آخرین خبرپاس گل نوید محمدزاده به اینترنشنال در توکیو + فیلم
1بازدید

سرقت ۷۰ ميليون دلاری هکرها

اين گروه با استفاده از يك ويروس تروجان به نام زئوس ضمن سرقت اطلاعات حساب هاي بانكي انلاين تلاش مي كردند تا ميليونها دلار پول نقد را به حساب هايي در شرق اروپا منتقل كنند و در موارد متعددي نيز موفق شدند.

آی‌تی‌ایران: يك گروه هكري كه اكثر اعضاي آن عضو كشورهاي اروپاي شرقي هستند، حدود 70 ميليون دلار از بانك هاي آمريكايي مختلف به سرقت بردند.

پليس فدرال آمريكا، اف بي آي،‌ با اعلام اين خبر افزود: عده اي از شهروندان امريكايي و بريتانيايي هم با اين گروه هكري همكاري داشته اند. روز گذشته 5 نفر از شهروندان اوكراين كه با اين گروه همكاري داشته اند دستگير شده اند. جرم اين افراد همكاري در طراحي ويروس رايانه اي بوده است كه براي سرقت از حساب هاي بانكي طراحي شده است.

اين گروه با استفاده از يك ويروس تروجان به نام زئوس ضمن سرقت اطلاعات حساب هاي بانكي انلاين تلاش مي كردند تا ميليونها دلار پول نقد را به حساب هايي در شرق اروپا منتقل كنند و در موارد متعددي نيز موفق شدند.

تاكنون 37 نفر از اعضاي اين حلقه هكري شناسايي شده اند كه اكثر انها روس هستند. 19 مظنون هم در بريتانيا دستگير شده اند كه متهم به سرقت 9.5 ميليون دلار از بانك هاي بريتانيا هستند. بررسي و تحقيق براي شناسايي ديگر اعضاي اين باند هكري ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.