احمدی نژاد: همه دعواها بر سر مديريت است

وي با تاكيد بر اينكه مديريت در تحقق آرمان‌ها كليدي است، افزود: از ابتداي تاريخ هم دعواي اصلي بر سر مديريت بوده است، امروز هم همين است. بقيه حرف‌ها حاشيه‌اي و پوششي براي اهداف اصلي است، در يك طرف دعوا همه ملت‌ها قرار گرفته‌اند كه در مركز آن ملت ايران است و در طرف ديگر تمام قدرت‌هاي شيطاني قرار دارند و دعوا بر سر مديريت است. كسي مثل رييس جمهور دولت قبلي آمريكا مي‌آيد و همه عالم را درگير جنگ مي‌كند و كسي هم مثل حضرت امام مي‌آيد و فضا را پر از عشق، محبت و دوستي مي‌كند.
کد خبر: ۱۲۴۶۷۱
|
۱۹ مهر ۱۳۸۹ - ۰۸:۳۳ 11 October 2010
|
7505 بازدید
رييس‌جمهور گفت: از نگاه مديريت بار اصلي مسئوليت جامعه را بايد مردم بردارند و بدون حضور و مشاركت مردم اتفاق زيبايي در جامعه انساني نمي‌افتد.

به گزارش ايسنا، دكتر محمود احمدي‌نژاد در چهارمين همايش سراسري مشاوران جوان با بيان اين‌كه مشاوران جوان در دستگاه‌ها اميدها و ظرفيت‌هاي فراواني ايجاد كردند، گفت: انسان با آرمان‌هايش تعريف مي‌شود، انسان و جامعه بدون آرمان مفهوم انساني ندارد، ما دو ماموريت داريم كه بايد همواره بر آنها تاكيد كنيم؛ اول ساختن انسان‌ها و تعالي انسان است. انسان در هر كجا هر كاري كه انجام مي‌دهد بايد در مسير كمال خود باشد والا خسارت زده است. هدف دوم برپايي جامعه متكامل و حيات طيبه و زندگي متعالي انساني در سراسر كره زمين است.

احمدي‌نژاد در ادامه گفت: در تحقق اين اهداف نقش مديريت بسيار مهم است البته از نگاه مديريت، جامعه و مردم همه مسئوليت دارند؛ اما در واقع بار اصلي مسئوليت را بايد مردم بردارند بدون حضور و مشاركت مردم اتفاق زيبايي در جامعه انساني نمي‌افتد. همه آمده‌اند تا جامعه را به سمت قسط و عدل دعوت كنند و همه حركت‌ها و مجاهدت‌ها در اين راستاست و اين جز با مديريت صالح ممكن نيست. حتي اگر بهترين انسان‌ها هم در مجموعه‌اي زير يك سقف جمع شوند اما مديريت صالحي در ميان آنها نباشد، حركتي شكل نخواهد گرفت.

وي با تاكيد بر اينكه مديريت در تحقق آرمان‌ها كليدي است، افزود: از ابتداي تاريخ هم دعواي اصلي بر سر مديريت بوده است، امروز هم همين است. بقيه حرف‌ها حاشيه‌اي و پوششي براي اهداف اصلي است، در يك طرف دعوا همه ملت‌ها قرار گرفته‌اند كه در مركز آن ملت ايران است و در طرف ديگر تمام قدرت‌هاي شيطاني قرار دارند و دعوا بر سر مديريت است. كسي مثل رييس جمهور دولت قبلي آمريكا مي‌آيد و همه عالم را درگير جنگ مي‌كند و كسي هم مثل حضرت امام مي‌آيد و فضا را پر از عشق، محبت و دوستي مي‌كند.

وي در بخش ديگري از سخنان خود درباره ماموريت‌هاي مديريت جامعه گفت: اولين ماموريت، شناسايي استعدادها و برداشتن موانع پيشروي انسان است كه سرشار از استعدادهاي الهي است و مي‌تواند خدايي شود. دومين ماموريت، هم‌افزا كردن توان‌هاست. اين‌كه همه توان‌ها در يك راستا قرار گيرند و براي اين كار بايد آرمان مشتركي در برابر جامعه قرار گيرد. سومين ماموريت، ترسيم پي در پي و نو به نوي اهداف و آرمان‌هاست.

