رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرعکس: سیاه‌پوشی گنبد و نصب کتیبه‌های فاطمی در حرم مطهر رضوی
10بازدید
۰

طعمه جديد هكرها

عليرغم هشدارهاي داده شده هنوز راه حلي براي اين مشكل وجود ندارد و به نظر مي رسد سريع ترين راه حل به روزرساني مرورگرهاي اينترنتي باشد.

خبرگزاری فارس به نقل از اينفورميشن ويكيك گزارش داد: مشاوره امنيتي در مورد سوءاستفاده از كارت هاي گرافيك جديد براي حمله به رايانه‌ها هشدار داده است.

Context در گزارش تازه خود هشدار داده كه استاندارد تازه Web Graphics Library يا (WebGL) در برابر حملات موسوم به denial of service يا (DoS) آسيب پذير است و همين طور با استفاده از آن مي توان اطلاعات مورد نظر را به سرقت برد.

WebGL استاندارد جديدي است كه به مرورگرهاي اينترنتي امكان مي دهد از يك رابط سخت افزاري سه بعدي موسوم به OpenGL در محيط HTML5 استفاده كنند. با توجه به اينكه WebGL در نسخه هاي جديد مرورگرهاي فايرفاكس، سفري و كروم گنجانده شده خطر كاربران وب و اينترنت را به طور جدي تهديد مي كند.

بسياري از كاربران هم از WebGL به عنوان جايگزيني متن باز به جاي نرم افزار فلش استفاده مي كنند و همين مساله خطر سوءاستفاده را باز هم افزايش داده است.

عليرغم هشدارهاي داده شده هنوز راه حلي براي اين مشكل وجود ندارد و به نظر مي رسد سريع ترين راه حل به روزرساني مرورگرهاي اينترنتي باشد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۰
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است.

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.