آخرین خبرارزان‌ترین گوشی آیفون در بازار چند است؟
0بازدید

دو فوتباليست با قرار وثيقه آزاد شدند

پس از اين اتفاق تعدادي از تماشاگران نيز وارد زمين شده و شروع به كتك زدن داور كردند تا حدي كه داور20 دقيقه بيهوش بوده و پس از آن به بيمارستان منتقل شده است.

ایسنا: دو بازيكن و يك تداركاتچي تيم فوتبال «چوكاي تالش» با قرار وثيقه آزاد شدند.

در پي بازي فوتبال دوتيم «چوكاي تالش» و «شهرداري دزفول» يكي از بازيكنان چوكا در آخرين دقايق بازي پس از دريافت دومين كارت زرد از سوي داور از زمين بازي اخراج شد كه وي نسبت به اين موضوع اعتراض كرد و همين اقدام وي سبب درگيري با داور و ضرب و شتم داور شد. پس از اين اتفاق تعدادي از تماشاگران نيز وارد زمين شده و شروع به كتك زدن داور كردند تا حدي كه داور20 دقيقه بيهوش بوده و پس از آن به بيمارستان منتقل شده است.

پس از وقوع اين اتفاقات يك بازيكن اصلي، بازيكن ذخيره و تداركاتچي به كلانتري تالش احضار شدند، اما با توجه به اين كه شاكي خصوصي نداشتند اقدامي مبني بر بازداشت آنان صورت نگرفت.

به گزارش ايسنا، در چند روز گذشته هر سه خاطي به دليل جنبه عمومي جرم و اعلام شكايت مدعي‌العموم به دادسراي تالش احضار و هر كدام پس از تعيين قرار قانوني موقتا آزاد شدند. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.