رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرپشت‌پرده تجمع جنجالی زنان کفن‌پوش علیه فرماندهان
4بازدید
۲۰

هشت پاي پيشگو مرد

هشت پاي معروف آلماني كه در آكواريوم اوبر هازن زندگي مي‌كرد در جام جهاني با پيش‌بيني نتايج بازي‌ها توجه تمام رسانه‌ها و حتي مقامات سياسي را به خود جلب كرده بود.

هشت پاي معروف آلماني كه با پيشگويي در جام جهاني شهرت جهاني يافته بود، مرد.

به گزارش ايسنا، هشت پاي معروف آلماني كه در آكواريوم اوبر هازن زندگي مي‌كرد در جام جهاني با پيش‌بيني نتايج بازي‌ها توجه تمام رسانه‌ها و حتي مقامات سياسي را به خود جلب كرده بود.

اين هشت پاي پيشگو كه پل نام داشت كارش را با پيشگويي ديدارهاي آلمان در مرحله گروهي جام جهاني 2010 آغاز كرد. پيشگويي درست دو پيروزي و يك شكست براي آلمان تمام توجه‌ها را به آكواريوم اوبرهازن در آلمان جلب كرد.

پل پيشگو غذاي خود را از ميان يكي دو ظرفي كه پرچم كشورها روي آن كشيده شده بود انتخاب مي‌كرد و در ميان تعجب همگان از هر ظرفي كه غذايش را انتخاب مي‌كرد، همان كشوري كه پرچمش روي ظرف غذا بود، بازي را با پيروزي پشت سر مي‌گذاشت.

هشت پاي پيشگو هر چند در مراحل ابتدايي و پيش بيني پيروزي آلمان مقابل انگليس و آرژانتين مورد توجه آلماني‌ها قرار گرفته بود، اما پس از پيشگويي پيروزي اسپانيا مقابل آلمان در مرحله نيمه نهايي جام جهاني مورد خشم و غضب ژرمن‌ها قرار گرفت و حتي مدير يكي از رستوران‌هاي آلمان اعلام كرد حاضر است اين هشت پا را به هر قيمتي تهيه كرده و طبخ كند.

پل پيشگو اما به شدت مورد علاقه اسپانيايي‌ها بود چرا كه پيشگويي پيروزي اسپانيا در ديدار پاياني جام جهاني به واقعيت پيوست و اين تيم براي نخستين بار قهرمان جام جهاني فوتبال شد.

هر چند به عقيده بسياري از كارشناسان رنگ پرچم‌هاي كشورهاي مختلف عامل تحريك اين هشت پا در انتخاب ظرف غذا بود اما پيشگويي صددرصد درست تمام بازي‌ها مسئله‌اي بود كه توجه همگان را به خود جلب كرد.

گفته مي‌شود چشم هشت پا به رنگ قرمز حساسيت دارد و به همين دليل پرچم‌هايي كه رنگ قرمز بيشتر در آنها استفاده شده بيشتر توجه هشت پا را به خود جلب مي‌كند به همين دليل بود كه هشت پا غذايش را از ظرفي برمي‌داشت كه پرچم آلمان روي آن كشيده شده بود. تنها پرچم اسپانيا كه رنگ قرمز بيشتري نسبت به پرچم آلمان دارد توانست توجه هشت پا را به خود جلب كند.

اين اظهارنظر هرچند هيچ گاه از سوي محققان و پژوهشگران تاييد نشد اما تا حد زيادي با واقعيت منطبق بود.

هشت پاي آلماني كه رقابت‌هاي يورو 2008 را هم پيشگويي كرده بود 22 ماه عمر داشت.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۵ ۰۹:۰۸

برسر دنیا چه آمده که پیشگویی جای تدبیر وعلم وعقل انسان گرفته وهمه جهان رامتوجه
ومشغول خودکرده ....

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۵ ۰۸:۳۷

حالا چرا مرد؟؟ جوونمرگ شد؟؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۵ ۰۸:۳۲

انسان همسشه به خرافات اعتقاد داشته ولی اونو انکار می کنه

ب .م۱۳۸۹/۰۸/۰۵ ۰۸:۱۸

خدایا من که نمی تونم این مصیب بزرگ راتحمل کنم

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۵ ۰۸:۱۲

این هم یکی از عجایب خلقت بود

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۵ ۰۷:۵۷

آخی

علي۱۳۸۹/۰۸/۰۵ ۰۷:۳۴

اسپانيا عزاي عمومي گرفت.

علي۱۳۸۹/۰۸/۰۵ ۰۷:۱۱

هر چي رو پيش بيني كنه هدفمند كردن يارانه هارو نمي تونه پيش بيني كنه

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۵ ۰۲:۰۴

اصولا خارجی ها بر خلاف تصور ما به شدت خرافاتی و ترسو هستند به حدی که حتی در هواپیما صندلی شماره 13 نمیگذارند و یکباره از 12 میپره به 14 اگه باور ندارید وقتی سوار هواپیما میشین به این نکته توجه کنید

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۴ ۲۱:۰۴

هشتا پا داشت؟ خوش به حالش

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۴ ۱۹:۳۳

احتمالا مورد سوء قصد قرار گرفته

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۴ ۱۹:۳۱

شما هم سرکارید و سرکار می گذارید دیگران

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۴ ۱۸:۱۳

پرچم صربستان اصلا قرمز نداشت، صربستان آلمان رو هم درست به نفع صربستان پیش بینی کرد

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۴ ۱۶:۵۷

در جهان امروز که عقل و علم حاکمه دیگه پیشگویی جایی نداره انم پیشگویی یه هشت پا!

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۴ ۱۶:۴۷

هشت پای خوبی بود. حیف شد

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۴ ۱۶:۲۶

حتما چیزخورش کردند ؟؟؟؟!!!!

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۴ ۱۵:۵۴

همه رو مسخره کرده بود.

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۴ ۱۵:۵۱

خدابرابه بازمانده هاش صبربده"سونا"

اکبر۱۳۸۹/۰۸/۰۴ ۱۵:۰۶

وامصیبتا

دانشجوی کوی دانشگاه۱۳۸۹/۰۸/۰۴ ۱۴:۵۸

خب؟!!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.