آخرین خبرپاس گل نوید محمدزاده به اینترنشنال در توکیو + فیلم
10بازدید

يك خريدار برای پرسپوليس پيدا شد

حميد رضا افراسيابي، مدير عامل شركت حفار ماشين شيراز به طور رسمي براي خريد پرسپوليس اعلام آمادگي كرد.

به گزارش ایسنا، با گذشت چند روز از اعلام آمادگي براي فروش دو باشگاه استقلال و پرسپوليس به بخش خصوصي و با وجود اين كه هر روز خبري جديد پيرامون نحوه خصوصي سازي اين دو باشگاه شنيده مي‌شود، يك شركت ايراني خواهان خريد باشگاه پرسپوليس شد.

طي روزهاي گذشته برخي رسانه‌ها اعلام كرده بودند كه يك شيرازي مشتري خريد پرسپوليس است. حميد رضا افراسيابي، مدير عامل شركت حفار ماشين شيراز به طور رسمي براي خريد پرسپوليس اعلام آمادگي كرد.

حميدرضا افراسيابي با تاييد اين خبر به ايسنا گفت: جايگاه تيم مردمي و محبوب پرسپوليس بالاتر از آن است كه بتوان براي پرسپوليس قيمت تعيين كرد، اما قيمتي كه اعلام مي‌شود بايد كارشناسي شده باشد، حفار ماشين اين توان را دارد كه پرسپوليس را با يك رقم معقول و كارشناسي شده بخرد و با برنامه‌اي از پيش تدوين شده و در عين حال درآمدزا كه توجيه اقتصادي داشته باشد، اين باشگاه پرطرفدار را به يك مجموعه كاملا حرفه‌اي تبديل كند.

حميدرضا افراسيابي گفت كه به زودي اهداف و برنامه‌هايش را براي اداره باشگاه پرسپوليس تشريح خواهد كرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.