آخرین خبرپاس گل نوید محمدزاده به اینترنشنال در توکیو + فیلم
4بازدید

ازدواج‌های مکرر برای پسردار شدن!

زماني كه براي سومين‌بار ازدواج مي‌كردم همسر نخستم دختر پنجمم را نيز به دنيا آورده بود. يك سال بعد از ازدواج سومم كوچك‌ترين همسرم نخستین فرزند دخترش را به دنيا آورد و اين قضيه شديدا مرا عصباني كرد تا بدون مشورت با هر كسي از شهرستان همجوارمان زن چهارمم را اختيار كنم.

وطن امروز: وقتي به دستور پدرم با برادرزاده‌اش كه هيچ علاقه‌اي به او نداشتم ازدواج مي‌كردم، فكر نمي‌كردم بعد از مرگ وی درصدد انتقام از همسرم برآيم تا چنان به مشكل برخورم كه اينگونه روزگارم تيره و تار شود.

تازه وارد 16 سالگي شده بودم كه مانند يك سرباز دستور پدر را اجابت كردم و با دخترعمويم ازدواج كردم، این ازدواج انگار مانند تكاليف درس و مشق مدرسه تكليفي بود كه اين بار از سوي پدر انجام دادنش بر من واجب شده بود. بعد از ازدواجم پدرم كه آرزو داشت نخستین نوه پسري‌اش را ببيند چند روز پیش از فارغ شدن همسرم، بر اثر حادثه رانندگي در يكي از جاده‌هاي اطراف شهرستانمان جان باخت.

بعد از آن همسرم بچه‌ام را به دنيا آورد كه دختري زيبا و قشنگ بود كه من با شنيدن خبر دختر بودن بچه‌ام اصلا خوشحال نشدم بلكه از همسرم خواستم برايم پسر بزايد و تا مدت‌ها دخترم را بغل نكردم. اگر بگويم تا به‌امروز كه بچه اولم 38ساله است هنوز يك‌ بار هم او را نبوسيده‌ام، دروغ نگفته‌ام.

بعد از آن همسرم 3 بچه ديگر به دنيا آورد كه آنها نيز همه دختر بودند و اين قضيه براي من كه هيچ علاقه‌اي به همسرم نداشتم و دخترزا بودنش نيز عذابم مي‌داد بهانه خوبي براي ازدواج مجدد شد تا با زني ازدواج كنم كه از خانواده آنها تقريبا همه خواهرانش پسرزا بوده‌اند. اما از شانس بد من همسر دومم نازا از آب درآمد و من درصدد ازدواج سوم برآمدم.

زماني كه براي سومين‌بار ازدواج مي‌كردم همسر نخستم دختر پنجمم را نيز به دنيا آورده بود. يك سال بعد از ازدواج سومم كوچك‌ترين همسرم نخستین فرزند دخترش را به دنيا آورد و اين قضيه شديدا مرا عصباني كرد تا بدون مشورت با هر كسي از شهرستان همجوارمان زن چهارمم را اختيار كنم.

بعد از آن چيزي نگذشت كه 3 همسرم در يك سال هركدام يك پسر برايم آوردند كه خوشحالي زيادي را برايم به جا گذاشت تا من كه آن روز بهترين روز زندگي‌ام بود در جشن ختنه‌سوران پسرانم سنگ‌تمام بگذارم.

با همه اين احوال ديري نپاييد كه بعد از چند سال متوجه شدم داراي 11 دختر و 9 پسر هستم كه اين ‌امر با وجود 4 همسر و 20 بچه از هر نظر مرا عملا فلج كرده بود چرا كه من نه از نظر اقتصادي توان برآورده كردن خرج و مخارج زندگي را داشتم و نه از نظر اجتماعي، از آن به بعد من در تربيت بچه‌ها با مشكل عجيبي روبه‌رو شدم.

متاسفانه از ميان 9 پسرم هيچكدام تحصيلات درست و حسابي‌ ندارند و 3 تن از آنها معتاد شده و بقيه هركدام به دنبال خلاف‌هاي متعددي مانند زورگيري و سرقت هستند كه تا به حال 2تا از آنها در سن 22 سالگي براي سومين‌بار به زندان رفته و بقيه همه به لااباليگري و درگيري با ديگران مشغولند و به هيچ عنوان توجهي به حرف‌هاي من ندارند.

دخترانم نيز هركدام طوری تربيت شده‌‌اند كه من گهگاهي به سرم مي‌زند يكي، دو تا از آنها را فراموش کرده و خيال خودم و همه را راحت كنم. از سوي ديگر جز آن همسر بدبختي كه نازا از آب در‌آمده بود، بقيه زنانم هركدام به ديده تحقير و مردي بد به من نگاه مي‌كنند که با رفتار آنها من حتي جرات پا گذاشتن به خانه‌های خودم را نيز ندارم و از دست آنها به همسر دومم كه مرا مورد حمايت خود قرار مي‌دهد پناه مي‌برم.

