آخرین خبرتراکتور در آخرین ثانیه‌ها از شکست گریخت
1بازدید

رونـد صعـودي بـورس شـدت گـرفـت

روند صعودي بورس اوراق بهادار تهران بعد از پايان ماه رمضان ادامه دار شد و دماسنج بازار سرمايه رشد 134 واحدي را تجربه كرد.

به گزارش ايسنا، بورس تهران كه از هفته گذشته رشد نسبي خود را آغاز كرده بود، به دليل پايان ماه رمضان، ركود سنتي بورس و به كف رسيدن قيمت‌ها همچنين اجراي ابزار جديد فروش تبعي سهام به رشد خود شدت داد و با 134 واحد افزايش مواجه شد.

شركت‌هاي فلزي و پتروشيمي پيشرو معاملات امروز بودند و شركت‌هاي گل گهر، چادرملو، توسعه معادن و فلزات، فولاد خوزستان، پتروشيمي پرديس و سرمايه گذاري غدير موجب رسيدن شاخص به عدد 24 هزار و 279 واحد شدند.

اقبال به نمادهای فولادي و فلزات اساسی در بازار امروز مشهود بود به طوري كه فولاد مباركه، چادرملو و فولاد خوزستان از بهترين تقاضاي خريد برخوردار بودند و پتروشمي خارك و قند مرودشت از برترين تقاضاي فروش.

علي رغم رشد شاخص و افزايش قيمت سهام شركتها در بازار امروز حجم معاملات بسيار ناچيز بود و تنها 70 ميليون سهم به ارزش 310 هزار و 623 ميليون ريال مورد معامله قرار گرفت؛ارزش بازار سرمايه همچنان 109 هزار ميليارد تومان است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.