آخرین خبرپادشاه اردن هم اسرائیل را بزرگترین خطر منطقه می‌داند
1بازدید

انهدام دو باند سرقت خانوادگی در مشهد

رئيس پليس مشهد از انهدام دو باند سرقت خانوادگي در اين شهر خبر داد.

به گزارش مردم سالاری، سرهنگ احد کريمي در خصوص نخستين باند گفت: در اين باند زن 32 ساله‌اي با همکاري دختر 18 ساله و خواهر 37 ساله‌اش يک شبکه سرقت در غرب مشهد تشکيل داده بودند. اعضاي اين باند با پرسه‌زدن در مجتمع‌هاي تجاري طعمه‌هاي خود را از ميان فروشندگان شناسايي کرده و در يک لحظه نقشه خود را اجرا مي‌کردند.

وي افزود: پس از طرح شکايت‌هاي مشابه افسران آگاهي کلانتري قاسم‌آباد تحقيقات در اين زمينه را آغاز و با گشت‌زني نامحسوس در مجتمع‌هاي تجاري موفق به دستگيري اعضاي اين باند شدند.

فرمانده انتظامي مشهد همچنين از دستگيري مادر و پسري خبر داد که اقدام به سرقت طلاي کودکان مي‌کردند.

وي در اين رابطه گفت: اين زن با همدستي پسر 23 ساله‌اش در منطقه شقايق مشهد پرسه زده و اقدام به سرقت طلاي دختران خردسال مي‌کردند. آنها در آخرين سرقت خود طلاي دختر سه ساله‌اي را به ارزش يک ميليون و 500 هزار تومان سرقت کردند.

فرمانده انتظامي مشهد گفت: پس از گزارش اين سرقت ماموران طرح مهار را در منطقه اجرا و موفق به دستگيري اين مادر و پسر شدند. متهمان در جريان بازجويي‌ها به چندين فقره سرقت به اين شيوه اعتراف کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.