به گفته احمدي‌نژاد در مديريت‌هاي الهي همواره فضاهاي جديدي به روي مردم باز مي‌شود و افق‌هاي كوتاه در آن راهي ندارد. هدف چهارم هم دميدن روح تعهد و روحيه انقلابي در جامعه است. روحيه انقلابي و تعهد بايد نو به نو و تازه به تازه شود. طبيعت يك جامعه ميل به سكون است و رضايت به وضع موجود. يك مديريت بايد اين را بشكند و انگيزه‌هاي قوي براي نيل به قله‌هاي بالاتر ايجاد كند. مديريت بايد بر آرمان‌ها پافشاري كند.

وي در بخش ديگري از سخنان خود درباره عيوب ساختارهاي اداري و بروكراسي گفت: ساختارهاي اداري و بروكراسي چند ويژگي دارد كه در نقطه‌ مقابل مديريت آرماني است. من اينجا نمي‌خواهم دستاوردها و نقاط مثبت اين ساختارها را بگويم، بلكه مي‌خواهم نقاط ضعف آن را بگويم. يكي از نقاط ضعف اين ساختارها اين است كه ميل به توسعه دايره اختيارات و حاكميت خود در مديريت‌هاي اين ساختارها ديده مي‌شود، همچنين ميل به پيچيده كردن و طولاني كردن روند تصميم‌گيري. در اين ساختارها نمي‌توان سريعا تصميم گرفت.

رييس جمهور ادامه داد: يكي ديگر از معايب اين ساختارها، ميل به محافظه كاري و دوري از آرمان‌هاست. شايد بتوان گفت چون اين ساختارها با مباني ديگري تبيين شده، انسان را از آرمان‌ها دور مي‌كند و انرژي‌هاي انقلابي را مستهلك و منابع را تلف مي‌كند. در اين ساختارها حتي يك نفر هم مي‌تواند روند تصميم‌گيري را متوقف كند و در مقابل كسي نمي‌تواند يك تصميم سريع در اين ساختارها بگيرد.

احمدي‌نژاد گفت: اينها را گفتم براي اينكه بگويم كه ايده تشكيل گروه مشاوران با چه هدفي بوده است، خوشبختانه وزرا و روساي سازمان‌ها امروز عناصر انقلابي هستند و گروه مشاوران هم تشكيل شده است كه بتواند اين نقطه ضعف‌ها را برطرف كند و بتواند فاصله بين نسل مديران انقلاب و نسل‌هاي جديد را پر كند.

رييس‌جمهور در بخش ديگري از سخنان خود گفت: در ابتداي انقلاب جوانان كشور را بر عهده گرفته بودند و كشور را در زمان جنگ و انقلاب و توطئه‌هاي دشمنان اداره كردند و البته از همه ظرفيت‌ها نيز بهره‌گيري شد؛ اما در يك دوره‌ طولاني فراموش كرديم كه از نسل جوان در مديريت‌ها استفاده كنيم، امروز نسل اول انقلاب بازنشسته شده و نسل دوم هم در آستانه بازنشستگي است و ديديم كه چگونه يك مديريت مي‌تواند ساختارها را از روحيه انقلابي خالي كند و گروه مشاوران جوان آمده است تا اين نواقص را برطرف كند.

وي گفت: ما خواستيم شما بياييد تا روحيه انقلابي و آرماني را در مديريت تزريق كنيد، و الا پست و كارمند كم نيست، من نمي‌خواستم در ادارات يك واحد شبيه واحدهاي ديگر تشكيل شود، بلكه قرار بود مشاوران جوان در دستگاه‌ها آزاد باشند و ساختارها را بررسي كنند و ايده‌هاي جديد بدهند. ما مي‌خواستيم آرمان‌گرايي جوانان با انديشه‌هاي مديران گره خورد، وقتي كسي وارد مديريت‌هاي اجرايي مي‌شود ديگر نمي‌تواند ارتباط خود را مثل سابق با محافل علمي حفظ كند و بناست مشاوران جوان آخرين دستاوردهاي علمي را در دستگاه‌ها ارائه دهند و روحيه بانشاط و انقلابي را در دستگاه‌ها منتشر كنند و نوعي از پايش در سلامت اداري اجرا شود.

احمدي‌نژاد در ادامه گفت: ما وقتي از آرمان سخن مي‌گوييم عينيت اين آرمان كجاست و تعريف از آرمان چيست و جامعه آرماني ما كدام است كه قرار است به سوي آن حركت كنيم. اين آرمان است كه حقيقت ملت‌ها را به هم پيوند مي‌زند و دل‌هاي ما را يكي مي‌كند. حول اين آرمان مشترك است كه همه به صورت شبانه روزي تلاش مي‌كنند. اين آرمان همان تلاش براي تحقق مديريت جهاني بر پايه عدالت و با مديريت مصلح كل است و فلسفه انتظار، روح حاكم بر حركت‌ انقلابي ماست. اگر اين انديشه و فلسفه امامت و متصل شدن به امام و تلاش براي حاكميت امام در جهان از فكر، ذهن و دل ما زدوده شود، ديگر تلاش‌ها نتيجه‌اي ندارد.

وي تصريح كرد: ما نمي‌خواهيم كشور را مبدل به كشورهاي شبيه كشورهاي توسعه يافته كنيم، هرگز نمي‌خواهيم هدف هر انساني لذت حداكثري باشد، البته لذت حداكثري را قبول داريم اما آن را هدف اصلي نمي‌دانيم. در جامعه مهدوي اين‌ها در دسترس است اما هدف نيست. تحقق اين اهداف جز با ايمان راسخ و تعهد عميق به انسان‌ها و عشق سوزان محقق نمي‌شود كه اين‌ها جز از مسير عشق به امام و دل دادن به او ممكن نمي‌شود. امام قله كمال انساني است و راه رسيدن به قله كمال انساني مي‌باشد. ما براي رسيدن به قله‌ها نيازمند علم، حكمت و تدبير هستيم و امام خزانه همه‌ اين‌هاست و ما راهي جز راه امام و دل دادن به امام و عشق به او نداريم.

رييس‌جمهور گفت: فلسفه برپايي جمهوري اسلامي هم اين است ماموريت بزرگ جمهوري اسلامي آشنا كردن دل‌ها با حقيقت امام است، دنياي مادي انسان طراز مادي را تعريف كرده است، انساني كه ليبرال است و به دنبال لذت حداكثري فردي است، جامعه ايد‌ه‌آل آن‌ها هم يك جامعه ليبرالي يا دموكراسي ليبرال است و در اين زمينه هزاران كتاب نوشته‌اند. گرچه به دليل تناقضات ذاتي به بن‌بست رسيده‌اند؛ اما بايد پرسيد انسان كمال يافته مورد نظر ما كدام است، محال است بدون مديريت صالح عدالتي در جهان برپا شود و بدون عدالت هم هيچ كمالي اتفاق نمي‌افتد و هيچ استعدادي شكوفا نمي‌شود. صلح و امنيت پايدار ايجاد نمي‌شود. همه پيامبران آمدند تا انسان را با فلسفه و زيبايي‌هاي امام آشنا كنند. امروز من و شما و همه مديران اگر نتوانيم روح حاكم بر فعاليت‌هايمان را بر دعوت به امام و ترويج عشق به او قرار دهيم، هشت هزار سال هم كه تلاش كنيم حتي يك گام در مسير كمال انساني حركت نكرده‌ايم هر چه تلاش كنيم از هدف دورتر خواهيم شد.

وي گفت: نقطه تمركز شيطان هم بر غافل كردن ما از انديشه امام و ولايت است و بدانيد تا وقتي امام بر هستي و عالم انساني حاكم نشود، ضعف‌ها و غصه‌ها و حسرت‌ها پا بر جا خواهد بود. اميدوارم روح آرماني و انقلابي مشاوران جوان در تعامل سازنده با تجربه مديران ارشد كشور بسترساز گسترش روحيه انتظار و عشق به امام و مجاهدت براي رسيدن به حكومت جهاني گردد و بدانيد كه آن روز دير نيست.

وي در پايان سخنان خود به ذكر خاطره‌اي از سفر اخير به نيويورك پراخت.

در ادامه مراسم نيز به جمعي از برگزيدگان مشاوران جوان هدايايي اهدا شد و در پايان نيز از تمبر يادبود اين همايش رونمايي شد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