اعزام نیروی نظامی به اوکراین منتفی است

متحدان اوکراین اعلام کردند که طرح رسمی برای اعزام نیروهای نظامی به اوکراین در برابر روسیه وجود ندارد.
کد خبر: ۱۲۲۴۰۷۰
|
۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۶:۵۶ 27 February 2024
|
3127 بازدید

به گزارش «تابناک»، مهر، رئیس‌جمهور فرانسه روز سه‌شنبه گفت که رهبران اروپایی درباره امکان اعزام نیروهای نظامی به اوکراین گفت‌وگو کردند، اما هنوز اجماعی وجود ندارد.

اسپوتنیک بامداد سه شنبه در گزارشی از حاشیه نشست کنفرانس گزارش داد که مقامات اروپایی تصمیمی برای ارسال نیروی نظامی به اوکراین ندارند.

در همین ارتباط، امانوئل ماکرون در نشستی خبری در حاشیه کنفرانس حمایت از اوکراین در پاریس وجود طرحی رسمی از پیش تعیین شده برای ارسال نیروهای زمینی به اوکراین برای مقابله با ارتش روسیه را رد کرد، اما در عین حال تاکید کرد که هر چیزی ممکن است رخ دهد.

پیشتر، روبرت ویکو، نخست وزیر چکسلواکی در مواضعی گفته بود که کشورهای عضو اتحادیه اروپا و ناتو طرحی در حمایت از کی یف در برابر روسیه برای گسیل نیروهای نظامی به اوکراین طبق توافق‌های دوجانبه آماده کرده‌اند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت