آخرین خبرپاس گل نوید محمدزاده به اینترنشنال در توکیو + فیلم
0بازدید

ارزان شدن طلا به نفع دلار

معاملات طلا در هفته گذشته 2.3 درصد كاهش بها داشت و براي نخستين بار از اواخر ماه اكتبر با تقاضاي سرمايه گذاران براي نقدينگي كه به دليل نگراني در مورد احتمال كمبود اعتبار در اروپا به وجود آمد، به پايين هزار و 700 دلار سقوط كرد.

تنزل رتبه مالي شماري از كشورهاي اروپايي موجب برانگيخته شدن تقاضا براي دلار به عنوان پناهگاه مطمئن شد و بهاي معاملات طلا را براي سومين بار در چهار روز معامله گذشته كاهش داد.

به گزارش ايسنا به نقل از وال استريت ژورنال، طلا براي تحويل در ماه نوامبر در بازار كامكس نيويورك، 10.20 دلار يا 0.6 درصد كاهش يافته و به هزار و 685 دلار و 50 سنت در هر اونس رسيد.

معاملات طلا در هفته گذشته 2.3 درصد كاهش بها داشت و براي نخستين بار از اواخر ماه اكتبر با تقاضاي سرمايه گذاران براي نقدينگي كه به دليل نگراني در مورد احتمال كمبود اعتبار در اروپا به وجود آمد، به پايين هزار و 700 دلار سقوط كرد.

برخي از سرمايه گذاران طلا را با اين باور خريداري مي كنند كه ارزش آن بهتر از دارايي‌هاي ديگر در شرايط آشفتگي اقتصادي حفظ مي شود اما اين فلز با آشكار شدن مشكلات بيشتر سيستم مالي اروپا، جذابيت خود به عنوان پناهگاه مطمئن را از دست داده است.

دلار روز جمعه در برابر يورو صعود كرد و به بالاترين سطح خود از چهارم اكتبر رسيد و با گران‌تر كردن معاملات طلا براي خريداران خارجي استفاده كننده از ارزهاي ديگر، معاملات طلا به دلار را تحت فشار قرار داد.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.