آخرین خبردرخشش طارمی با الوصل در نخبگان آسیا
4بازدید

نمایشگاه خودروهای قدیمی و پرسرعت

برای نخستین بار نمایشگاه خودروهای پرسرعت در کنار خودروهای کلاسیک با همکاری موزه خودروهای تاریخی ایران و موسسه فرهنگی موزه‌ها از تاریخ 21 الی 29 مهرماه برگزار می‌شود.

نمایشگاه خودروهای قدیمی و پرسرعت و جشنواره مطبوعات در حوزه خودرو هفته آخر مهرماه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط‌ عمومی گروه نمایشگاهی دیرین، برای نخستین بار نمایشگاه خودروهای پرسرعت در کنار خودروهای کلاسیک با همکاری موزه خودروهای تاریخی ایران و موسسه فرهنگی موزه‌ها از تاریخ 21 الی 29 مهرماه برگزار می‌شود.

در این نمایشگاه علاوه بر نمایش خودروهای پرسرعت،خودروهای کلاسیک با عمر بالای 50 سال به نمایش گذارده می‌شود.

همچنين جشنواره مطبوعات در حوزه خودرو از آثار منتشر شده سال 89 در مطبوعات، خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری برگزار می‌شود.

متقاضیان باید آثار خود را تا تاریخ 20 مهرماه سال جاری به دبیرخانه ستاد از طریق پست و یا رایانامه ارسال کنند.

جشنواره مطبوعات خودرو در بخش‌های مصاحبه، یادداشت، گزارش‌های خبری و تحلیلی، مقالات تخصصی، ترجمه و وبلاگ برگزار می‌شود. همچنین بخش ویژه این جشنواره نیز با موضوع خودروهای قدیمی و سرعتی برپا می‌شود که زمان انتشار آثار آن مربوط به سال 89 و آثار منتشر شده تا شهریور سال جاری است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.