سيب زميني سرخ كرده فريز شده سرطانزاست

کد خبر: ۲۷۵۳۵۰
|
۰۷ مهر ۱۳۹۱ - ۲۳:۵۸ 28 September 2012
|
5511 بازدید
بررسي‌هاي جديد نشان مي‌دهد كه مصرف سيب زميني سرخ كرده فريز شده مي‌تواند علت ابتلا به بيماري سرطان باشد.
 
به گزارش ايسنا، مصرف اين مواد خوراكي كه به صورت نيمه آماده در آمده و فريز شده هستند حاوي مقدار زيادي ماده سرطان‌زا «كارسينوژن» است.
 
اين سيب‌زميني‌هاي نيمه آماده در ظاهر ترد و خشك هستند اما لايه‌هاي زيرين آن خام هستند و به گونه‌اي است كه در مرحله پاياني پخت زمان بسياري نمي‌برد.
 
محقق آمريكايي با ارائه اين يافته از توليدكنندگان اين نوع ماده غذايي درخواست كردند تا سيب‌زميني‌هاي سرخ كرده فريز شده را به روشي آماده كنند كه حاوي مقدار كمتري از اين ماده خطرزا باشد.
 
به گزارش ايسنا به نقل از روزنامه تلگراف، سيب زميني سرخ شده فراوري شده به يكي از مواد خوراكي مورد علاقه ميليون‌ها انسان در سرتا سر جهان تبديل شده‌است و بيشتر در رستوران‌ها و فست فودها مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