آخرین خبراصابت پرتابه ناشناس به یک کشتی در آب‌های عمان
1بازدید

انتقال سرمربی یونایتد به بیمارستان بخاطر خونریزی بینی

حال عمومی فرگوسن رضایت‌بخش است

 سرمربی تیم فوتبال منچستریونایتد بخاطر خونریزی بینی ساعاتی را در بیمارستان گذراند و بعد مرخص شد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سان، سرآلکس فرگوسن شب گذشته پس از آنکه دچار خونریزی بینی شد، مجبور شد به بیمارستان مراجعه کند.

وی که در مراسمی مربوط به فوتبال در حضور هزار نفر در هتل تیسل منچستر حضور داشت، آنگونه که خود اظهارکرد بنابه دلایل شخصی از آن خارج شد.

وی در سال 2003 بخاطر حمله قلبی حتی با آمبولانس به بیمارستانی در شهر گلاسکو انتقال یافته بود.

یکی از میهمانان که شاهد این اتفاق بود، اظهار داشت که در پارکینگ هتل، فرگی را در وضعیت خونریزی بینی دیده است.

به اعتقاد این شخص مربی 70 ساله منچستریونایتد در آن زمان قصد داشته به جای ماندن در مراسم به بیمارستان برای معالجه مراجعه کند.

تازه‌ترین اخبار در این زمینه حکایت از این نکته دارد که وی پس از  اولین ساعات روز شنبه (امروز) پس از رفع مشکلش به منزلش واقع در چشایر بازگشته است.

او به خبرنگار سان در این باره گفت: مشکل کوچکی پیش آمد که سریع برطرف شد. اکنون در منزل استراحت می‌کنم و اوضاع خوب است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.