آخرین خبرسفر هیات قطری به تهران برای کاهش تنش‌ها
2بازدید

لاریجانی با رئیس مجلس کویت دیدار کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی در حاشیه برگزاری اجلاس بین‌المجالس با رئیس مجلس کویت دیدار کرد.

به گزارش خانه ملت به سودان، دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (دوشنبه ۲ بهمن) در حاشیه برگزاری هشتمین اجلاس بین‌المجالس با علی فهد الراشد رئیس مجلس کویت دیدار کرد.

رئیس مجلس کویت در این دیدار ضمن تشکر و قدردانی بابت دیدار با رئیس مجلس کشورمان گفت:‌ خواسته ما بر این است که سطح روابط پارلمانی خود را افزایش دهیم.

وی تصریح کرد:‌کشور کویت دارای نگاه پراهمیتی به پارلمان است و بر این اساس بر گسترش روابط پارلمانی تاکید دارد.

علی فهد الراشد ادامه داد: امید داریم بقیه کشورهای حوزه خلیج‌فارس نیز سطح روابط پارلمانی خود را گسترش دهند و اگر هرگونه اختلافی نیز وجود دارد، با گفت‌وگو حل شود.

دکتر علی لاریجانی در این دیدار تاکید کرد: ما سابقه نزدیکی در روابط پارلمانی داریم و مایل هستیم سطح روابط پارلمانی دو کشور نیز افزایش یابد.

همچنین در این دیدار در مورد انتقال گاز ایران از طریق کویت نیز صحبت‌هایی صورت گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.