آخرین خبردرخشش طارمی با الوصل در نخبگان آسیا
1بازدید

جلسه شورا فردا بدون حضور خبرنگاران


نايب رئيس شوراي شهر تهران اعلام كرد: جلسه شوراي شهر تهران فردا علني بوده ولي حضور خبرنگاران و مدعوين در این جلسه ممنوع است.

به گزارش مهر، مرتضي طلايي در پاسخ به اينكه برخي از اعضاي شورا جلسه فردا را غير علني و برخي علني اعلام كرده اند گفت: برخي از اعضاي شورا هنوز قوانين و آيين نامه هاي مربوط به شورا را مطالعه نكرده اند. جلسه غير علني يعني اينكه در اين جلسه مسائل محرمانه و طبقه بندي شده مطرح مي شود و نبايد مسائل مربوط به جلسه مطرح شود. در جلسات علني مسائل مي تواند توسط سخنگو اعلام شود ولي جلسه فردا جلسه علني است فقط در اين جلسه حضور خبرنگاران و مدعوين را نداريم و سخنگو اخبار جلسه را عنوان مي كند.

وي در مورد اينكه موضوع انتخاب سرپرست نمي تواند مورد بحث شورا باشد، افزود: سرپرست در حالي بايد تعيين شود كه بر اساس قانون يا شهردار برود، يا استعفا دهد، يا استيضاح شود و يا اينكه صلاحيت نداشته باشد كه در هر مورد چنين اتفاقي رخ نداده و مي تواند شهردار باشد تا انتخاب شهرداري بعدي تهران.

نايب رئيس شوراي شهر تهران همچنين در مورد دستور جلسه فرداي شورا گفت: فردا بر روي دو گزينه مطرح شده براي شهردار يعني محسن هاشمي و محمد باقر قاليباف بحث می شود و بايد موضوع شهردار جديد تهران تعيين و تكليف شود. بر اساس قانون اگر به نتيجه اي نرسيديم و كار بيشتري خواست اين جلسه بايد همچنان ادامه داشته باشد يعني اينكه نوبت عصر هم جلسه برگزار مي كنيم و حتي شايد روز دوشنبه هم جلسه داشته باشيم تا اينكه شهردار تعيين شود. اميدواريم كه اعضاي شوراي شهر بر اساس ملاكهاي عمل و شاخصهاي تعيين شده فرد مورد نظر را انتخاب كنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.