آخرین خبرسفر هیات قطری به تهران برای کاهش تنش‌ها
3بازدید

پوتين : پس از انتخابات فورا حمام مي‌روم!

ولاديمير پوتين نخست‌وزير روسيه روز پنجشنبه در كنفرانس منطقه‌اي حزب حاكم "روسيه متحد" در پاسخ به پرسشي مبني بر اينكه وي پس از انتخابات چه خواهد كرد، گفت: سياست به قدري كثيف است كه پس از انتخابات 2012 بايد به حمام بروم و آن را از روي بدنم پاك كنم!

نخست‌وزير روسيه گفت: پس از برگزاري انتخابات رياست‌جمهوري 2012 روسيه فورا به حمام مي‌روم!

به گزارش ايسنا به نقل از خبرگزاري شينهوا، ولاديمير پوتين نخست‌وزير روسيه روز پنجشنبه در كنفرانس منطقه‌اي حزب حاكم "روسيه متحد" در پاسخ به پرسشي مبني بر اينكه وي پس از انتخابات چه خواهد كرد، گفت: سياست به قدري كثيف است كه پس از انتخابات 2012 بايد به حمام بروم و آن را از روي بدنم پاك كنم!

وي در ادامه گفت: پس از پايان مبارزات انتخاباتي خود را بايد از شر كثافت آن خلاص كنم.

خبرگزاري نووستي همچنين گزارش داد: اين اظهارات پوتين احتمالا حاكي از مشاركت وي در انتخابات 2012 است.

طبق قانون اساسي روسيه، پوتين كه دو دوره متوالي از سال 2000 تا 2008 به عنوان رئيس‌جمهوري روسيه خدمت كرد، مي‌تواند بار ديگر در مارس 2012 در انتخابات شركت كند.

پوتين و دميتري مدودف، رئيس‌جمهوري روسيه، هر دو اظهار كردند كه تنها يكي از آنها در انتخابات شركت خواهد كرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.