آخرین خبرتراکتور در آخرین ثانیه‌ها از شکست گریخت
3بازدید

آخرین وضعیت جسمانی اعدامی زنده شده

سرپرست بیمارستان امام‌رضا(ع) بجنورد گفت: شخص اعدامی زنده شده طی چند روز آینده از بیمارستان مرخص می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر احمد هاشمی درباره وضعیت جسمانی این بیمار اظهار داشت: پس از آن که وضعیت تنفسی این بیمار در بیمارستان امام علی (ع) بهتر شد به دلیل اینکه نیازی به انجام عمل‌های جراحی نداشت به این بیمارستان انتقال یافت.

وی افزود: در حال حاضر، حال عمومی این بیمار خوب است و فقط مقداری از عوارض ناشی از کمبود اکسیژن که طی زمان بالا بودن بر دار بر روی وی باقی مانده است، وجود دارد.

هاشمی با اشاره به اینکه این بیمارهوشیاری خود را به طور کامل بدست آورده است، ادامه داد: به علت عوارض ناشی از دار، تارهای صوتی دچارعوارض شده و هم اکنون بیمار قادر به تکلم واضح نیست.

شایان ذکر است، قاچاقچی 37 ساله بجنوردی که به دلیل حمل یک کیلوگرم ماده مخدر شیشه از سه سال پیش با حکم قضایی در زندان این شهر محبوس و منتظر حکم اعدام بود، هفته گذشته به دار مجازات آویخته شد اما یک روز پس از اجرای حکم اعدام با مشاهده علائم حیاتی، برای درمان به بیمارستان منتقل شد و همچنان تحت درمان است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.