گل‌محمدی از هواداران عذرخواهی کرد

سرمربی فولاد خوزستان پس از شکست برابر پیکان گفت: شاید تا اینجا هم نباید می‌آمدیم. در جام حذفی عملکرد خوبی نداشتیم. تمرکز خود را روی لیگ برتر می‌گذاریم.
کد خبر: ۱۲۸۸۶۲۹
|
۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۰ 13 February 2025
|
1490 بازدید

تیم فوتبال پیکان در چارچوب رقابت‌های مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی امروز (پنج‌شنبه، ۲۵ بهمن) میزبان فولاد خوزستان بود که این دیدار در نهایت با نتیجه ۳ بر ۲ به سود پیکان به پایان رسید.

به گزارش «تابناک ورزشی»، یحیی گل‌محمدی، سرمربی فولاد خوزستان در نشست خبری پس از بازی گفت: به تیم خوب پیکان تبریک می‌گویم که شایسته پیروزی بودند. تا قبل از گل دوم خوب بودیم. در ادامه و بعد از آن احساس کردیم که بازی به نفع ما تمام می‌شود و فکر می‌کنم از نظر ذهنی نسبت گل‌هایمان ذهنیت بدی داشتیم. از هواداران عذرخواهی می‌کنم و مسئولیت شکست را باید بپذیریم. نمی‌شود راجع به این بازی صحبت کنم به جز اینکه دو، سه موقعیت خوب هم داشتیم اما استفاده نکردیم اما در مجموع شاید تا اینجا هم نباید می‌آمدیم، در جام حذفی عملکرد خوبی نداشتیم. تمرکز خود را روی لیگ برتر می‌گذاریم.

او در ادامه افزود: اتفاقاتی که افتاد، خوب نبود و زیاد نمی‌شود راجع به برخی مسائل صحبت کرد. مهم این است که مسئولیت باخت را بپذیریم و در ادامه هم باید مشکلات را حل کنیم. بعد از بازی نمی‌شود راجع به برخی مسائل صحبت کرد. باید در تمرینات و با مسئولان تیم صحبت کنیم. اکنون نمی‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت