آخرین خبرهشدار ارتش: آماده پاسخ به هر تهدیدی هستیم
15بازدید

دوباره عقده صلح نوبل ترامپ سر باز کرد

ترامپ در یک متن بسیار طولانی، دوباره همه ادعا درباره جنگ‌هایی -که به قول خودش- پایان داده، فهرست کرده و به کسانی که جایزه صلح نوبل را برای دومین سال پیاپی به او نداده‌اند، انتقاد کرده است.

دوباره عقده صلح نوبل ترامپ سر باز کرد

به گزارش تابناک؛ آرزوی دست‌نیافتنی ترامپ برای تصاحب جایزه صلح نوبل، بار دیگر او را به یاوه‌گویی و تهدیدات توخالی علیه جمهوری اسلامی ایران واداشت.

ترامپ با ابراز عصبانیت از اعطای جایزه نوبل گفت امروز جایزه صلح نوبل را به فردی دادند که هرگز نامش را نشنیده‌ام و هیچ‌کس او را نمی‌شناسد؛ او یک فرد ناشناس و مرموز است!

 رئیس دولت تروریستی آمریکا با لاف‌زنی مدعی شد: من به 8 جنگ پایان دادم و اکنون در آستانه پایان دادن یا پیروزی در دو جنگ دیگر یعنی ایران، و روسیه با اوکراین هستم.

 او در ادامه توهمات ضدایرانی خود زبان به تهدید گشود و ادعا کرد ایران یا همه‌چیز را به ما واگذار خواهد کرد یا دیگر وجود نخواهد داشت و خودشان هم این را می‌دانند!

بخشی از ابتدای متن ترامپ به این شرح است؛

عصبانیت ترامپ از نرسیدن به جایزه صلح نوبل

این همان زنی است که جایزه صلح نوبل را در حالی دریافت کرد... من هیچ چیزی درباره این زن نمی‌دانم، و هیچ‌کس دیگری هم نمی‌داند! در واقع، تا آنجا که من اطلاع دارم، هیچ‌کس نام او را نشنیده بود، جز اینکه خیلی آشکارا از اسرائیل متنفر است.

نمی‌دانم این زن چه کاری انجام داده است. من هشت جنگ را فیصله دادم -در حالی که نامه‌هایی از سوی رؤسای جمهور و نخست‌وزیران کشورهایی که به آن‌ها کمک کرده بودم برای کمیته نوبل نروژ ارسال می‌شد- و در آستانه فیصله دادن یا به نتیجه رساندن دو مورد دیگر هستم: ایران و [مناقشه] روسیه/اوکراین.
منبع: تسنیم

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

فاضل۱۴۰۵/۰۷/۲۰ ۱۵:۱۴

ای مرتیکه چوب تو کلش خورده

ناشناس۱۴۰۵/۰۷/۱۸ ۱۲:۲۲

این حرومزاده خودش مسبب تمام جنگ ها است
حالا می خواد جایزه نوبل صلح هم بگیره
بی شرفیش حد و حصار نداره

پیمان۱۴۰۵/۰۷/۱۸ ۱۱:۵۰

منطق ترامپ را خودش هم نمیفهمد.

داریوش۱۴۰۵/۰۷/۱۸ ۱۱:۴۵

این مرد اسکله ولی خطرناک هم هست.

ناشناس۱۴۰۵/۰۷/۱۸ ۱۱:۴۲

به این دیوانه باید لباس وارونه پوشامد و دستهایش را از پشت بست! اگر چسبی هم بر دهانش بزنیم بهتر می شود!

ایران۱۴۰۵/۰۷/۱۸ ۱۱:۴۱

ترامپ خود شیفته

رضا اهوازی۱۴۰۵/۰۷/۱۸ ۱۲:۲۰

خخخخخخ روانیه
مردک برای قتل عام کودکان زنان و مردان بیگناه و زدن ناوچه بیدفاعی که برای تفربح پرسنلش رو سلاخی کردی جایزه میخوای؟!!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.