رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرتماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات
10بازدید
۰

پیامک رد صلاحیت برای کفاشیان و عزیزی‌خادم/ تاج منتظر تأییدیه!

پیامک رد صلاحیت برای دو نامزد ریاست فدراسیون فوتبال ارسال شد و سه نامزد دیگر منتظر تأییدیه نهادهای ذیربط هستند.

پیامک رد صلاحیت برای کفاشیان و عزیزی‌خادم/ تاج منتظر تأییدیه!

با ارسال پیامک به دو نامزد ریاست فدراسیون فوتبال، حذف کفاشیان و عزیزی خادم از انتخابات قطعی شد.

به گزارش تابناک و به نقل از تسنیم، عصر روز جمعه پیامک رد صلاحیت از سوی فدراسیون فوتبال برای علی کفاشیان و شهاب‌الدین عزیزی‌خادم ارسال شد.

این اتفاق در حالی رخ داد که وزیر ورزش و جوانان شب گذشته و امروز خواستار ایجاد فضای رقابتی شده بود. با این وجود پیگیری تسنیم نشان می‌دهد فدراسیون فوتبال عصر امروز به این دو نامزد ریاست فدراسیون فوتبال پیامک ارسال و اعلام کرده که آنها نمی‌توانند در انتخابات حضور پیدا کنند. دلیل این موضوع محرومیت گذشته این دو از سوی کمیته اخلاق است.

به گزارش تابناک، مهدی تاج، امیر عابدینی و حیدر بهاروند دیگر نامزدهای ریاست هستند و روز شنبه لیست نهایی نامزدها اعلام می‌شود که باید دید سه نامزد دیگر تأییدیه‌های لازم را خواهند گرفت یا نه.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.