رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرمحکومیت ۹ میلیاردی صنعت نفت در پرونده علیرضا حقیقی
14بازدید
۳۰

غبارروبی دیگری از چهره حقیقت؛ «نه دست من است، نه آمریکا، نه ترامپ! دست قوم یهود است!»

نکته چهارم در سخنرانی خلیلی، ریشه در دشمنی عمیق یهود از قرن‌ها پیش تا امروز با اسلام راستین که همان شیعه باشد دارد. چون همان‌طور که ما از روایات دینی می‌دانیم و امروز دیگر همه دنیا هم فهمیده‌اند، آزادی دنیا از دست یهود و سلطه‌اش توسط نیروهای شیعه ایرانی و هم‌پیمانانشان انجام خواهد شد. اما بیایید به سخنان گهربار خلیلی مراجعه کنیم که گفت: «نمی‌شود یک‌کشور مسلمان شیعه، شهروند یهود بکشد و سر کار بماند! این نه دست ترامپ است، نه دست من، نه دست آمریکا! دست قوم یهود است!»

غبارروبی دیگری از چهره حقیقت؛ «نه دست من است، نه آمریکا، نه ترامپ! دست قوم یهود است!»

به گزارش خبرنگار فرهنگی تابناک، اهالی مطالعه و پژوهش می‌دانند رضا پهلوی توسط اردشیر جی ریپورتر انتخاب و به سرویس‌های اطلاعاتی یهود معرفی شد تا عامل کودتای اسفند ۱۲۹۹ و نابودی سلسله قاجار باشد. بعد هم خاندانش برای پادویی و عاملیت یهود در داخل ایران انتخاب شدند و پس از ناکارآمدی خودش نوبت به پسرش محمدرضا رسید. در دوران پهلوی دوم هم ایران جولانگاه آمریکا و اسرائیل و در یک‌کلام،‌ قوم یهود بود. 

طی سال‌ها و دهه‌های گذشته دلسوزان و اهالی تحقیق درباره آسیب‌هایی که قوم یهود به‌عنوان طاغوت و تروریست‌های تاریخ به جهان وارد آورده، گفته‌ها و نوشته‌های زیادی منتشر کردند اما صدایشان هربار در غبار و سروصدای بازی‌های مختلف رسانه‌ای و تبلیغی گم شد. گاهی گفتند حساب یهود از صهیونیسم جداست، گاهی گفته شد پهلوی در پی بازگردانی عزت و اقتدار ایران است و نمونه‌های دروغین دیگری از این‌دست. 

اما زیبایی تاریخ و سنت خداوند در این‌ است که با گذشت زمان از اتفاقات و حوادث مختلف، غبار ابهام هم کنار می‌رود و دشمنان، پس از سال‌ها فریب و بازیگری، راستش را می‌گویند. یکی از این‌غبارروبی‌ها که شاید تعدادی از فریب‌خوردگان داخلی را به مسیر حق برگرداند به‌تازگی رخ داده است.

چند روز پیش امید خلیلی مجری پیشین شبکه «من و تو» (این‌شبکه به‌ظاهر توسط فرح پهلوی و به‌ظاهر با هدف مرور دستاوردهای سلسله پهلوی تاسیس شد) در یک‌گردهمایی سخنان جالبی درباره مقابله ایران با اسرائیل به زبان آورد که در حکم همان‌غبارروبی از حقیقت بودند.

نکته اول این‌که این‌سخنان یهود پرستانه در «گردهمایی طرفداران رضا پهلوی» بیان شدند. نکته دوم این است که مانند دیگر کارشناسان و مجریان شبکه‌های فارسی‌زبان اسرائیل، ازجمله موجودات سطحی و مبتذلی است که از برنامه‌هایی چون «بفرمایید شام» و دیگر اجراهای زرد به مقام اجرا و تحلیل‌گری سیاسی رسیده و عروسکی در دست یهود است. البته شاید بعدها اسنادی درباره یهودی‌بودن خودش هم منتشر شود ولی این‌مساله تفاوتی به حال واقعیت ماجرا ندارد.

اجازه بدهید نکته سوم را در سخنان گهربار این‌عمله یهود جستجو کنیم؛ جایی که سعی می‌کند جدی باشد و با حرارت و شور انقلابی از جمع حاضر بپرسد «فکر می‌کنید چرا ۸ سال پیش اسرائیل در سکه تولد ۷۰ سالگی‌اش، نشان شیر و خورشید و منشور کوروش را ضرب کرد؟» منشور کوروش که یک‌ردگم‌کن تاریخی است و امیدواریم خدا روح کوروش کبیر را از گزند سوءاستفاده‌های خاندان پهلوی و قوم یهود، دور و شاد نگه دارد! اما نشان شیر و خورشیدی هم که پهلوی‌ها از تاریخ ایران دزدیده‌اند و امروز آن را به‌عنوان نشان خود استفاده می‌کنند، روزی و روزگاری نماد ایران و ایرانی و حتی ارادت به امام علی (ع) بود. مشکلی نیست. به هرحال در روزگار کنونی، اللهِ میان پرچم، نشان ایرانی‌ها و نشان شیر و خورشید، نماد کسانی است که در عرف کنونی به‌عنوان «سطلی‌ها» و عناصر تجزیه‌طلب می‌شناسیم. 

نکته چهارم در سخنرانی خلیلی، ریشه در دشمنی عمیق یهود از قرن‌ها پیش تا امروز با اسلام راستین که همان شیعه باشد دارد. چون همان‌طور که ما از روایات دینی می‌دانیم و امروز دیگر همه دنیا هم فهمیده‌اند، آزادی دنیا از دست یهود و سلطه‌اش توسط نیروهای شیعه ایرانی و هم‌پیمانانشان انجام خواهد شد. اما بیایید به سخنان گهربار خلیلی مراجعه کنیم که گفت: «نمی‌شود یک‌کشور مسلمان شیعه، شهروند یهود بکشد و سر کار بماند! این نه دست ترامپ است، نه دست من، نه دست آمریکا! دست قوم یهود است!» این‌که خلیلی خود را کنار ترامپ و آمریکا می‌بیند، حقیقت است اما حقیقت‌تر از آن، اشاره به این‌نکته است که آمریکا هم پایین‌تر از قوم یهود قرار دارد و قوم یهود است که می‌خواهد ایران نابود شود! چون در مقابلش ایستاده است. و ایران چیست؟ ایرانی که این‌روزها با نام «ایران حسین (ع)» یا «دیار علی (ع)» می‌شناسیم و می‌شناسند. 

عده‌ای در تیترزنی‌های خود درباره فیلم سخنرانی خلیلی دچار اشتباه شده و نوشتند «سنگ تمام مجری من و تو برای اسرائیل!» این‌عنصر علمی و فرهیخته که از نوجوانی از ایران خارج شده و معلوم نیست تا «بفرمایید شام» چه مسیری را طی کرده و چه جزایری (مثل اپستین) را به چشم دیده، برای یهود سنگ تمام نمی‌گذارد. بلکه برای هم‌مرام‌های خود گلو پاره می‌کند و در واقع آرمان مورد علاقه‌اش را فریاد می‌زند که البته از دید خودش رفتار ناشایست و بدی نیست اما انسان‌های آزاده،‌ با وجدان و باشرف می‌دانند طرف ترامپ و نتانیاهو و یهود بین‌الملل ایستادن چه معنایی دارد! خلیلی با حرارت و ضمن تکان‌دادن دست‌هایش، خطاب به جمهوری اسلامی می‌گوید «شما نمی‌توانید برای این‌قوم خطر موجودیتی باشید و سر کار بمانید! نمی‌توانید نقشه محور یک‌کشور را داشته باشید و روزشمار نابودی‌اش را در میدان شهر داشته باشید و سر کار بمانید!»

در این‌که جنگ ما مسلمانان شیعه با اسرائیل، جنگ موجودیتی است شکی نداریم. اما این‌که خلیلی، ما را «شما» خطاب می‌کند و کنار یهود می‌ایستد، تکلیفش را روشن می‌کند. خلیلی‌جان، شما هم نمی‌توانی کنار یهود بین‌الملل و اهالی جزیره اپستین بایستی و برای ایرانی‌ها خط و نشان بکشی و قسر در بروی! به امید دیدار، به زودی! 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

رامین۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۲۳:۰۳

اینقدر به این مجری دوزاری بها ندین.این یه دفه از برنامه آشپزی پا شده کارشناس همه چی مخصوصا سیاسی شده.اونایی که برنامه اینا میبینن واقعا باید به سلامت عقل و شرفشون شک کرد

پویا۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۲۱:۳۹

مقداری ناریخ و ریشه شناسی بخونید

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۲۱:۰۶

حرومزاده صهیونیست با فرهنگ ایران مشکل داره و بس

وحید۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۲۰:۴۷

؟؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۱۹:۵۰

لطفا بعد از خواندن کامل متن، نظر بنویسیم.

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۱۸:۳۸

لطفا عکس ایران .. زاده را نگذارید. ریختش را توی صفحه اصلی می بینم حالم بد میشه

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۱۸:۰۶

چرا قوه قضاییه برای مصادره اموال خلیلی و خانواده اش کاری نمی کند برخی اعضای خانواده خلیلی هنوز در ایران هستند

مصطفی سیار۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۱۷:۱۱

باور کنید در شان شما نیست استفاده از این دست جملات: جزیره اپستین دیده!!
خانواده نشسته! رعایت کنید لطفا
ادب مرد به ز دولت اوست

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۱۴:۱۶

گردنش تبر قطع نمیکنه از کلفت ! فراری فرار کردی از وطن این بلاها رو سرمون بیاری

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۱۴:۱۰

شبکه ایی که موسس اش خانم سن بالای معتاد به مواد بصورت شدید باشد ، خروجی ایی بهتر از امید خلیلی نخواهد داشت، اگر غیر از این بود رابطه علت و معلولی به هم میخورد.

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۱۳:۵۷

اپوزوسیون عقب مونده و کثیف ایرانی از جمله همین امید طغرل، همه دست چین شده از بین شرکت کنندگان بفرمایید شام هستن، طرف تا دیروز میرزا قاسمی درست میکرده نمره میگرفته امروز تحلیلگر سیاسی شده

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۱۸:۵۱

تا دیروز در مورد مزه میرزاقاسمی نظر می داد الان تحلیل سیاسی میده

امیر۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۱۱:۱۰

با اینکه من معترض به وضعیت کنونی جامعه هستم ولی این افراد و اون کارکنان اینترنشنال رو همیشه محکوم کردم
اینا دلسوز مردم ایران نیستن
طرز صحبت کردن اینا ماهیت وجودیشون رو نشون میده

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۱۱:۰۷

صهیونیسم فقط تعدادی از منحرفان تندرو یهودی و بعضا مسیحی را شامل میشود و شبیه انحراف داعش از اسلام است

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۱۲:۰۴

البته داعش هم یعنی دولت اسراییلی عراق و شام و همه میدانند داعش را خود امریکا به وجود اورده است وگرنه هیچ مسلمانی با اندک دانشی از اسلام چه شیعه و چه سنی داعشی نخواهد شد.

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۱۰:۴۰

خلیلی‌جان، شما هم نمی‌توانی کنار یهود بین‌الملل و اهالی جزیره اپستین بایستی و برای ایرانی‌ها خط و نشان بکشی و قسر در بروی! به امید دیدار، به زودی!

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۱۰:۴۶

دیگه جان ش چیه که بستی بهش

مرتضی۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۱۰:۳۹

عاقبت قوم یهود در قرآن کریم آمده و آنجا خدای تعالی به آنها هشدار میدهد وعاقبت تلخی را درصورت ادامه دادن طاغوت به آنها گوشزد میکند ومیفرماید در صورت بازگشت به سوی خدا از آن عاقبت شوم نجات میابند .خداوند همه ما را به راه راست هدایت فرماید .

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۱۰:۳۰

توهمات و جعلیات یهود نوشته و تحمیل شده بعد از قاجار، دیر یا زود، رو میشه، و رو سیاهی و نابودی برای دشمن میماند

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۲۰:۱۳

قاجار چه ربطی به آموزه های دینی قوم یهود داره؟ اصلا معلوم هست چی میگی؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۱۰:۱۹

این لندن نشین ها خوب بلدند تفرقه بیندازند و حکومت کنند بالخره استعمارگرند دیگر ، پیروان یهود و اسلام را به جون هم میندازن تا خودشون در آسایش و امنیت باشند ، از خاورمیانه خون میچکد و از اروپا سبزه و چمن و کشتی کروز و جهانگردیشان

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۱۰:۱۷

نمیشود یه کشور صهیونیست رهبر و سرداران و مردم و دخترکان دبستانی ایران را بکشد و سرپا بماند .....
طرف ما هم فقط صهیونیست ها هستند چه تو امریکا چه تو اسرائیل چه تو منوتو چه تو همه نقاط جهان

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۱۰:۱۴

صهيونيست ها فارغ از انكه بظاهر مسيحي باشند يا يهودي، اگر لازم باشد خود اسقاطيل را هم منفجر ميكنند و ميدانند كه مسلمانان با اهل كتاب جز با زبان منطق صحبت نميكنند و در تمام كشورها، همزيستي مسالمت اميزي بين اديان الهي وجود دارد اما قضيه صهيونييزم و اپستيني ها مسئله جداگانه اي است و ربطي به ادبان ندارد. ضديت شيعه با صهيونيزم ريشه در مقابله با كفر مسلّم و به اسارت گرفتن قشر ضعيف يهوديان و مسيحيان در جهت اشاعه مظاهر و مطامع كفر و شيطان در تمام جهان دارد.

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۱۰:۰۰

این بدبخت از سر ناچاری افتاده به این دریوزگی در غربت

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۰۹:۵۵

حامیان پهلوی و ترامپ خیلی احمق هستن مثل معصومه نژادعلی و پرستو صالحی احمق که بارها به مردم ایران توهین کردن

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۱۴:۳۱

توی حامیان پهلوی یک نفر کاردرست نیست

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۱۴:۳۰

جالبه هر چی سلبیریتی است که کمترین مطالعه تاریخی دارد مقابل ایران وایستاده

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۰۹:۵۳

جوری که خلیلی برای صهیونیست ها یقه پاره میکنه خود یهودی ها نمیکنند، ایران هرگز نگفت ما یهود را نابود میکنیم بلکه گفت اسراییل نابود خواهد شد آن هم به دلیل قتل عام های گسترده و تجاوزاتش به سرزمین های فلسطینی ، ریختن خون بیگناهان تاوان دارد و اگر چند کتاب تاریخ خوانده بود میفهمید

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۱۴:۳۰

عزیزانی که منفی می زنن فقر مطالعاتی دارند.

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۱۱:۰۱

آفرین.اینها با هم فرق دارند، یهودی با اسرائیلی فرق دارد. حتی اسرائیلی با صهیونیست هم فرق دارد.
اینها را با هم نباید قاطی کرد.در ایران یهودیان بسیار کار درست و با وجدانی دارند کار می کنند، مراسم دینی خود را به جای می آورند و مانند دیگر شهروندان از حقوق شهروندی برخوردارند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.