بازی تراکتور و سپاهان، ۳ بر صفر نشد!

رأی شکایت سپاهان از تراکتور و بیرانوند اعلام شد.
کد خبر: ۱۲۹۳۲۶۴
|
۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۰ 09 March 2025
|
2151 بازدید
|
۱

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رأی خود در پرونده شکایت باشگاه سپاهان از تراکتور و دروازه‌بان این تیم را اعلام کرد.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، باشگاه سپاهان پس از مسابقه هفته بیست و یکم لیگ برتر مقابل تراکتور در ورزشگاه یادگار امام تبریز که تساوی بدون گل به دنبال داشت، اقدام به شکایت از حریف خود کرد و تاکید داشت آنها از بازیکن غیر مجاز (علیرضا بیرانوند) استفاده کرده‌اند و نتیجه بازی باید تغییر کند که چنین اتفاقی رخ نداد.

سپاهان بنابر این ادعا که علیرضا بیرانوند باید جریمه ۲ میلیارد تومانی به‌خاطر رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در تاریخ ۲۸ مهر ۱۴۰۳ را پرداخت نکرده و اجازه همراهی این تیم را نداشته، شکایت خود را به فدراسیون ارائه داده بود و اعتقاد داشت این گلر باید بازیکن غیرمجاز تلقی شود.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پس از بررسی شکایت باشگاه سپاهان و دفاعیات باشگاه تراکتور و علیرضا بیرانوند، رای پرونده را صادر کرد که در آن خبری از تغییر نتیجه و اطلاق بازیکن غیرمجاز به گلر ملی‌پوش سرخ پوشان تبریزی نشد.

در تشریح رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در این پرونده آمده:

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۰
اگر این مورد تخلف از طرف سپاهان رخ داده بود همان شب حکم محکومیت و کسر امتیاز صادر می شود بر خورد دوگانه کمیته انضباطی همواره وجود داشته ولی ناراحت نیستیم چون یک طرف دعوا تیم شهرستانی تراکتور است
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت