ارزش غذای کدامیک از نان‌های ایرانی بیشتر است؟

ارزش تغذیه‌ای انواع نان‌های پرمصرف ایرانی را در اینفوگرافیک زیر ببینید.
کد خبر: ۱۳۰۰۷۹۰
|
۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۵ 22 April 2025
|
3746 بازدید
|
۴

به گزارش تابناک؛ ارزش تغذیه ای انواع نان های پرمصرف ایرانی را در اینفوگرافیک زیر ببینید. 

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۲
تمام نانهای نام برده شده ارزش تغذیه ای کمتری از نان تیره با آرد جو دارند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۲
عکس نان لواشبیشتر به نان تافتون میخوره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۲
بابام هر روز نون لواش میخره.مسیر خونمون طوریه که فاصله اش زیاده به سنگک و بربری.اگه بتونم هر روز بربری میخورم.
رضا حسینی نسب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۳
سلام
حداقل درصد سبوس گیری برای سنگ یارانه ای نوع یک حداقل پانزده درصد هست،که برای آزاد پز ها،پانزده هست که پانزده درصد رو هم با هجده درصد نان روغنی عوض می کنند
در نتیجه سبوس وارزش غذایی نان لواش نوع یک بعلت سبوس گیری کمتر از همه نان ها بالاتر هست
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت