آخرین خبردرخشش طارمی با الوصل در نخبگان آسیا
2بازدید

علاقه لوکاتونی به تابلوی بانوی ایرانی

لوکا تونی و یارانش در تیم النصر امارات شب گذشته وارد اصفهان شدند تا فردا دیدار حساس خود را مقابل تیم سپاهان برگزار کنند.

لوکا تونی و یارانش در تیم النصر امارات شب گذشته وارد اصفهان شدند تا فردا دیدار حساس خود را مقابل تیم سپاهان برگزار کنند.

به نوشته تماشا: النصر بعد از ورود به اصفهان راهی هتل کوثر شد و عکاس های زیادی هم در هتل حضور داشتند تا لحظه ورود ستارگان مشهوری مثل لوکاتونی، مارک برشیانو و والتر زنگا را ثبت کنند. 

جالب اینکه زمانی که تونی داشت راهی آسانسور می شد تا در هتل محل اقامت خود مستقر شود تابلویی که در کنار لابی هتل قرار داشت توجه او را جلب کرد و بعید نیست تونی تا لحظه ترک اصفهان حتی برای خرید این تابلو دست به جیب شود. تونی در مجموع خونگرم تر از تمامی ستارگانی بود که پیش از این به اصفهان سفر کرده بودند؛ ستارگانی مثل ریوالدو، والدیویا و ویلهلمسون.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.