سقوط بهمن در جاده چالوس ۱۵ خودرو را گرفتار کرد

رئیس پلیس راه فراجا از وقوع حادثه سقوط بهمن در جاده چالوس و نجات جان ده‌ها مسافر توسط نیروهای پلیس و امدادی خبر داد.
کد خبر: ۱۲۹۰۳۰۴
|
۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۰ 23 February 2025
|
5924 بازدید
|
۱

سقوط بهمن در جاده چالوس ۱۵ خودرو را گرفتار کرد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سرهنگ احمد کرمی‌اسد در این خصوص گفت: در پی بارش شدید برف و سقوط بهمن در جاده چالوس، مسیر تهران-شمال در دو سمت به دلیل عدم ایمنی بسته شد. با این حال، متأسفانه تعدادی از رانندگان با وجود اطلاع رسانی‌های قبلی و انسداد مسیر توسط پلیس، به صورت غیرمجاز از مسیر‌های فرعی وارد جاده شدند.

وی افزود: شب گذشته این رانندگان پس از عبور از تونل کندوان و رسیدن به محدوده خاکک، گرفتار سقوط بهمن شدند. در این حادثه ۱۵ دستگاه خودرو و چند ده نفر از مسافران گرفتار شدند.

کرمی اسد ادامه داد: خوشبختانه یکی از رانندگان گرفتار با پلیس تماس گرفته و موضوع را اطلاع‌رسانی کرد. بلافاصله تیم‌های امدادی از پلیس استان‌های مازندران و البرز به محل حادثه اعزام شدند و عملیات امدادرسانی را آغاز کردند. با تلاش نیرو‌های امدادی و پلیس، عملیات تا ساعت ۳ بامداد ادامه داشت و تمامی خودرو‌ها و مسافران از محل حادثه نجات یافتند.

رئیس پلیس راه فراجا تأکید کرد: این حادثه هشدار جدی برای تمام رانندگان است. زمانی که مسیر‌ها به دلیل عدم ایمنی مسدود می‌شوند، حتی اگر به نظر می‌رسد که امکان عبور وجود دارد، باید از تردد در این مسیر‌ها خودداری کنند.

وی تصریح کرد: از تمامی رانندگان محترم خواهشمندیم که به هشدار‌های پلیس و تابلو‌های مسدود بودن مسیر‌ها احترام بگذارند، تا از وقوع فاجعه‌های انسانی جلوگیری شود. رعایت این نکات ایمنی، علاوه بر حفظ جان خود، جان دیگران را نیز به خطر نمی‌اندازد.

وی در پایان تأکید کرد: پلیس از تمامی هموطنان درخواست دارد که در شرایط نامساعد جوی از سفر‌های غیرضروری پرهیز کنند و در صورت تردد در جاده‌ها، تجهیزات زمستانی و نکات ایمنی را جدی بگیرند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
جاده چالوس که از دیروز صبح 4 اسفند ماه ساعت 7، بسته اعلام شده بود. این خودروها از کجا به جاده ورود کردند؟
دیروز که محور هرار نیز از شمال به جنوب آزاد بود ولی از جنوب به شمال بسته اعلام شده بود، اولین موانع که بعد از رودهن-بومهن توسط پلیس در مسیر جاده تهران شمال در مسیر جاده گذاشته شده بود، مشاهده شد که رانندگان تعدادی از خودروها از شانه خاکی لاین مخالف وبظور خلاف قانون وبا ایجاد خطر برای خوروهای در حال حرکت در مسیر شمال - جنوب ، از جنوب به سمت شمال حرکت می کردند تا بعد از عبور از محدوده موانع نیوجرسی گذاری شده، مجددا وارد لاین تهران - شمال شوند. اگر قانون ومقرراتی وضع شود ولی نیروهای عمل کننده بطور مسئولانه عمل نکنند، می شود همان مشکل جاده چالوس که تعدادی با عبور غیر قانونی حتی از جلو چشم عوامب انتظامی، وارد جاده شده که یا جانشان به خطر می افتد ویا برای عوامل امداد، کار و زحمت بی دلیل ایجاد می کنند. اجرای قوانین ومقررات از وضع آن ها مهمتر است.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