آخرین خبرپاسخ صمیمانه رهبر انقلاب به نامه دانش‌آموز ۱۰ ساله + عکس
0بازدید

قتل رقیب عشقی با شلیک گلوله

قاتلی که برای رسیدن به دختر مورد علاقه‌اش رقیبش را با شلیک گلوله از پای در آورده بود دستگیر شد.

به گزارش شرق، سوم آذر سال جاری از طریق پاسگاه مرزی دریابانی‌رمین شهرستان چابهار خبر وقوع قتل مسلحانه به ماموران انتظامی اعلام و در تحقیقات اولیه پلیس مشخص شد فردی به نام انور توسط افراد ناشناس مسلح با اصابت چند گلوله به قفسه سینه‌اش به قتل رسیده است.

ماموران در ادامه تحقیقات خود موفق شدند به سرنخ‌هایی در خصوص این جنایت دست یابند و ابعاد جدیدی از این پرونده قتل را کشف کنند. آنها فهمیدند مقتول با مردی به نام«نیاز» بر سر خواستگاری از دختر مورد علاقه‌شان اختلاف داشت و آنها با یکدیگر رقیب بودند و چندین بار هم با یکدیگر بر سر این موضوع نزاع و درگیری داشتند.

ماموران متوجه شدند «نیاز» پس از این جنایت بدون اینکه به کسی چیزی گفته باشد محل زندگیش را ترک کرده است. ماموران پلیس آگاهی با اقدامات اطلاعاتی و فنی خود پس از یک ماه موفق شدند مخفیگاه «نیاز» را شناسایی و وی را دستگیر کنند. ماموران در این عملیات دفترچه‌خاطرات «نیاز» که در آن نوشته شده بود«من قصد کشتن وی را نداشتم و اشتباه کردم خدایا مرا ببخش و او را بیامرز» را کشف کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.