرار دادن پدافندهای گران‌قیمت عرضه شده توسط غرب به کی‌یف را به آسمان فرستاده است.
فارن افرز افزود: اوکراین و متحدانش برای تضعیف برتری روسیه در این مرحله از جنگ، نه تنها باید تولیدات دفاعی خود را افزایش دهند، بلکه باید برای توسعه و گسترش فناوری‌هایی که می‌تواند با پهپادهای جدید قدرتمند روسیه مقابله کند، سرمایه‌گذاری‌های بیشتری انجام دهند. اخیرا کی‌یف مزیت‌های قبلی خود را در جنگ‌های پهپادی از دست داده و نیروهای روسی توانسته‌اند در بسیاری از تاکتیک‌هایی که اوکراین در تابستان در آن پیشگام بود، از جمله انجام حملات هماهنگ بزرگی که از چندین نوع پهپاد استفاده می‌شد، دست برتر را داشته باشند.

این مقاله با اشاره به دست برتر روسیه در جنگ‌های پهپادی نوشت: در عین حال که ترکیب اورلان- لانست در نبرد میان دو کشور تعیین‌کننده شده، توانایی‌های برتر روسیه در جنگ الکترونیک به آن اجازه می‌دهد سیگنال‌های بین پهپادهای اوکراینی و خلبانان آن‌ها را مختل و جعل کند. اگر اوکراین بخواهد پهپادهای روسی را خنثی کند، نیروهایش به این توانایی‌ها نیاز خواهند داشت. تنها تعداد محدودی از یگانهای نظامی و امنیتی اوکراینی تجهیزات پارازیت را از تامین‌کنندگان آمریکایی یا استارت آپ‌های داخلی تامین کرده‌اند.
نکته مهم دیگری که فارن افرز در این تحلیل به آن پرداخت پیش‌بینی در مورد روند سخت درگیری برای اوکراین طی چند ماه آینده است. اقتصاد جنگی تاب‌آور روسیه و افزایش تولید مواد همراه با عدم اطمینان در مورد حمایت مستمر غرب از اوکراین - به‌ویژه در سال انتخاباتی ایالات متحده - به مسکو این توانایی را می‌دهد تا با قدرت بیشتری در میدان جنگ ظاهر شود.

بر اساس این مقاله می‌توان انتظار داشت در آینده روسیه و اوکراین بیشتر بر حذف تسلیحات یکدیگر و شرکت در نبردهای پهپاد در برابر پهپاد تمرکز کنند.

این رسانه آمریکایی افزود: هم اروپا و هم ایالات متحده، از تداوم جنگ میان روسیه و اوکراین خسته شده‌اند و کارزار حمایت از اوکراین در غرب کم‌کم در حال تضعیف است. کاهش کمک‌های مالی و نظامی غرب می‌تواند بن‌بست شکننده درگیری را تحت تاثیر قرار دهد. روسیه دارای ذخایر مهمات و خطوط تولید کافی برای ادامه جنگ برای حداقل یک سال دیگر است. اگر اوکراین بخواهد برای ادامه درگیری در آینده برنامه‌ریزی کند، باید همچنان از غرب کمک بگیرد. از طرفی اوکراین به موشک‌های ضدهوایی و تهاجمی برای حمله به اهداف هوابرد با حرکت سریع نیاز دارد. با درک این موضوع که تسلیحات متکی به GPS آمریکا ممکن است در مقابل توان جنگی الکترونیک روسیه به خوبی مقاومت نکنند، اوکراینی‌ها باید به دنبال پهپادهای پیشرفته و مقاوم در برابر پارازیت هم باشند.

فارن افرز در پایان نتیجه‌گیری کرد: اوکراین تنها با سیستم‌های تسلیحاتی بیشتر و بهتر - اعم از تهاجمی و تدافعی - می‌تواند وضعیت را در میدان جنگ تغییر دهد و پر کردن این شکاف در نوآوری و تدارکات مستلزم حمایت مالی و فنی پایدار از سوی متحدان کی‌یف است. برای جلوگیری از یک جنگ طولانی، غرب باید از یک سو به تامین نظامی اوکراین ادامه دهد و از سوی دیگر با تلاش دیپلماتیک از آوردن طرفین به میز مذاکره حمایت کند.

آلمان: ابتکار عمل در جنگ اوکراین در دست ارتش روسیه است

مقامات ارشد وزارت دفاع آلمان می‌گویند که «در حال حاضر ارتش روسیه در جنگ اوکراین ابتکار عمل را در دست دارد».

