آخرین خبرسفر هیات قطری به تهران برای کاهش تنش‌ها
0بازدید

شهردار تهران خبر داد:

افتتاح خط 3 مترو در آینده نزدیک

شهردار تهران از افتتاح خط ۳ مترو در آینده نزدیک خبر داد و گفت: امیدواریم در مردادماه امسال عملیات عمرانی اتوبان شهید صدر به اتمام برسد و ارتباط تونل نیایش و بزرگراه صدر هم پایان یابد.

افتتاح خط 3 مترو در آینده نزدیک
شهردار تهران از افتتاح خط 3 مترو در آینده نزدیک خبر داد. این خط از دورترین نقطه شهر در آزادگان و ابتدای اتوبان ساوه آغاز می شود و به ایستگاه شهید بهشتی وصل می شود و از مرکز شهر عبور می کند.

محمد باقر قالیباف در حاشیه مراسم افتتاح  پل های زیر گذر – روگذر چند سطحی تقاطع گمنام – کردستان در جمع خبرنگاران، در پاسخ به این سوال که آیا طرح های عمرانی شش ماهه دوم امسال آماده شده است  یا خیر، گفت: برنامه سال 92 شهرداری تهران مرتب و منظم تعریف شده و ما همان برنامه را دنبال می کنیم و بر اساس آن کارها پیش می رود .

شهردار تهران همچنین افزود : گلوگاه های دیگری درسطح شهر وجود دارد که در حوزه عمرانی تلاش داریم تا آنها نیز حل و فصل شود مانند پل نصر و تقاطع ستارخان با شیخ فضل الله که بخش شمالی و جنوب آن بسیار مهم است و همچنین در حوزه جنوب نیز بزرگراه بعثت در تقاطع با راه آهن و شهید رجایی و پل فلزی گلوگاه های دیگری هستند که باید حل و فصل شوند .

قالیباف تصریح کرد : بعد از اتوبان شهید بابایی تا تقاطع ارتش به سمت شمال نیز گلوگاه های جدی وجود دارد که  با اتمام اتوبان شهید صدر نیاز است تا ادامه آن نیز حل و فصل شود .


شهردار تهران در ادامه گفت : امیدواریم در مرداد ماه امسال عملیات عمرانی اتوبان شهید صدر به اتمام می رسد و ارتباط تونل نیایش و بزرگراه صدر هم پایان می یابد .

وی در پاسخ به سوالی در مورد افتتاح خط 3 مترو اظهار کرد : در آینده نزدیک در مدت یک ماه تا 40 روز آینده این خط نیز افتتاح می شود ، چراکه این خط از خطوط بسیار مهمی است و از دورترین نقطه شهر در آزادگان و ابتدای اتوبان ساوه آغاز می شود و به ایستگاه شهید بهشتی وصل می شود و از مرکز شهر عبور می کند .

قالیباف تصریح کرد : حسن این خط این است که از خط 4 عبور می کند و با دو خط تقاطع دارد و می تواند حمل و نقل مسافری بسیار خوبی را داشته باشد .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.