آخرین خبرپاسخ صمیمانه رهبر انقلاب به نامه دانش‌آموز ۱۰ ساله + عکس
5بازدید

اخراج برخي ازكارگران متروي تهران

ما تا پيش از اين در شركت سيتيك كه شركتي چيني و پيمانكار متروي تهران است اشتغال داشتيم اما پس از واگذاري كارها به يك شركت پيمانكار ايراني از كار اخراج شده‌ايم.

تعدادي ازكارگران شركت متروي تهران از اخراج خود توسط شركت پيمانكار طرف قرارداد با اين شركت خبر دادند.

اين كارگران در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا اظهار داشتند: ما تا پيش از اين در شركت سيتيك كه شركتي چيني و پيمانكار متروي تهران است اشتغال داشتيم اما پس از واگذاري كارها به يك شركت پيمانكار ايراني از كار اخراج شده‌ايم.

آنان با بيان اينكه شركت سيتيك درخط يك و 4 متروي تهران فعال بود،گفتند: شواهد حاكي است كه پس از افتتاح ايستگاه‌هاي قيطريه تا تجريش تعداد كارگران اخراجي افزايش خواهد داشت.

كارگران با استمداد از شهردار تهران و مديرعامل متروي تهران تاكيد كردند: خدا را خوش نمي‌آيد كه ما با سابقه چند سال كار وزن و فرزند و هزينه‌هاي زندگي ازكار اخراج شويم بنابراين استدعا داريم كه ما را درساير شركت‌هاي پيمانكاري طرف قرارداد با متروي تهران جذب كنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

اسي۱۳۸۹/۱۱/۰۹ ۰۸:۴۷

خدا كنه به كار برگردند شرمنده زن و بچه شدن در روزگار امروز خيلي سخته

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۰۹ ۰۸:۱۶

مطلب جالب و با مزه ایی است که یک شرکت ایرانی باعث بیکار شدن پرسنل شرکت چینی در "ایران" شده. روال معمول تا کنون بیکاری شرکتهای ایرانی و پرسنل آنها در اثر فعالیت شرکتهای چینی بود. بنظر میرسد که این استثنا یک اشتباه بوده است که امید است جبران نشود.

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۰۸ ۲۰:۵۶

سلام
بیکاری بد دردی است.

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۰۸ ۱۸:۳۷

من از بیگانگان هرگز ننالم .........................

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۰۸ ۱۱:۳۴

انتظار دارند بعد از اتمام پروژه هم استخدام شرکت باشند؟

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۰۸ ۰۱:۲۱

امنیت شغلی یعنی همین
چیزی که در ایران اصلا تعریف نشده و وجود ندارد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.