 مسئول کارگروه هماهنگی کمکهای نظامی به اوکراین در وزارت دفاع آلمان ژنرال کریستین فرودینگ می‌گوید که کمبود حمایت هوایی و نبود سیستم دفاع هوایی موثر از دلایل اصلی «شکست ارتش اوکراین در ضد حملات ارتش این کشور علیه ارتش روسیه» در طول یک سال گذشته است. 

کریستین فرودینگ اضافه کرد که «آلمان قرار است در سال 2024 حدود 10 هزار نظامی ارتش اوکراین را آموزش بدهد». 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۱۱/۰۲ ۲۳:۴۲

بعد از نزدیک 2 سال که حملات یک طرفه روسیه به زیرساخت های اوکراین با پهپادهای شاهد و موشک های مختلف بدون پاسخ مانده بود، حالا پهپادهای جدید بومی اوکراینی به تولید انبوه رسیده اند و هر شب اهداف نظامی و اقتصادی روسیه تجاوزگر را تا عمق 1500 کیلومتری هدف قرار می دهند. همانطور که شعار ما در زمان جنگ با دیکتاتور عراق «موشک جواب موشک» بود، پیام اوکراینی ها هم به دیکتانور روسیه «پهپاد جواب پهپاد» است.

ناشناس۱۴۰۲/۱۱/۰۳ ۰۸:۲۷

زلنسکی هنوز بلد نیست درست حرف بزنه اونوقت میخواد جنگ رو از روسیه ببره

ناشناس۱۴۰۲/۱۱/۰۳ ۰۸:۲۵

از نظر من هم این جمله که "جنگ رو به روسیه میبریم" از لحاظ دستور زبان اشتباهه یا باید می گفت جنگ رو به روسیه میبازیم یا میگفت جنگ رو از روسیه می بریم ، مثل اینه که مربی تیم ملی بگه ما بازی امشب رو به امارات میبریم !!!؟

ناشناس۱۴۰۲/۱۱/۰۳ ۰۸:۱۸

زلنسکی قاعدتاً باید می گفت جنگ رو به روسیه میبازیم نه جنگ رو به روسیه میبریم

ناشناس۱۴۰۲/۱۱/۰۳ ۰۲:۳۴

درود بر مردم سلحشور اکراین که عزتمندانه و با چنگ و دندان در مقابل خرس بی ترمز و بی کله سیبری از وطنش دفاع کرده و می کند
زلنسکی قهرمان بی چون و چرا

ناشناس۱۴۰۲/۱۱/۰۳ ۰۱:۲۵

زلنسکی گفت جنگ رو به روسیه میبریم

ناشناس۱۴۰۲/۱۱/۰۲ ۲۳:۲۸

مطابق ادعاهای وزارت جنگ روسیه که شما بازپخش می کنید، نه تنها چند برابر نیروی هوایی و زرهی اوکراین تا کتون منهدم شده است، بلکه نصف لژیون خارجی فرانسه هم نابود شده. اگر اینطور بوده، پس چرا ارتش «همیشه پیروز» روسیه حتی نتوانسته دو استان دونتسک و لوهانسک را هم به تصرف کامل خودش در بیاره، به رغم تقدیم روزانه 1000-500 قربانی در درگاه پوتین امپراتورخواه؟

ناشناس۱۴۰۲/۱۱/۰۳ ۰۲:۳۲

پوتین راهی جز خودکشی نداره

ناشناس۱۴۰۲/۱۱/۰۲ ۲۲:۲۷

یکی رو میشناختم خیلی بی پول بود بعد تو آشوب ها از اینکه تجریش نشین ها کمپین خرید دلار گذاشتن خوشحال بود!!! قیمت بنزین با دلار ۵۰ هزار تومانی بیشتر از ۴۰ هزار تومانه و این یه واقعیته!

ناشناس۱۴۰۲/۱۱/۰۲ ۲۲:۲۳

علی کریمی که به غرب زده ها میگفت کمپین خرید دلار راه بندازید الان خودش سوار پورشه و غرب زده اینجا باید از تهران تا شمال رو دنده عقب بره که سهمیه بنزینش تموم نشه

ناشناس۱۴۰۲/۱۱/۰۲ ۲۲:۲۱

غرب زده ها از این به بعد اتوبان تهران مشهد رو دنده عقب برن که بنزین کمتر مصرف بشه تا شما باشید به حرف دشمن گوش نکنید کمپین خرید دلار بزنید که دلار از ۳۵ بشه ۵۰ تومن

