آخرین خبرپاسخ صمیمانه رهبر انقلاب به نامه دانش‌آموز ۱۰ ساله + عکس
2بازدید

آمریکا با مازاد بودجه روبرو شد

افزایش درآمد های مالیاتی و کاهش هزینه های دولتی موجب شد تا دولت آمریکا طی ماه آوریل با مازاد بودجه روبرو شود.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از رویترز این برای نخستین بار در 42 ماه گذشته است که آمریکا با مازاد بودجه دولتی روبرو شده است .

بر اساس این گزارش وزارت دارایی آمریکا اعلام کرد بودجه این کشور طی ماه آوریل با مازاد 59.12 میلیارد دلاری مالی روبرو شده است . آمریکا در مدت مشابه سال 2011 میلادی با کسری بودجه 40.39 میلیارد دلاری روبرو شده بود . بر این اساس آمریکا آخرین بار در سپتامبر 2008 میلادی با مازاد بودجه روبرو شده بود و از آن پس با آغاز بحران مالی 2008 این کشور همواره با کسری بودجه روبرو شده است .

این گزارش افزود کارشناسان اقتصادی پیش از این مازاد بودجه 30 میلیارد دلاری را برای آمریکا پیش بینی کرده بودند . دفتر بودجه کنگره آمریکا نیز مازاد بودجه 598 میلیارد دلاری را پیش بینی کرده بود . به اعتقاد کارشناسان اقتصادی کسری بودجه آمریکا امسال نیز برای چهارمین سال پیاپی به بیش از یک تریلیون دلار خواهد رسید و مازاد بودجه در یک ماه نمی تواند نشانگر پایان بحران کسری بودجه این کشور باشد .

بر این اساس کسری بودجه آمریکا در هفت ماه نخست سال مالی جاری به بیش از 719 میلیارد دلار رسیده است ، این رقم در مدت مشابه سال مالی 2011 به بیش از 869 میلیارد دلار رسیده بود .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.