آخرین خبرارزان‌ترین گوشی آیفون در بازار چند است؟
3بازدید

روسیه به قذافی پیشنهاد پناهندگی داد!

شلمانی خاطرنشان کرد: قذافی به مرحله جنون رسیده است زیرا خود را خدا می پندارد وی از لحاظ روحی مریض است. حتی به فوتبالیستها نیز حسادت میکرد و از تلویزیون می خواست که با ذکر شماره در مورد آنها صحبت کند و از ذکر نام آنها خودداری کند تا کسی مشهورتر و معروفتر از وی وجود نداشته باشد.

فعال سیاسی لیبیایی از پیشنهاد پناهندگی برای معمر قذافی از سوی روسیه به دنبال افزایش فشار انقلابیون و در تنگنا قرار گرفتن دیکتا تور لیبی خبر داد.
 
عبدالله شلمانی چهارشنبه شب در گفتگو با شبکه خبری العالم با این پیش بینی که قذافی دو یا سه روزدیگر بیشتر دوام نمی آورد ، افزود : او فرار یا کناره گیری نخواهد کرد چون می داندهیچکس در جهان از وی استقبال نخواهدکرد به جز روسیه که به وی پیشنهاد پذیرش داده است.
 
وی بدون توضیح بیشتر در باره پیشنهاد اعطای پناهندگی روس ها برای قذافی ، رویدادهای کشورش را جنایت جنگی توصیف کرد و گفت: مردم لیبی به غرب که فقط به فکر منافع خود پس از پایان بحران لیبی است، امیدی ندارد بلکه بر تلاش خود تکیه میکند.

شلمانی گفت: ما با تلاش جوانانمان کشور را آزاد خواهیم کرد ، در طی تاریخ در معرض ظلم بسیاری قرار گرفتیم و جهانیان از ما هیچ حمایتی نکردند. ملت لیبی حتی یک گام به عقب بازنخواهند گشت.

وی افزود: لیبی به غرب تکیه نمی کند ؛ زیرا غربیها فقط به نفت اهمیت می دهند و از قذافی حمایت میکنند ،همه سلاحهای که قذافی استفاده می کند از غربی ها بدست اورده است.

شلمانی گفت : انقلاب لیبی نتیجه 40 سال ظلم علیه مردم این کشور و قتل هزار و 200 لیبیایی در زندانهای ابوسلیم در یک ساعت است.

وی خاطرنشان کرد: قذافی به مردم خود اعتمادی ندارد چون خود آنها را به نابودی کشاند و به قتل رساند و به این دلیل است که ارتشی در لیبی وجود ندارد بلکه گردانهای امنیتی هستند و قذافی به مزدوران افریقایی و اسیایی برای دفاع از خودش تکیه بسیار میکند.

شلمانی خاطرنشان کرد: قذافی به مرحله جنون رسیده است زیرا خود را خدا می پندارد وی از لحاظ روحی مریض است. حتی به فوتبالیستها نیز حسادت میکرد و از تلویزیون می خواست که با ذکر شماره در مورد آنها صحبت کند و از ذکر نام آنها خودداری کند تا کسی مشهورتر و معروفتر از وی وجود نداشته باشد.

وی تاکید کرد که برخی قبایل حتی قبیله خود قذافی نیز در حال مذاکره برای سرنگونی وی هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

اتفاق۱۳۸۹/۱۲/۰۵ ۱۴:۲۸

اتفاقا اگر روسیه در اینکار پیشقدم شده باید مهم تلقی شود. بیشتر دیکتاتورها بویژه دیکتاتوران منفور و بدنام از ترس بی پناهی ناچار به ماندن و خونریزی بیشتر میشوند. اگر بدانند جایی هست او را پناه دهد در سرسختی اش تجدید نظر خواهد کرد. شاید روسیه از این باب و برای جلوگیری از حمام خون در لیبی چنین موافقتی را اعلام کرده.

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۵ ۱۱:۴۰

غرب هم مونده چیکار کنه. حمایت کنه می گید انقلاب رنگی ومخملی. حمایت نکنه می گید دنبال منافع خودشه و حمایت از دیکتاتور. بگه چند نفر کشته شدند م گید کشته سازی شده نگه می گید پنهان کاری کرده. آقجون شما کارتو بکن. چیکار داری که ما نفت داریم یا نداریم.

زبون خاردار۱۳۸۹/۱۲/۰۵ ۱۱:۳۸

خدا وکیلی روس ها از انگلیسی ها پست تر و سیاست مدارتر و موذی ترند.ببین چه خوابی برای مردم لیبی دیده.

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۵ ۱۱:۳۲

مرگ بر روسیه - روسیه پست ترین حکومت نزد مسلمانان است.

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۵ ۰۹:۴۲

کار خوبی کرده شاید این احمق بره اونجا و دست از سر مردم برداره

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۵ ۰۸:۴۸

عاقبت کسی که خود را خدا بداند وبه هیچ کس پاسخگو نباشد همین است که باید فرار کند

ساسان۱۳۸۹/۱۲/۰۵ ۰۸:۰۴

باز هم سياست كثيف روسها
به نظر شما روسيه ارزش اين همه دوستي ما را دارد
مرگ بر روسيه

سهیل بشردوست۱۳۸۹/۱۲/۰۵ ۰۲:۳۵

همیشه گفتم، بی سیاست ترین و کودن ترین دولت دنیا روسیه، اگه سیاست داشتن که شوروی از هم نمی پاشید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.