ناشناس۱۴۰۲/۱۱/۰۳ ۱۵:۳۱

جالب اینجاست که دارن خودشونو میکشن که بگن دلار خیلی رفته بالا
اونوقت دولت قبل که اینا طرفدارشونن گفته بود دلار باید 300 بشه

ناشناس۱۴۰۲/۱۱/۰۲ ۲۲:۲۰

اگر جنگ اوکراین در جریان نبود آیا کشورهای غربی در برابر پرتاب فضایی اخیر ایران واکنش شدیدی نشان نمی دادند ؟ آیا در ازای صنعت اتمی ایران تحریم های اقتصادی بیشتری وضع نمی کردند ؟ جنگ اوکراین یک راه تنفسی برای کشورهای غیر درگیر باز نمود درگیر بودن غرب در اوکراین باعث شده بازار ارز ایران هم مثل قبل از بلوف های غربی‌ها نترسد. علی برکت الله

ناشناس۱۴۰۲/۱۱/۰۳ ۱۵:۲۹

۲:۳۹
غربگدای عزیز یعنی انریکا و کشورهای دیگر جهان که در فضا اینهمه ماهواره دارن و انرژی هسته ای دارن دارن الکی برای خودشون خرج میتراشن؟
آدم به شما غربگداها چی باید بگه؟

ناشناس۱۴۰۲/۱۱/۰۳ ۰۲:۳۹

پرتاب فضایی و برنامه هسته ای که میفرمایید غیر از گذاشتن هزینه برگرده مردم چه سود و فایده ای داره ?؟؟
غیر از تبلیغات توخالی چی هست توش یکیشو بگو

ناشناس۱۴۰۲/۱۱/۰۲ ۲۱:۲۸

این آی پی کانادا و بقیه غربگداها و برعندازها بدونید که با کامنت گذاشتن های دلقکانه علیه روسیه به آرامش نمیرسید ، زمانی به آرامش می رسید که به روانشناس و روانپزشک مراجعه کنید

ناشناس۱۴۰۲/۱۱/۰۲ ۲۱:۲۴

این غربگداها چنان علیه پوتین و روسیه با خشم کامنت میزارن انگار پوتین باباشون رو کشته، اینهمه عقده در براندازان دلیلش چیه؟

ناشناس۱۴۰۲/۱۱/۰۳ ۱۵:۲۵

چیزی بعنوان شرقگدا وجود خارجی نداره هم خودتون میدونید هم اربابتون
به امید ترمیم مغزی برای شما

ناشناس۱۴۰۲/۱۱/۰۳ ۰۸:۵۶

تو شرقگدا چی میگی؟ با هر چی بی دین و کمونیسته رفیق شدید؟

ناشناس۱۴۰۲/۱۱/۰۳ ۰۸:۴۶

شما شرق گداها بابای غرب گداها را کشتید!!!

علیرضا۱۴۰۲/۱۱/۰۳ ۰۸:۱۳

خدا و ارباب و کعبۀ آمال و آرزوهای غربگداها آمریکا و اروپاست بنابراین هرکی با خداشون در بیفته از اون متنفرند. در حقارت و پستی غربگدا همین بس که حتی با کشور خودشون هم به این دلیل که مخالف سلطه طلبی غربیهاست بیزارند و به خاطر غرب به وطنشون پشت کردند

ناشناس۱۴۰۲/۱۱/۰۳ ۰۲:۵۹

بدتر از بابا کشتن با دسیسه و هماهنگی با غرب روسیه چند شهر از ایران جدا کرده ،اگر برگردون شهرهای جدا شده و را من هیچ دشمنی با روسیه و مردمش نخواهم داشت

هرمس۳نیک۱۴۰۲/۱۱/۰۲ ۲۱:۱۷

توافق پوتین و ترامپ یعنی خداحافظی ناتو و اروپا

ناشناس۱۴۰۲/۱۱/۰۲ ۲۱:۰۷

اوکراینیها پوتین رو واقعا در حد همون پوتین میبینن و بادش رو خالی کردن

.......۱۴۰۲/۱۱/۰۳ ۰۸:۰۷

دلنون رو به این حرفا خوش کنید اما واقعیت در میدان چیز دیگریست که حتی خوده غربیها دارن به اون اذعان می کنند اما شما غربگداها در توهمی پوچ به سر می برید

ناشناس۱۴۰۲/۱۱/۰۳ ۰۲:۲۲

پوتین واقعا در حد همون پوتین است البته از نوع بسیار نامرغوب

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.