آخرین خبرسفر هیات قطری به تهران برای کاهش تنش‌ها
1بازدید

پوراحمد در فراغ مادر/

بی‌بی قصه‌های مجید در نوع خود یگانه بود

کیومرث پوراحمد، فرزند زنده‌یاد پروین‌دخت یزدانیان و کارگردان مجموعه تلویزیونی "قصه‌های مجید" تأکید کرد: بی‌بی قصه‌های مجید در نوع خود یگانه بود.

کیومرث پوراحمد درباره زنده‌یاد پروین‌دخت یزدانیان و جایگاهی که او به خود اختصاص داده بود به خبرنگار مهر گفت: بی‌بی قصه‌های مجید در نوع خود یگانه بود. این را به این خاطر که زنده‌یاد پروین‌دخت یزدانیان مادرم بود نمی‌گویم بلکه به عقیده بسیاری از مردم و هنرمندان، ایشان توانست این جایگاه را به خود اختصاص دهد.

کارگردان مجموعه تلویزیونی "قصه‌های مجید" تأکید کرد: نقش‌آفرینی زنده‌یاد پروین‌دخت یزدانیان در مجموعه "قصه‌های مجید" به گونه‌ای بود که همه مردم ایران او را به عنوان مادربزرگ می‌شناختند و باور داشتند.

وی درباره علت درگذشت زنده‌یاد یزدانیان گفت: مادرم چند سالی در بستر بیماری بود و در چند سال اخیر هم زندگی ایشان به صورت نباتی بود و این شرایط جسمی در ماه‌های اخیر سخت‌تر شده بود.

پوراحمد تصریح کرد: شاید مادرم از شرایط سختی که داشت راحت شد ولی خانه را با رفتن خود سوت و کور کرد.

فرزند زنده‌یاد پروین‌دخت یزدانیان درباره مراسم خاکسپاری آن مرحوم و محل برگزاری این مراسم گفت: روز دوشنبه 7 فروردین‌ماه از ساعت 9 صبح این مراسم در مسجد "شازده محمد" شهر اصفهان برگزار می‌شود و مادرم را در کنار پدرم در شهر نجف‌آباد اصفهان به خاک خواهیم سپرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۰۶ ۱۱:۰۰

بی بی جان روحت شاد....آرامشی که در وجود این زن بود ستودنی بود...هیچوقت باور نکردم که این خانم هنرپیشه باشد جون واقعا بی بی بود...

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۰۶ ۱۰:۳۳

خدایش بیامرزد. چقدر در بچگی با این فیلم لذت می بردیم. انگار مادر بزرگ خودم بود.

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۰۶ ۰۹:۱۸

خداوند رحمتش کند.واقعا همه او را بی بی می شناسند.یادش بخیر

معصومه حیدری۱۳۹۱/۰۱/۰۶ ۰۹:۱۱

خدا رحمتش کتدسریال مجید قشنگ وبیاد ماندنی بود

میثم۱۳۹۱/۰۱/۰۶ ۰۸:۵۷

خدا رحمتش کند

احمد۱۳۹۱/۰۱/۰۶ ۰۸:۲۹

روحشان شاد بازیگر و هنرمند توانا و بی ریایی بود

سپیده۱۳۹۱/۰۱/۰۶ ۰۱:۳۵

چقدر خاطره داشتیم از قصه های مجید
خیلی ناراحت شدم .خدا رحمتش کنه

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۰۶ ۰۱:۳۳

روحش شاد ویادش گرامی باد.هرچند ما می نویسیم ولی شما نشون ندید

کورش۱۳۹۱/۰۱/۰۶ ۰۰:۴۲

خدایش رحمت کند،علی رقم سابقه هنری قصه های مجید در یاد ما جاوید است.یادش همواره در دلهاست

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۰۵ ۲۳:۲۱

روحش شاد.

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۰۵ ۲۳:۱۵

یکی از فیلمهای ماندگار خاطرات کودکی مون...خدا بیامرزتش

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۰۵ ۲۳:۰۹

نقش بی بی که در قصه های مجید به شادروان یزدانیان تعلق داشت، یکی از معدود نقشهایی بود که در آن ویژگیهای واقعی پیرزنان و مادربزرگهای ایرانی مدنظر بود و نمونه های این نوع احترام به شخصیت بانوان سالخورده را فقط در سریال وضعیت سفید مشاهده کردم. در اکثر فیلمهای امروزی ایران و جهان، شخصیت پردازی زنان پیر با واقعیت فاصله زیادی دارد.

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۰۵ ۲۲:۰۴

خدا رحتش کند.مادربزرگ کودکی هایمان بود!

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۰۵ ۲۱:۵۵

خداوند ایشان را رحمت کند .....

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.