آخرین خبرعلیرضا تابش دبیر جشنواره فیلم فجر شد
1بازدید

تعیین رئیس شورای نظارت بر صداوسیما

حجت‌الاسلام رئیسی نماینده قوه قضائیه در شورای نظارت بر صداوسیما به عنوان رئیس این شورا انتخاب و همچنین بیژن نوباوه دبیری این شورا را عهده‌دار شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، در جلسه 341 شورای نظارت بر صدا و سیمای جمهوری اسلامی که عصر امروز دوشنبه برگزار شد، حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی نماینده قوه قضائیه به ریاست این شورا انتخاب شد.

در این جلسه همچنین سید رمضان شجاعی کیا‌سری و بیژن نوباوه نمایندگان مجلس در شورا، نایب رئیسی و دبیری شورای نظارت بر صداوسیما را عهده‌دار شدند.

پیش از این حسین مظفر که از سال 83 به عنوان نماینده هر سه قوه در شورای نظارت بر رسانه ملی عضویت داشت، ریاست این شورا را بر عهده‌دار بود.

شورای نظارت بر صدا و سیما شش عضو دارد که هر دو نفر به نمایندگی از یکی از قوای سه گانه در شورا حضور دارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.