آخرین خبرسفر هیات قطری به تهران برای کاهش تنش‌ها
3بازدید

توزيع پيك نوروزي در مدارس ابتدايي پايتخت

معاون آموزش ابتدايي سازمان آموزش و پرورش شهر تهران از توزيع «پيك نوروزي» در مدارس پايتخت در هفته آخر اسفندماه خبر داد.

فرناز بيكي در گفت‌وگو با خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: بر اساس برنامه‌هاي تهيه شده براي دانش‌آموزان ابتدايي شهر تهران، امسال به اين دانش‌آموزان پيك نوروزي ارائه مي‌شود.

وي افزود: بر اين اساس، پيك‌هاي نوروزي در هفته آخر اسفند و قبل از آغاز تعطيلات نوروز در مدارس ابتدايي مناطق 19 گانه شهر تهران توزيع خواهد شد.

معاون آموزش ابتدايي سازمان آموزش و پرورش شهر تهران تصريح كرد: در حال حاضر 475 هزار دانش‌آموز مقطع ابتدايي در مدارس دخترانه و پسرانه مشغول به تحصيل هستند و براي نوروز 91 همه دانش‌آموزان پيك نوروزي دريافت خواهند كرد.

بيكي همچنين گفت: ارائه پيك‌هاي نوروزي كاملا اختياريست و مدارس در صورت تمايل مي‌توانند اين پيك‌ها را در اختيار دانش‌آموزان قرار دهند، چراكه هدف از ارائه پيك نوروزي، پر كردن اوقات فراغت و دور نشدن دانش‌آموزان از فضاي آموزش و مدرسه است و اجباري هم براي انجام تكاليف ارائه شده در پيك وجود ندارد.

وي همچنين تاكيد كرد: با توجه به اينكه امسال شاهد تغيير كتاب‌هاي اول ابتدايي بوديم، در پيك نوروزي امسال مطالب و مباحث متناسب با كتب جديد طراحي و تدوين شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.