آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

مسکن در پایتخت جدید ایران چند است؟

آنطور که به نظر می‌رسد مکران قرار است به پایتخت جدید ایران تبدیل شود. اما قیمت خانه در این منطقه چقدر است؟

مسکن در پایتخت جدید ایران چند است؟

در دی‌ماه ۱۴۰۳، قیمت مسکن در منطقه مکران، به‌ویژه در شهر چابهار، بسته به موقعیت و نوع ملک متفاوت است. به‌عنوان نمونه، یک آپارتمان ۱۱۰ متری در پروژه «مکران سازه» با قیمت کل ۱,۳۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان، معادل هر مترمربع حدود ۱۲,۲۷۲,۰۰۰ تومان، به فروش می‌رسد.

به گزارش «تابناک» به نقل از اقتصادنیوز، همچنین، در ایرانشهر، زمینی مسکونی به مساحت ۲۴۰ مترمربع با قیمت کل ۷۲۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان، یعنی هر مترمربع ۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان، عرضه شده است.

توجه داشته باشید که قیمت‌ها بر اساس عوامل متعددی مانند موقعیت جغرافیایی، امکانات، و شرایط بازار متغیر هستند. برای اطلاعات دقیق‌تر و به‌روزتر، مشورت با مشاوران املاک محلی توصیه می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۱۳:۱۶

یک پلاسکو در تهران خراب،شد . آوارش تا ماه ها بعد در خیابان بود و جمع نشده بود . حالا جنین سیستمی بخواهد پایتخت کشور را جابحا کند چقدر طول خواهد کشید ؟ چند هزار پروژه بسیار بسیار کوچکتر الان داریم که سال ها و دهه هاست که نیمه کاره مانده اند ؟ برای تهیه کارت ملی مسئولین می گویند که بودجه نداریم و الان افرادی داریم که ۲۲ سال دارند و از ۱۵ سالگی تقاضای کارت ملی کرده اند و هنوز آماده نشده است . وقتی درست کردن یک‌کارت پلاستیکی ۷ سال طول کشیده انتقال پایتخت ممکن است هزاران سال طول بکشد .

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۰۷:۳۴

شما رسانه ها توی زمین این سیاسیون بازی نکنین.

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۰۶:۴۵

غصه نخورید الان که اسمش شده پایتخت ثانیه به ثانیه قیمت ها میره بالا

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۰۳:۰۰

مسخره بازی دلالان شروع کنند بازار تان بی رمق باد

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۰۲:۱۹

اونجا پایتخت نمیشه. الکی قیمتها را بالا نبرید

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۰۰:۴۰

طرح جدید برای پر کردن جیب اغازاده ها از طریق ساخت و ساز پایتخت جدید

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۰۰:۳۲

پزشکیان نتونستی به قولهایت عمل نمایی استعفابده وبرو

عباس۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۰۰:۲۶

تهران چه پایتخت باشد چه نباشد مشکلاتش وجود خواهد داشت و برخی مسائل موجب افزایش جمعیت این شهر می‌شوند که ربطی به پایتخت سیاسی یک کشور بودن ندارد به جای این کارها اگر در سالیان گذشته در شهر های مختلف کشور درآمد واشتغال ایجاد می‌شد مردم روانه ی پایتخت نمی‌شدند فارق از توسعه ی سواحل مکران پایتخت در آنجا واقعا خطرناک است وبهترین جا برای پایتخت سیاسی از هر لحاظ تهران است آن هم در جایی مثل غرب آسیا

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۰۰:۰۵

شهر پرند رو بزارید برای پایتخت

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.