آخرین خبرجودوکار ایران نایب‌قهرمان المپیک جوانان شد
2بازدید

داوري قهرماني اشتباهي نداشت

کارشناس داوري فوتبال اصفهان گفت: به نظرم پنالتي‌هاي گرفته شده در شهرآورد اصفهان و اخراج‌هاي داور به درستي انجام شد.

ايرج نظري شامگاه يکشنبه بعد از پيروزي سپاهان در شهرآورد اصفهان در برنامه ديدار برتر با اشاره به عملکرد داور بازي تيم‌هاي سپاهان و ذوب‌آهن اظهار داشت: محسن قهرماني در شهرآورد اصفهان عملکرد بسياري خوبي از خود به نمايش گذاشت و بايد گفت که او در اين بازي بدون اشتباه ظاهر شد.

وي ادامه داد: اعلام 3 پنالتي از سوي داور بازي تيم‌هاي سپاهان و ذوب‌آهن کار صحيحي بود و به نظرم اخراج دروازه‌بان ذوب‌آهن نيز به درستي انجام شد زيرا بازيکن سپاهان در اين صحنه در موقعيت صددرصد گلزني بود.

کارشناس داوري فوتبال کشور بيان داشت: عملکرد کمک‌داوران بازي امروز نيز مناسب و هماهنگي خوبي بين آنها با داور وسط برقرار شده بود.

وي با اشاره به حرکات حسن جعفري، بازيکن سپاهان بعد از اخراج خود در اين بازي اضافه کرد: اگر اين بازيکن در هنگام خروج از زمين حرف‌هاي نامناسبي عليه داور بر زبان آورده باشد، بدون شک با محروميت‌هايي مواجه خواهد شد.

شهرآورد اصفهان عصر امروز با پيروزي 4 بر 3 تيم سپاهان به پايان رسيد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.