در نهايت مي‌خواهم بگويم اي‌ كاش من خيلي زودتر از اين مي‌فهميدم كه بچه دختر باشد يا پسر هيچ فرقي نمي‌كند و از سويي در موارد زيادي فرزند دختر براي خانواده بويژه پدر دلش بيشتر مي‌سوزد و از برادرانش مهربان‌تر است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۰/۰۱/۲۸ ۱۳:۵۶

هيچ فرقي نداره كه فرزند دختر باشه يا پسر مهم اينكه فرزند صالح باشه چون فرزند صالح گلي است از گل هاي بهشت. تازه فرزند دختر روزي ش از پسرهم بيشتر وبا بركت مي باشد

امیر۱۳۹۰/۰۱/۲۸ ۱۳:۵۵

این آقا باید اون موقعی که فکر پسر توی کلش داشت اول فکر میکرد خودش که پسر بوده چه گلی به سر پدر و مادرش زده تا پسر خودش بزنه، اونوقت به فکر تجدید فراش مکرر میافتاد.

کرمانشاهی۱۳۹۰/۰۱/۲۸ ۱۳:۱۸

در حال حاضر خیلی از روشهای تعیین جنسیت از طریق رژیم غذایی و آزمایشگاهی است کافی به متحصصین زنان و تغذیه مراجعه شود

ثریا۱۳۹۰/۰۱/۲۸ ۱۱:۵۲

خوش به حالت چه زندگی با حالی داری

ناشناس۱۳۹۰/۰۱/۲۸ ۱۱:۴۳

حالا این آقا تشریف بردن دادگاه که از دست خودشون شکایت کنن؟

مختاری۱۳۹۰/۰۱/۲۸ ۱۱:۰۶

بی احترامی به تصمیم پدر و ظلم در حق آن دختر عمو باعٍث این گرفتاری شده است . ایکاش مقداری توضیح میداد که از نظر او فرق فرزند دختر با پسر در چیست تا من هم بدانم.

ناشناس۱۳۹۰/۰۱/۲۸ ۱۱:۰۳

آقای عزیز چقدر عجله داری . هنوز برای نتیجه گیری و قضاوت زوده ! تو که دستت روان شده یه زن دیگه بگیر شاید اون بچه های بهتری بیاره . آدم خوب نیست اینقدر زود نا امید بشه .

ناشناس۱۳۹۰/۰۱/۲۸ ۱۱:۰۲

جو پسر داشتن يك نگاه غلط باقيمانده از گذشته است. فقط حرف مردم فشار مياره والا هيچ فرقي ندارن بلكه دختر مهربونتره

ناشناس۱۳۹۰/۰۱/۲۸ ۱۴:۰۳

حرف مردم هیچ اهمیتی نداره
اگه آدم بخواد به حرف مردم باشه اصلا نباید زندگی کنه چون مردم باهم اختلاف سلیقه دارن وحرف مخالف هم زیاد میزنن
لطفا اینقدر دهن بین نباشین

ناشناس۱۳۹۰/۰۱/۲۸ ۱۱:۰۱

حالم به هم خورد اینها نشانه هوسران بودن است نه پسر خواستن وگرنه دختر و پسر چه فرقی داره الهی صالح باشند تا عزت و آبروی والدین را در دنیا و آخرت تضمین کنند.

ناشناس۱۳۹۰/۰۱/۲۸ ۱۰:۴۸

پیامبر می فرماید:
خدا به هرکس که دوستش داشته باشد دختر می دهد
نمی دونم چرا با وجود حضرت فاطمه و داستان ابتر بودن و سوره کوثر؛باز با این همه ادعای مسلمانی پسر می خواهند هنوز خیلیا. بابا بچه سالم و باهوش باشه حالا هرچی

ناشناس۱۳۹۰/۰۱/۲۸ ۱۰:۴۴

حالم بهم خورد از این مرد ابله.به جای اینکه این همه بچه بیاری و جامعه را آلوده کنی، بهتر بود یکی می آوردی ولی درست تربیت می کردی که باعث افتخار جامعه باشد.چه فرقی میکند پسر یا دختر.این آدم روانی بوده.

ناشناس۱۳۹۰/۰۱/۲۸ ۱۰:۲۹

وقاحت توجیه ناپذیر است آقای حریص...

ناشناس۱۳۹۰/۰۱/۲۸ ۱۰:۲۹

پول زیاد داری بدی چندتا جوان ازدواج کنند که به فساد نیفتن

ناشناس۱۳۹۰/۰۱/۲۸ ۱۰:۲۷

ابلهانه بود.

ناشناس۱۳۹۰/۰۱/۲۸ ۱۰:۲۳

خداوند هر چه را صلاح بداند همان می شود . وقتی با خواست خدا مبارزه می کنی عاقبتش هم بهتر از این نخواهد بود .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.