آخرین خبرتکذیب گمانه‌زنی‌ها درباره انتخابات شوراها
5بازدید

لاهوتي:

نرخ تورم 30 درصد تخمين‌زده مي‌شود

اصلاح قيمت اقدامي طبيعي بود و دولت موظف است با پرداخت سهم توليد كننده تورم را مهار كند.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس آخرین آماری که منتشر شده است نرخ تورم ۲۱ تا ۲۲ درصد بوده است و اقتصاد دانان و کار‌شناسان اقتصادی نرخ تورم امروز را در شرایط فعلی تا ۳۰ درصد نیز تخمین زده‌اند.

مهرداد لاهوتی در گفتگو با خبرنگار ایلنا گفت: دولت در ابتدای آغاز اجرای فاز اول هدفمندی یارانه‌ها توانست قیمت‌ها را کنترل کند اما عاملی که سبب شد قیمت‌ها افزایش یابد و کشور مبتلا به تورم ۲۱ درصدی شود آن بود که سهم تولید از محل یارانه‌ها پرداخت نشد.

وی تاکید کرد: در ابتدای هدفمندی یارانه‌ها تولید کنندگان با دولت همراهی کردند و مجلس از مبلغ ۵۴ هزار میلیاردی که به هدفمندی تخصیص داد كه ۱۰هزار میلیارد تومان آن سهم تولید است. اما متاسفانه دولت‌‌ همان را هم به تولید کنندگان پرداخت نكرد و تولید کننده به ناچار قیمت محصولات خود را افزایش داد.

وی اضافه کرد: اصلاح قیمت اقدامی طبیعی بود و به طور طبیعی این اصلاح قیمت باید انجام می‌شد و دولت موظف است با پرداخت سهم تولید کننده تورم را مهار کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.